Demetria Devonne ali bolje rečeno Demi Lovato je že od samega začetka svoje kariere kulturna ikona in navdih. Ta deklica, ki je igrala v drugi najboljši glasbeni Disneyjevi produkciji, Camp Rock, je postala slavna kot pevka in igralka. Počasi je svet spoznal njene pesmi in kmalu je izšel njen album. Nato je začela igralsko kariero in z otroškimi koraki ta lepa gospa ni le igralka, pevka in pisateljica pesmi, ampak tudi ponosna lastnica lastne kozmetične in olepševalne linije Devonne by Demi. To nas pripelje do teme današnjega članka, sveže obrnjene Demi brez ličil.

Demi Lovato brez ličil:

Selfie spletne kamere:

Demi Lovato brez slik ličila

Selfiji so v mladinskem svetu nujni in zelo pogosto je to eden najboljših načinov za ugotovitev, ali je oseba brez ličil res tako lepa. Ta slika Lovata je selfie s spletno kamero, kjer se pojavi brez vidnih znakov ličila, a kljub temu izgleda sijajno privlačno. Po videzu je mogoče reči, da ima res brezhibno kožo.

Sveža lepota:

Demi Lovato brez ličil2

Demi Lovato je nekoč prosila svoje oboževalce, naj za dan odstranijo ličila in okrasijo kožo, v kateri so rojeni. Da bi dvignila duh naravne lepote, je na družbenih omrežjih delila sliko o ličenju brez sebe, kjer je bila preprosto videti osupljiva v svojem naravnem jazu. Brez podloge, brez ličil in brez sijaja, niti nismo mogli ugotoviti, ali je res manj ličila.

Odkrito:

Demi Lovato brez makeup3

Nikoli ni bilo dvoma o tem, da je Demi popolno bitje. Poleg tega, da je ljubica po srcu, slovi tudi kot eden najlepših idolov, ki se lahko brezhibno ponaša s svojo brezhibno kožo brez ličil. Ta njen odkritost je točno tisto, kar smo potrebovali, da smo dokazali njeno vrednost brez ličil.

Minimalist:

Demi Lovato brez ličil4

Vedno naklonjena minimalizmu, je Demetria Lovato vedno ohranjala svojo lepoto s skromnimi lasmi in ličili. Navdih, zato označen, tukaj prikazuje njen minimalističen videz s samo vlečenjem po podlogah, ko se je spet razkrila pred očmi javnosti.

Jutranji selfi:

Demi Lovato brez ličil5

Vsi smo imeli tiste dni, ko je jutranja svetloba dobro delala z zaslonko fotoaparata in sliko, zato je nastala angelska. Demi Lovato je morala imeti enak občutek, kot je pozirala z jutranjo skodelico kuhane kave. Ta diva, ki se je razmetala s čisto kožo, je izgledala neverjetno.

Majhna zadeva:

Demi Lovato brez ličil6

Tukaj imamo čudovito sliko pop zvezde, ki se ponaša s svojo čudovito kožo, ko svetu predstavlja svojega novo pridobljenega hišnega ljubljenčka. Demi Lovato je ponosna lastnica morske želve in medtem ko smo slinili nad njo in njenim novim hišnim ljubljenčkom, je bila Demi na tem posnetku brez ličil videti čedna. Slika je bila dokaz, kako ne potrebuje ličila, da bi bila lepa.

Slika ob bazenu:

Demi Lovato brez ličil7

Zelo malo ljudi ali bolje rečeno deklet se počuti udobno v svoji koži. Čeprav se nekateri lahko spopadajo s težavami z neenakomernim tonom kože, so nekatere pege največja ovira. Vendar pa nam je Demijeva slika ob bazenu dala pravi občutek. Demi, ki je na tej sliki igrala brez ličil, se je razmetala s svojimi lepimi pegami in pri tem izgledala čudovito.

Lepi nasmejalci:

Demi Lovato brez ličila 8

Zadnja slika Lovata jo prikazuje v eni od njenih kratkih pričesk, kjer je bila videti popolnoma lepa in utripa z biserno belimi.