Medtem ko so bollywoodske igralke, ujete brez palačinke, šminke in rdečila, pogost prizor, lahko številne tollywoodske igralke opazimo tudi brez ličil na običajen dan. Tukaj je vpogled v nekaj slik indijske filmske igralke in manekenke Tamanne Bhatia brez ličil. Tamanna Bhatia, vodilna igralka v južnoindijskem kinu, ima pod pasom več uspešnih komercialnih filmov in pin-up obraz. Znana po svojem lepem videzu na zaslonu, enako kot po igranju, je še ena sveža lepotica, ko ji odstranijo vsa ali malo ličila.

Nedvomno velja, da je ličenje pomemben del življenja vsake ženske, toda fotografije Tamanne brez ličil, ki spodbujajo navdih oceanov, da bodo vsi prinesli svojo notranjo lepoto naprej in jih nosili takšne, kot so.

Brezhibna Tamanna Bhatia brez ličil:

Ta članek je zbral nevidne slike Tamanne Bhatia brez ličil, ki so tudi zelo lepe in privlačne.

1. Boginja dežja:

Tamanna Bhatia brez ličila 1

Na snemanju lokacije je Tamanna Bhatia videti vrbasta, čeprav ji je dež spral vso ličila. Beli lehenga choli krasi njeno gibko postavo in z velikimi uhani za obrobe, ki olajšajo njen videz, izgleda res kot boginja dežja. Ta pogled Tamanne daje pogled na belo lepoto v gozdu. Ne nosi hinga, ampak kot odpornost proti blatu kajal, ki doda lepoto njenih oči.

2. Brez ličil:

Tamanna Bhatia brez ličila 2

Tamanna Bhatia v svojem naravnem stanju brez ličil ne izgleda tako slabo. Naredi si čist obraz in izgleda mladostno. Te lepe oči Tamanne, ki so ji skočile z obraza, dajejo nedolžen pogled. Ta slog po izidu filma je dekletom zelo cenjen in všeč zaradi preprostega videza. Preprost bindi in kajal z majhnimi uhani je vse, kar nosi, da poveča njen lep videz.

3. Simpatičen videz:

Tamanna Bhatia brez ličila 3

Vse, kar potrebujete, je preprost par uhanov in rdeča bindi, da bo Tamanna Bhatia videti ljubka in očarljiva brez ličila. Črna majica dopolnjuje njeno svetlo polt, zlata ročna ura in srebrni prstan pa poudarjata njen videz. Ta videz daje enostavnemu videzu vsakega dekleta. To tudi dokazuje, da ima Tamanna dobro osebno življenje. Ta njen videz je trenden tudi za nočne izlete.

4. Klasičen videz:

Tamanna Bhatia brez ličila 4

Z zahodnim vplivom na indijsko filmsko industrijo so minili časi, ko je bilo mogoče videti igralke s tem klasičnim indijskim videzom, v južnoindijski kinematografiji pa ne. Igralke na jugu so v filmih še vedno tipične indijske ženske, kot je prikazano na tej sliki Tamanne Bhatia brez ličil. Nosi breskev salwar z večbarvno dupato, bisernimi uhani in zaščitno znamko rdeče bindi, izgleda sijajno v svojem svežem videzu. Ta videz bo osvojil vsako srce Indije in vse, ki imajo radi klasičen videz. Ta videz je bil zelo cenjen, ko je bil film posnet, saj prikazuje nedolžnost in čistost srca, ki ga nosi s seboj.

5. Brezhibna Tamanna:

Tamanna Bhatia brez ličila 5

Z brezhibno poltjo, kot je njena, Tamanna Bhatia ne potrebuje čarobnega dotika čopiča, da bi v njej razkrila najboljše. Njeni dolgi lasje, poudarjeni s črtami, veliko spremenijo njen videz brez ličil in ji dajejo dlesne sijoč sijaj. Zgornja slika je bila posneta med izmenjavo besed z mediji. Lep nasmeh je dovolj sposoben skriti utrujenost, ki jo nosi, in dokazuje tudi njeno družbeno dejavnost.

6. Čudovita Tamanna:

Tamanna Bhatia brez ličila 6

Tudi z minimalnim ličenjem je Tamanna Bhatia čudovit prizor. Čista bela bluza in bleščeč vratni kos odlično dopolnjujeta naravni videz, ki ga ima. Spuščeni lasje okoli ramen zaključujejo njeno postavo. Ta videz ji daje brezhiben učinek na okolico. Ta slika tudi potrjuje, da je mehurčkaste in vesele narave. Njen nasmeh ji doda lepoto.

7. Plemenska tamana:

Tamanna Bhatia brez ličila 7

Boljša različica Tamanne Bhatia, ki hodi po rampi v CIFW v plemenskem kostumu modne oblikovalke Nishke Lulla. Brez obraza, razen ličil za oči, nariše preprosto plemensko žensko z rožnatim zaporedjem okoli čela in barvitim perjem, pripetim na kodraste ključavnice. Zelo drugačna Tamanna od očarljive lepotice na zaslonu, ki smo jo tako vajeni videti, a vseeno lep pogled.

8. Naravni čudež:

Tamanna Bhatia brez ličila 8

Tamanna Bhatia se na tej tiskovni konferenci odloči, da bo imela naravni videz brez ličil. Svoj videz dopolnjuje z elegantno sivo jakno s črnimi cevmi in ustreznim črnim pasom ter pari ogromnimi uhani, ki bodo krasili njen obraz. Izgleda čudovito, kolikor je videti začudeno.

9. Žareča lepota:

Tamanna Bhatia brez ličila 9

Za Tamanno njen nasmeh pove vse. Tudi z najmanjšo sledjo ličila izgleda bleščeče, ko njen nasmeh osvetli sobo. Obleka z ovratnikom s cvetličnim cigarskim potiskom in z ustreznim pasom naredi njen videz dostojanstven in uravnotežen, francoska manikura pa je popolna izbira v ozadju njene obleke. Vse, kar nosi, so prstani na prstih. To tudi dokazuje, da je preprosta ikona sloga za najstnike in ženske.

10. Mladinski čar:

Tamanna Bhatia brez ličila 10

Tamanna Bhatia ima na svoji strani mladost, ki ji daje naraven videz. Njen obraz, razgaljen od vsake ličila, je ljubek in očarljiv. Tu je posnela in pozirala za kamero, njen nasmeh je najboljši del njenih mladostnih lastnosti, ki se jih niti čudeži ličil ne morejo dotakniti. Ta pogled Tamanne je ujel, ko je nagovarjala gledalce. V tem videzu ne nosi dodatkov, ampak se le ujema z njeno obleko in barvo za nohte. Ta podoba jo prisili, da jo poimenuje kot črno lepoto.

11. Nenavaden pogled na kavo na dan kave:

Tamanna Bhatia brez ličila 11

Ta pogled Tamanne je bil posnet v kavarni, kjer so jo globoko opazili v pogovoru. Ta priložnostni videz Tamanne brez ličil je tako privlačen. Gesta Tamanne kaže na jug, da je tudi dobra poslušalka. Nenavaden in preprost top, v katerem je, ji daje preprost in običajen videz. Ne nosi nobenega ličila, razen nanašanja kajala na spodnjo trepalnico. Tudi njeni lasje so običajno oblečeni, da poenostavijo. Ta njen videz dokazuje, da je vzornica vsakemu kolegijcu in tudi zaposlenim ženskam.

12. Lepo potrdilo:

tamanna-lepa-podpora12

Ta videz Tamanne se je nadaljeval pri podpori izdelka. To je ena najboljših fotografij Tamanne brez ličil. Preprosto jo vidimo v svetlo oblečeni obleki, brez ličil obraz izgleda zelo privlačno. Ta pogled Tamanne na neki točki ji da tudi oznako preprostega, a trendovskega videza. Zmagovalka vsega srca, njena čudežna milja prispeva k njeni lepoti. Obraz in njena stoječa postava daje trden videz, da trdno podpre vsak izdelek. Sijajne ustnice s sijočim obrazom same osvojijo vsakogar brez ličila.

13. Tamilski pogled:

tamanna-in-tamilian-look13

Ta podoba Tamanne brez ličil ji daje izjemen videz. V tem avatarju je videti kot akutna tamilska deklica, ki nosi dolgo krilo s kratkim vrhom. Njeni dodatki vključujejo nekaj zapestnic in majhen bindi na čelu. Ta njen videz je bil viden v enem od njenih tamilskih filmov. Lasje dobijo tudi kot lahka mokra porcija in jih pustijo odpreti, da dodajo njeno lepoto. Ta njen pomanjkljiv videz bi osvojil vsako srce z enim samim očesnim stikom v nekaj sekundah. To je navdih za iskanje več Tamilcev, da se preprosto oblečejo v majhne obleke.

14. Pogled na zabavo:

tamanna-in-party-look14

Na splošno za mnoge ženske zabava pomeni, da se pripravite z najprimernejšim ličilom, ki ga lahko imate. Toda ta igralka Tamanna brez ličil dokazuje, da se motite na zgornji sliki. Njen fantastičen ovalni obraz s popolnimi točkami in čudovito mračno kožo ji omogoča, da se brez ličil odmakne na katero koli zabavo. S svojim čudovitim videzom nosi zaupanje, da bi zaljubila ali odnesla katero koli zabavo. Ukrivljena pričeska ji doda lepoto obraza. Ta videz lahko nosite tudi na porokah, zlasti krščanskih porokah.

15. Plažni videz:

tamanna-in-beach-look15

To sliko si je Tamanna delila med sproščanjem na plaži v lepem poletnem dnevu. Ta podoba Tamanne brez ličila ji daje vesel videz. Obraz Tamanne je še vedno videti zelo svež in prijeten brez enega ličila, saj nihče ne bi tekel v ličilih na vroča poletja. Že samo njen obisk kaže, pa tudi njen obraz pove, da se je sprostila pred vsemi temi nenavadnimi poganjki in pozno ponoči utrudila nekaj dela. Podoba daje otroški videz Tamanne, polne nedolžnosti. Je zelo trdna, da se nosi brez ličil in uživa v blagem poletju na plaži.

Vse podobe Tamanne brez ličil dajejo družbi in zlasti ženski sporočilo, da ličila niso pomembna, če je nekdo vedno svež in privlačen s svojo notranjo lepoto. Tudi mnoge vrhunske igralke so se strinjale, da noben obraz za ličenje ne bi bil videti lepši od tistih s težkimi ličili. Tamanna brez ličil nosi svež obraz s čudovitimi očmi in preprostimi, a privlačnimi odbitki. Tudi ko se med posnetki sooča s težavami, njen obraz daje čudovit videz brez ličil v dolgočasnem videzu. Zato izberite med zgornjimi slogi in bodite modni in privlačni drugim brez ličila.