Natalie Portman je ugledna hollywoodska igralka, ki se je spremenila tudi v uspešnega filmskega režiserja in producenta. Na platnu je debitirala skupaj z Jeanom Renom v filmu ‘Leon: Profesionalec’ leta 1994. Natalie Portman se je rodila v Izraelu in ima dvojno izraelsko in ameriško državljanstvo. Že od svojega prvega filma je Natalie vplivala na svoje igralske sposobnosti in bila je prepričana, da bo gospa tukaj ostala dolgo. Nekateri uspešnice, v katerih je igrala in osvojila priznanja, so “Vojne zvezd: Epizoda 1 – Fantomska grožnja”, “Bližje”, “Druga Boleynova punca”, “Gojini duhovi”, “Napad Marsa” in “Lepa dekleta”. Natalie Portman je za izjemno igro v filmu “Črni labod” prejela več nagrad, vključno z “oskarjem za najboljšo igralko”.

Lepa Natalie Portman brez ličil s slikami:

Spodaj je navedenih 15 najboljših slik Natalie Portman brez ličil, ki potrjujejo, da je enako lepa na zaslonu in zunaj njega.

1. Lepotna gola:

Natalie Portman brez ličil 1

Natalie Portman je lahko videti lepa tudi pri 33 letih. Na tej njeni sliki brez ličil so igralko v sončnem nedeljskem dopoldnevu opazili v Los Angelesu. Njene rjavolaske so tesno potegnjene nazaj v pletenico, ki razkriva njeno brezhibno kožo. Na tej sliki Natalie Port brez ličil, ki jo igralka ravno stopa iz svojega avtomobila.

2. Utrujen obraz:

natalie portman brez ličil2

Za Natalie Portman ličila nikoli niso bila prioriteta. Za razliko od drugih znanih osebnosti jo je mogoče zlahka opaziti, kako tava, ne da bi nosila ličila. Na tej sliki Natalie Portman brez ličil so njeni lasje tesno zadržani s črnim trakom za glavo. Čeprav lahko na obrazu opazimo nekaj mozoljev, njena naravna lepota ne more ostati neopažena.

3. Brezhiben dober izgled:

natalie-portman-brez-makeup3

Natalie Portman je v resnici videti popolnoma enaka brez ličil, kot na zaslonu, kjer igra glamurozne osebnosti. Ko jo opazijo zunaj zaslona, ​​raje ostane preprosta, tako kot na tej sliki, kjer je fotografirana v sivi srajci in s tanko verižico okoli vratu kot edini dodatek.

4. Čemu služi ta izraz:

natalie-portman-brez-ličila4

Na tej sliki je igralka, dobitnica oskarja, opažena brez ličil in prikazuje zmedeni izraz. Njeni lasje so močno potegnjeni nazaj v pecivo. Natalie Portman nosi natisnjeno majico z globokim U-izrezom. Rada ima minimalistično ličenje in še vedno lahko izgleda čudovito.

5. Brez ličila – brez problema:

natalie portman brez ličil5

Natalie Postman brez ličila jasno razkriva, da igralka za svoj javni nastop potrebuje le njen odnos in lep videz. Ni ji treba prikriti v več plasteh ličila, da bi izgledala najbolje. Na tej sliki je bila opažena Natalie Postman, ki je v beli srajci in jeansah izstopila iz poslovne stavbe. Njeni neurejeni lasje samo komplimentirajo njen sijoč videz.

6. Brezskrbno dekle:

natalie portman brez ličil6

Na tej sliki Natalie Portman brez ličila je bila igralka fotografirana gola in z lasmi, odtrganimi z obraza z modrim trakom za glavo. Zdi se, da je ravno stopila iz tuša, si lase močno potegnila nazaj in pripravljena je na selitev. Njen obraz je videti svež, čist in čudovit.

7. Na letališču:

natalie portman brez ličil7

Natalie Portman so na letališču LA opazili v modrem plašču na vrhu črne srajce in jeansa. Videli so jo brez moža in dveletnega sina in kot prtljago nosi le sklopko. Njen obraz je popolnoma brez ličil in zdi se, da je zelo dobre volje.

8. Drop-dead Čudovito:

natalie portman brez ličil8

Natalie Portman je obdarjena z naravnim dobrim videzom. Igralka ne potrebuje ton izdelkov, da bi izgledala čudovito. Verjame v dobro nego svoje kože, da bi bila videti lepa. Ta slika Natalie Portman brez ličil, ki se odlično razlikuje od svojega brezhibnega in lepega obraza.

9. Oblečeni:

natalie portman brez ličil9

Na tej sliki Natalie Portman brez ličil je bila igralka fotografirana oblečena neprimerno preprosto. Njeni lasje so vezani v čop, obraz pa je videti brez izraza. Tudi v tem preprostem videzu izgleda izjemno lepo.

10. Oh tako lepo:

natalie portman brez ličil10

Natalie Portman je bila na tej sliki fotografirana brez ličil, čeprav je skoraj ne potrebuje, da bi izgledala lepo. Njene oči v nenavadnem rjavem odtenku so očarale, na njenem popolnem obrazu. Mrzlica v zraku obrača njen nos v očarljivo rožnato barvo in obožujemo vse o njeni sliki brez ličil.

11. Vezava matere in sina:

natalie portman brez ličil11

Natalie Portman morda živi svoje glamurozno življenje, vendar je s svojim 2-letnim sinom okrog normalna mati. Na tej njeni sliki brez ličil je igralka opazna, kako s sinom Alefom vozi v rami v osrednjem parku Manhattna. Oblečena v sivo kavbojko v priložnostni majici in z ohlapno zaprtimi lasmi čez ramena je igralka videti še lepša brez ličila.

12. Jutranja fitnes:

natalie portman brez ličil12

Na tej sliki je bila Natalie Portman fotografirana, ko je svojega psa peljala na sprehod zgodaj zjutraj. Igralka je na rdečih jopičih vidna in lasje so ji vezane zadaj. Zjutraj je videti še lepša, sveža in mlajša.

13. Oblečeno v belo:

natalie portman brez ličil13

Natalie Portman brez slik ličila ni nekaj, kar ne morete nehati občudovati. Je nekdo, katerega lepota prihaja od znotraj in zato ne zahteva ničesar umetnega. Oblečena v belo srajco in ohlapne pramene je videti kot utelešenje lepote.

14. Diva:

natalie portman brez ličil14

Natalie Portman je nedvomno Diva, ki je lahko vedno lepa. Ta je najboljša od Natalie Portman brez ličil, posnetih, ko je igralka dopustovala v Španiji. Njeni lasje so vezani na vrhu glave, tako da lahko preprosto občudujete njen lep videz in popolno polt. Njena koža je videti elastična in njene ustnice imajo vedno naravno živahno barvo.

15. Družinski portret:

natalie portman brez ličil15

Na tej sliki je Natalie Portman opažena z možem in sinom. Na obrazu ni niti madeža ličila, pa vendar izgleda tako očarljivo. Oblečena je v natisnjeno krilo in bel top ter je lahka kot pero, medtem ko se lagodno sprehaja z družino.

Upamo, da ste tako uživali v ogledu najboljše slike brez ličil zvezde ‘Beautiful Girls’ kot mi. Strinjate se z nami, da je Natalie Portman enako čudovita na zaslonu in zunaj zaslona.