Gledalcem je ena izmed najbolj zanimivih stvari, da si ogledajo, kako znane osebnosti, naše najljubše ali kako drugače, izgledajo za vso osnovo in palačinko. Medtem ko so nekatere znane osebnosti raje videti lepe s kančkom ličila na priložnostnem dnevu, druge pogumno nadzirajo fotoaparate brez sledu ličila.

Vzemimo za primer Rakhija Sawanta. Rakhi Sawant, ki je znana po svoji živahni osebnosti in drznem pogledu, je pogosteje videti kot slaba punca indijske televizije in filma, vendar ima njena pogumljena podoba videz in obline, zato je Bollywood z vročo vzela z nevihto. sultry Številke artiklov. Ampak tako čudovita, kot je videti, ko je vsa oblečena za kamero, je videti enako lepa v tistih mnogih primerih, ko se je odločila, da bo šla bosa brez sledu ličila.

Rakhi Sawant brez ličila:

1. Navadni Rakhi:

rakhi sawant brez ličil

To je fotografija potnega lista Rakhija, posneta brez ličila. Njena naravna lepota je tako drzno izpostavljena kot njena osebnost.

2. Barvita radost:

Rakhi Sawant brez ličila 2

Mnoge znane osebnosti bi dvakrat pomislile, da bi za kamero pozirale z navadnim obrazom, ki je lišen celo minimalnega ličila, ne pa tudi Rakhi Sawant. Uresničuje svoj videz brez ličil, na glavi ima sončna očala in nosi barvit črtast trak brez rokavov.

3. Naravni čudež:

Rakhi Sawant brez ličila 3

Rakhi Sawant si zagotovo lahko privošči odhod na zabavo brez tistih slojev podlage, ličil za oči in šminke. Še bolj očarljiva je z razpuščenimi lasmi okoli ramen. Nosi priložnostno rumeno črtasto majico in nasmeh na obrazu, njen videz dela čudeže.

4. Klepet od doma:

Rakhi Sawant brez ličila 4

Vsaka ženska rada izgleda lepo in ličila to počnejo. Za igralke je to sestavni del njihovega poklica, za nekatere pa del njihovega življenja. Za Rakhija pa ne. Izgleda celo tleče brez tega, medtem ko si vzame čas, da odgovori na vprašanja svojih oboževalcev doma.

5. Artikel Queen Sans Makeup:

Rakhi Sawant brez ličila 5

Rakhi Sawant, fotografirana s fantom Abhishekom, je živi dokaz naravne lepote. Svetlo rumena kurta z bandhanijevim tiskom izžareva njeno polt, očala pa ji dajejo videz prefinjenosti. Ob vsej negativnosti, ki jo obdaja v šovbiznisu, se zdi, da sta njena lastna lepota in pošten pogled zagotovo njena odrešilna milost.

Preberite tudi: Anushka Sharma Fotografije brez ličila

6. Cry Baby:

Rakhi Sawant brez ličila 6

Ne glede na to, ali se je borila ali jokala od srca, je bil Rakhi Sawant eden najbolj zabavnih tekmovalcev Big Bossa. Medtem ko je Rakhi v tem globokem izkazovanju čustev šlo veliko src, je na smešen način videti srčkana z lasmi, ki so bile razporejene na sredini in vezane v dve žemljici, brez pridiha ličila.

7. Bleščeča lepota:

Rakhi Sawant brez ličila 7

Rakhi Sawant, ki jo vidimo tukaj brez ličil, še vedno izgleda bleščeče, ko s svojimi zapeljivimi potezami pari po hiši Big Boss. Čeprav je njena priljubljenost v veliki meri posledica njenega vedenja, ki išče pozornost, je ta slika dokaz dejstva, da izgleda čudovito tako na zaslonu kot zunaj njega.

8. Gospa v rdečem:

Rakhi Sawant brez ličila 8

Slika Rakhija, ki tehta in napihne okoli obraza in umirjeno sedi, je redkost, ki je skoraj nikoli ne vidimo. Še vedno pa s svojim videzom uspeva prinesti najboljše v sebi, tako da svoj navadni videz okrasi z bleščečo rdečo in belo oblečeno zadnjico ter ustreznim parom rdečih uhanov, da ne omenjam pometanih las s strani obrobje.

9. Desi dekle:

Rakhi Sawant brez ličila 9

Rakhi Sawant znova dokazuje, da ji ni treba kamuflirati svojega videza z ličili. Namesto tega se odloči poudariti svojo golo golo lepoto z elegantno vzorčastim sekvenciranim churidarjem in njenimi lasmi lepo povlečenimi nazaj v pometani pričeski, ki je videti kot tradicionalna Indijka.

Preberite tudi: Jacqueline Fernandez brez ličila