Goldie Hawn je ameriška zakladnica veterana, ki deluje skupaj z režijo in produkcijo. Njeni filmi, podobni njeni, so imeli edinstven pridih z uspešnicami, kot sta Private Benjamin in Overboard in še več. Hawn že od vsega začetka ima svoj podpisni videz, zlate ključavnice in svetle oči, ki se pripravljajo na popoln videz sosede.

Trditev na 70, Goldie Hawn, ki je zdaj 69, pa je o mestu še vedno precej govora. Ta talent smo vedno videli na ekranu z najboljšimi obrazi, zaradi česar je videti mlada tudi pri srednjih letih. V današnjem članku bomo govorili o Hawn in njeni lepoti, vendar tokrat brez ličila.

Goldie Hawn brez ličil s slikami:

1. Med mirnim:

goldie hawn brez ličil

Goldie Hawn na tej sliki je vidna na ozadju preprostega verskega mesta z verjetno enim od njenih spremljevalcev, kjer je nosila odprte zlate ključavnice, ki so padale v valove, medtem ko je bila ostala, brez obraza. Hawn, oblečena v tradicionalno oblečeno obleko, in celo v starosti je bila videti precej mirna in lepa.

2. Vzglavnik postelje:

Goldie Hawn brez ličil 2

To je bila ena od starih slik Hawn, kjer so jo videli na čelu s ključavnicami na postelji. Lepa Hawn ni imela rahlo nabranih las, saj je svoj šal zavezala okoli vratu in se sladko nasmehnila za sliko. Na sliki zaradi napornega delovnega tedna smo lahko videli njene očesne vrečke, ki so vidno vidne, ostala pa je bila kot vedno mirna.

3. Jutro za vadbo:

Goldie Hawn brez ličil 3

Pred dvema letoma nazaj je bila Goldie Hawn fotografirana v svojih udobnih oblačilih za trening, ki se pripravljajo na dober tek. Tudi starost nima omejitev, kar je svetu dokazala 67 -letna Hawn, ki je nadaljevala s svojim tekom. Ni imela ličila in črte njene starosti so pokukale skozi njeno sicer lepo kožo.

4. Lepotna koža:

Goldie Hawn brez ličil 4

Tukaj imamo še eno sliko Goldie Hawn, ki izstopa iz avtomobila. To je bila ena od njenih starih slik, ki so jih posneli paparazzi, kjer se je zdelo, da na sebi nima vidnih znakov ličila. Ta enkratna dobitnica oskarja pa je bila videti popolnoma lepa v svoji naravni koži brez veliko očal in madežev na sebi.

5. Ulično opazovanje:

Goldie Hawn brez ličil 5

Nekega lepega hladnega dne si je Goldie Hawn oblekla črno udobno jakno in ob strani označila svojo črno torbico, Hawn je bila fotografirana, ko je z lasmi na široko odprtih zlatih ključavnic hodila po ulicah. Hawn brez ličil pa je bil videti zelo lep. Vedno smo jo poznali kot nekoga z dobro kožo in dobro je vedeti, da je tam zasedla svoje mesto.

6. Z ljubeznijo:

Goldie Hawn brez ličil 6

Tu vidimo Hawn v svojih najboljših časih, kako pozira poleg svojega ljubezenskega Kurta in na tej sliki sta bila videti dobro. Goldie oblečena v večerno obleko z lasmi, ki so ji zlahka padale po ramenih, Hawn z minimalnim ličilom pa je bila videti precej lepa.

7. Graciozno staranje:

Goldie Hawn brez ličil 7

Lepa in stoična Goldie Hawn se je graciozno starala in tukaj je njena klasična slika v starosti, ki prikazuje njene starostne meje. Na koži so bile vidne gube in gube na obrazu. vendar je bila ta ženska brez znakov ličila videti osupljiva.

8. Lepo fotografiranje:

Goldie Hawn brez ličil 8

Hudson je na hitro posnela fotografijo v ozadju z enim od svojih prijateljev, Hawnom in prijateljem. Kot del preizkušnje pri fotografiranju je bilo očitno, da so se te lepe dame malo naličile. Zaradi tega naravnega videza ličila pa so videti lepe.