Rosie Alice Huntington-Whiteley je predvsem britanski model in je delala tudi v filmih. Znana je po odličnem nastopu v nedavno produciranem filmu Mad Max. Je model Victoria Secret in ta položaj ji daje neskončno slavo, hkrati pa vzbuja stres, ko ste skozi vse leto v najboljši formi. Biti in ostati kot model je težak postopek. Poleg privlačne postave boste morali imeti tudi res lep obraz in za to je ličila ključnega pomena. Ker pa so ti modeli tudi človeška bitja, včasih pred svoje oboževalce in privržence prinesejo tudi pravi obraz in tako odganjajo sovražnike. To je verjetno vaš srečen dan, saj se bomo pogovarjali o nekaterih slikah Rosie brez ličil, na katerih je videti popolnoma resničen obraz. Slike so naslednje.

Rosie Huntington Whiteley brez ličil:

1. Izgled supermodela:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila

Kot super model mora Rosie zagotovo podpreti nekatere vrhunske blagovne znamke in to ji vzame veliko. Ukradejo njen naravni toalet in ji na obraz nanesejo umetne izdelke. Nobena naravno lepa ženska tega ne bi raje. Zato, če iščete nekaj brez slik Rosie, bo to najboljša, saj prikazuje pravo lepoto te ženske in kako čudovito je lahko videti tudi brez športnih izdelkov za obraz.

2. Izvirna privlačnost:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila2

Če želite okus resnične lepote, potem si dobro oglejte ta privlačni obraz supermodela. Rosiein obraz sije kot luna, kar pomeni, da ima tolažilni sijaj, ki ne poškoduje vaših oči, raje ostane v vaših mislih dolgo časa.

3. Šokantno čudovito:

Rosie Huntington Whiteley brez Makeup3

Supermodeli, kot da bi bili ves dan oblečeni, saj nikoli ne veste, od kod lahko pridejo paparaci in vas poslikajo. Toda Rosie ima za to odlično in trajno rešitev. Njena naravna lepota ji omogoča, da se ukvarja s tem čudovitim obrazom, tudi ko se sname.

4. Ta privlačna dejanja:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila 4

Kot model Victoria Secrets Rosie ve, kako zganjati nekaj dejanj z rokami in očmi. To je storila tudi na odru in v kampanjah za fotografiranje. Zaradi teh lepih dejanj je videti privlačnejša pred ljudmi in to so majhne stvari, ki so resnično pomembne in pravzaprav osvetlijo njeno naravno lepoto.

5. Obrezan obraz:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila5

Rose nima niti enega odstotka telesne maščobe na obrazu. Kot da se bo naslednja pokazala njena lobanja. A vseeno je izredno lepa. Ta ženska je lahko videti lepa takšna, kot je, in ker je model, mora takšen videz ohraniti. Večina njene lepote je naravna in za to sliko lahko rečemo, da je ena najboljših Rosie Huntington-Whiteley brez slik vseh časov.

6. Naslov nekam:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila 6

Rosie so opazili, da se nekam samozavestno odpravlja, da večinoma ne izgleda brez ličila. Zaupanje te ženske je za mnoge sovražnike res šok. S to privlačno sliko Rosie dokazuje, da lahko precej dobro igra vlogo brez ličila.

7. Tup odgovor brez ličila:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila7

Ljudje, ki veliko govorijo negativno in sprašujejo o naravnih lepotah te ženske, si zaslužijo to sliko v obliki odgovora. Prikazuje popolnoma resničen obraz te ženske.

8. Izlet za zabavo:

Rosie-Huntington-Whiteley-brez-ličila8

To je še ena brez ličila modela Victoria Secret. Verjetno ima enega najlepših obrazov, ki so kdaj prišli pred kamero. Je navdih za veliko žensk in je poštena motivacija za tiste ženske, ki razmišljajo o ličenju, preden se nekam odpravijo.

9. Pristna lepota:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila9

Če želite videti nekaj fotografij Rosie Huntington-Whiteley brez ličil, potem je to ena najboljših. Slika je bila kliknjena, medtem ko je Rosie odhajala iz svojega stanovanja, da bi se malo sprehodila.

10. Ustvarjanje naslovov:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila 10

Rosie so opazili, da s svojim fantom Jasonom Stathamom objavlja novice. Ta minimalni obraz za ličenje te ženske bi moral biti navdih za veliko žensk.

11. Letališki prizori:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila11

Rosie so na letališču spet opazili brez ličil. Na tisti nočni let se je odpravila v London in ponosno pokazala svoj popolnoma pristni obraz. To je verjetno ena najlepših Rosie Huntington-Whiteley brez slik.

12. Privlačna lepota:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila12

Ta slika bo razlog za obup. Njena lepota je zagotovo nekaj, kajne? Izgleda dobro v kakršni koli obleki, v katero se obleče. Verjetno lahko nosi najpreprostejša oblačila in je še vedno videti najbolje. Njene resnične lepote ni mogoče primerjati z umetno močjo kozmetičnih izdelkov, saj bodo ti izdelki pri olepševanju obraza Rosie zaman.

13. Priboljški za ljubimce:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila13

Tukaj je poslastica za vas, da zmanjšate vso svojo Rosie Huntington brez želje po ličenju. Ta slika je bila kliknjena, medtem ko je Rosie pred množičnimi mediji prikazovala svoj popolnoma resničen obraz z minimalno ličila na obrazu.

14. Fashion Vibe:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila14

Kot model Rosie nikoli ne zmanjka mode. Ne glede na to, kaj počne in kamor koli gre, je v njej nekaj modnega pridiha. Njena naravna obrazna privlačnost ji včasih dovoli, da igra vlogo najlepše ženske okoli sebe in seveda pritegne vso pozornost, ne da bi sploh poskušala.

15. Lepota v črnem:

Rosie Huntington Whiteley brez ličila15

Rosie je na tej sliki, na kateri prikazuje svoj priložnostni občutek za oblačila, videti zelo očarljiva. Ima naravni obraz in izgleda zelo privlačno.

Slike Rosie Huntington-Whiteley so preplavile ta članek in to je zagotovo poslastica za vse ljubitelje modelov Victoria Secret.