Draga Katy Perry slovi po svoji naravni lepoti. Izgleda tako nedolžna in lepa tako na zaslonu kot zunaj zaslona. Katheryn Elizabeth Hudson, znana tudi kot Katy Perry, je ena najbolj znanih ameriških pevk vseh časov. Za izjemno skladbo in pisanje pesmi je prejela številne nagrade. Večina njenih albumov je uspela podreti plošče na oglasnih deskah. Poleg njenega nadarjenega glasu ima tudi edinstven stilni stil in občutek oblačenja, ki na prvi pogled navduši ljudi. Zelo dobro zna preučiti vsak videz, tudi svoj naravni, resnični jaz. Katy ima neverjeten ten kože in zdravo polt, ki jo samozavestno pokaže. Nekateri selfije Katy Perry No makeup tukaj so najboljši med ostalimi.

1. Zero Makeup Look:

Katy Perry brez ličila

Ta slika lahko navduši njene oboževalce. Katy je bila na tej sliki videti zelo zaskrbljena, vendar poglejte njeno kožo. Izgledalo je tako lepo in sveže kljub njenemu videzu brez ličil. Pevka se je odločila odstraniti vse plasti ličil, da bi razkrila svežo lepoto.

2. Candy Girl:

Katy Perry brez ličila 2

Katy Perry je precej šport, ko gre za eksperimentiranje s svojimi kostumi. Odločila se je za kostum sladkarij in fanta! Moramo reči, da je bila videti slastna. Njene rožnate sladkarije na obleki so odražale njeno mehko, žarečo kožo. Zagotovo je bila na tej sliki videti zelo srečna in se zabavala.

3. Pripravljen za izvedbo:

Katy Perry brez ličila 3

Katy je vsa nasmejana in navdušena, da pride na oder. Pevka, igralka je izgledala čisto sveža, kljub temu, da sploh ni ličila. Njena koža je bila videti brez madežev in ne opazimo povešanja kože, porjavelosti ali madežev. Zagotovo je rezultat vsega tega režima prehranjevalne kože.

4. Čas sprostitve:

Katy Perry brez ličila 4

Katy Perry v tej viseči mreži v barvi breskve izgleda tako srečna in sproščena. Vpija vse sonce in njene počitnice so vredne vsake minute njenega časa. V tem pogledu je postala gola. Lahko opazimo umetne trepalnice, a poleg tega se zdi, da se pevka ohlaja v svoji koži!

5. Hej ti!

Katy Perry brez ličil 5

Katy izgleda nekoliko drugače, ko ne nosi ličil, a kljub temu ima kakovost, da nas vse navduši s svojim nasmehom za milijon dolarjev in naravno lepoto. S pogledom na njen obraz lahko ugotovimo, kako čista je iz svojega srca. Ta čudovita ženska vedno uspe videti lepo z ali brez ličila.

6. Naj bo udobno:

Katy Perry brez ličil 6

Ta slika Katy Perry je bila posneta med sprehodom s svojim fantom Johnom Mayerjem. Na tej sliki je videti drugače kot to, kar dejansko počne. Čeprav ne nosi ličil, je videti dovolj dobro, da navduši svoje milijone oboževalcev.

7. Lepa deklica:

Katy Perry brez ličil 7

Katy Perry je izjemno ljubka ženska. Na tej sliki je videti tako ljubka in nedolžna. To je bilo kliknjeno, ko je uživala v obroku v restavraciji. Če lahko nekdo izgleda tako lepo brez ličil, si predstavljajte, kako bo videti z ličili.

8. Utripajoče oči:

Katy Perry brez ličil 8

Tukaj je slika Katy Perry s svojo malo sestrično. Izgleda kot deklica s tem rožnatim puloverjem in brezhibno kožo. Ljudje, ki so ji blizu, vam lahko povedo, kako odlična je kot oseba. Komaj potrebuje ličila, da bi izgledala lepo.

9. Brizganje:

Katy Perry brez ličil 9

To sliko Katy so kliknili, ko je bila opažena pri plavanju. Voda je sprala vso njeno ličilo, če je nosila katero koli. To je ena najbolj navdihujočih slik za ženske, ki večino dneva skrbijo za svojo lepoto in ličila. Katy Perry je živa motivacija za veliko ljudi, ki si želijo športnega naravnega videza.

10. S šminko in brez nje:

Katy Perry brez ličil 10

Primerjajte te slike Katy Perry pred in po ličilu. Na levi je Katy brez ličil, na desni pa je videti bleščeča, medtem ko nosi maskaro. Preprosto jo lahko prepoznate brez ličil, saj izgleda naravno lepo. Preprost trak za glavo in športna jakna s kapuco lahko naredijo Katy Perry božansko.

11. Dekle s kapuco:

Katy Perry brez ličil 11

Neverjetno je, kako dobra ženska lahko izgleda samo, če nosi jakno s kapuco, kapo in druga priložnostna oblačila. Katyina lepota prihaja od znotraj. Rada je preprosta in zelo se zaveda skrivnosti, ki je srečna iz srca.

12. Dež Rain Go away:

Katy Perry brez ličil 12

Katy Perry je bila na deževnem dnevu opažena s plaščem s tankimi hlačami in supergami. Tisti dan je bila sproščena in nekako uživala v dežju. Katy je bila na tej sliki videti zelo ljubka, kjer je nosila zelo priložnostno, a hkrati trendovsko obleko, ki je bila prelepa, da bi se zmočila v dežju. Za kaj so dežniki?

13. Pogled vadbe:

Katy Perry brez ličil 13

Katy ne potrebuje nič drugega kot nekaj tekaških oblačil in elegantna sončna očala, da bi izgledala lepo. Tu je hodila po ulicah, medtem ko je zaključevala tek. Katy razkrije, kako vadba ni dobra samo za telo, ampak tudi za kožo. Izgledala je čudovito v svojem naravnem videzu.

Katy Perry nikoli ni sramežljiva pred kamero. Ta “Roar” zvezda je prava diva, ko gre za to, da se ponaša s svojim surovim in resničnim jazom. Svoje družbene medije redno posodablja z najnovejšimi slikami. Katy vedno izkoristi vsako priložnost, da odstrani ličila in se počuti udobno v svoji koži. Rada ima preprosto in praktično. Ne glede na to, ali je na odru ali zunaj odra, ima Katy privlačno prisotnost, zaradi česar je tako ljubka oseba. Upamo, da so vam bile te osupljive slike samoportreta Katy Perry brez ličil všeč.