Sanaya Irani je indijska televizijska igralka, ki je svojo kariero začela z oglaševanjem in videospoti. Priznana je bila po svojem prvem igralskem prvencu kot Kajolov prijatelj Bobo, v filmu Fanaa Yash Raj. Priljubljena je postala po oddaji “Miley Jab Hum Tum”, predvajani na Star One. Njena glavna vloga Khushija v najbolj gledani seriji Star Plus “Iss Pyaar ko Kya Naam Doon?” Je postala priljubljena po vsem svetu..

Sanaya Irani brez ličila

Slike Sanaya Irani brez ličila:

Sanaya Irani v Casual Outdoor:

Sanaya Irani brez ličila 2

To je slika Sanaya zunaj zaslona, ​​ki jo vidimo spodaj. Je brez ličil in izgleda srčkano s svojim naravnim svetlim tonom kože. Je v ležernem rožnatem topu in ima uro na zapestju. Ima pobarvane nohte in golob, ki sedi na prstih, se ji tako lepo nasmehne in s tem je slika kliknjena.

Beseda je eleganca:

Sanaya Irani brez ličil 3

Njeni lasje so zmešani, saj so mokri in nečesani, kar ji daje naraven videz. Zdi se, da nosi dolgo obleko ali priložnostni top brez rokavov. Kot, v katerem je bila kliknjena slika in njena pozi v tem črno -belem posnetku, jo naredi elegantno in lepo tudi brez ličila.

Sanaya Irani z najboljšim prijateljem Drashtijem Dhamijem:

Sanaya Irani brez ličila 4

Sanaya Irani in Drashti Dhami sta danes dva znana obraza indijske televizije. Bili so najboljši prijatelji od začetka kariere in tudi zdaj, ko jim tako dobro uspeva. Oba sta vidna na podobnem svetlo modrem vrhu in sta brez ličil. Sanaya nosi tri kavbojke s tremi četrtinami, tudi to v modri barvi. V roki ima črna retro sončna očala.

Sanaya Irani brez ličila 5

Pogosto rečemo, da so si najboljši prijatelji podobni, vedno so skupaj. Enako velja za Drashtija in Sanajo. Z zapakirano prtljago se ta slika klikne na letališču. Oba imata podoben trak za lase in dodatke za lase v zeleni in roza barvi. Oba sta v črnem ležernem topu, pripravljena za potovanje.

Sanaya Irani brez ličila 6

Ta fotografija je bila posneta med plesnimi vajami “Jhalak Dikhlaja”, kjer je najboljša Sanaya prišla podpreti udeleženca Drashtija pri dejanju. Med vajami je brez ličil. Na glavi ima rdeč trak za lase, ki ga nosi za potiskanje las nazaj in nosi svetlo zeleno obleko skupaj s pokrovčkom za koleno, da zaščiti noge pred poškodbami med težkimi plesnimi gibi.

Sanaya Irani z bratom:

Sanaya Irani brez ličila 7

To je srčkana slika Sanaya Irani z njenim bratom zunaj zaslona. Izgleda lepa in kot ponavadi je v svojih priložnostnih; bel natisnjen top z modrimi kavbojkami. V roki ima elegantno srebrno uro in brata drži za vrat, sladko pozirata.

Sanaya Irani med nakupovanjem kliknilo:

Sanaya Irani brez ličila 8

Ta slika je bila kliknjena med nakupovanjem Sanaya Irani, saj lahko vidimo veliko oblačil v njenih rokah. Izgleda preprosta in lepa brez ličil, oblečena v rumeno -modro obleko in okoli vratu sivkasto ukradena. Lase si je postrigla zadaj, obrobje spredaj pa ji z dveh strani pada na obraz. Del las ima spredaj položenih, zadaj pa počiva, zaradi česar je njena pričeska videti lepša.

Sanaya Irani s soigralci:

Sanaya Irani brez ličila 9

Spodnja slika je bila kliknjena na sklopih serije “Miley Jab HumTum”. Sanaya je s soigralci tukaj. Oblečena je v roza otroški rokav. Njeni lasje so ločeni od sredine in so bili vezani kot rep ponija. Seveda je lepa s svojim sladkim nasmehom.