Shriya Saran je znana južnoindijska igralka, ki je leta 2001 debitirala s tamilskim filmom ‘Ishtam’. Delala je v različnih tamilskih, telugu in malajalamskih filmih in celo igrala stranske vloge v hindujskih filmih. Priznana je kot kraljica izrazov, saj njene oči preprosto govorijo. Ugotovili bomo, kako lepo se obleče in izgleda enako lepo brez ličil.

Shriya Saran brez ličila

Shriya Saran brez ličila:

Oglejte si nekaj nedavnih fotografij shriya saran brez ličil z osebnega družabnega profila.

Poletna oblačila:

Shriya Saran brez ličila 1

Shriya Saran se je odlično oblekla za poletni dan in v tem “avatarju” je videti zelo ljubka. Oblečena je v pikčast vrh z različnimi odtenki roza. Lase je imela odprte in jih je na stran razdelila. Sončna očala, ki pokrivajo njene lepe oči, in bela ročna torba na ramenih s srebrnimi čepi.

Še film:

Shriya Saran brez ličila 2

To je posnetek iz filma. Z izrazom, polnim misli in rahlim nasmehom, igralka Shriya Saran brez ličil izgleda precej enakomerno. Zdi se, da nosi svetlo rjav odtenek obleke z belimi zvezdicami. Nosi tanke okrogle uhane in pusti odprte lase, ki padajo nekoliko od njene leve.

Način vadbe:

Shriya Saran brez ličila 3

Ugotovimo lahko, da igralka teče ali igra košarko. Oblečena je v priložnostno mornarsko modro majico, na kateri je za kontrast natisnjena bela slika, oblečene so tudi vroče hlače v šokantno roza barvi. Njeni lasje so pri poniju lepo vezani in nosi superge vijolične barve.

Shriya Saran brez ličila 4

To je še ena vadbena poza, v kateri je v rumeno -črni športni obleki. Njeni lasje so spet lepo zavezani zadaj in daje čvrst izraz. Ima enake čevlje in nogavice, kot smo videli na prejšnji sliki, med hojo pa drži v roki steklenico vode.

Shriya Saran med kampanjo “Save Mumbai”:

Shriya Saran brez ličila 5

Ta slika je bila kliknjena, ko je igralka skupaj s Shaina NC prišla podpreti v akcijo ‘Save Mumbai’, ki je potekala na cerkvenih vratih v Mumbaju. Igralka je v modrih kavbojkah skupaj z belo uradno srajco, ki ji je pokrila roke, videti tako trendovsko. Njeni lasje so odprti in teče na levi. Njene sandale so videti zelo ‘desi’, nohti pa so pobarvani v rdečo barvo.

Shriya Saran v Half Sareeju:

Shriya Saran brez ličila 6

Na tej sliki lahko vidimo preprost južnoindijski videz igralke. Nosi navadno modro saree skupaj z oranžno bluzo, ki ima na koncu odtise in tudi enako modro obrobo, ki se ujema s sareejem. Trikotni bindi na čelu, majhna verižica okoli vratu, par uhanov in odprti lasje so vse, kar potrebuje, da izgleda preprosto lepo.

Streljajte med plavanjem:

Shriya Saran brez ličila 7

Ta slika je še vedno posnetek, na katerem je Shriya Saran bazen. Oblečena je v fluorescentne, rumeno -modre črtaste kopalke in izgleda kot običajno.

Zabava s prijatelji:

Shriya Saran brez ličila 8

Ta slika je kliknjena na zabavi, kjer se igralka zabava s prijatelji. Ona je preprosto priložnostna, ki ima volančke na koncu rokavov. Lahko jo celo vidimo, kako nosi oblečeno uro na levi roki, medtem ko se nasmehne, da bi jo kliknili.

Shriya Saran v polnem sareeju:

Shriya Saran brez ličila 9

Indijske ženske izgledajo najbolje v Sareeju, ne glede na to, koliko nosijo zahodnjak. Igralka je nosila rumeno saree z rožnato bluzo, globoko prerezano zadaj in zavezano kot vozel. Njeni izrazi obraza lahko preprosto vzamejo tisoč src tudi brez ličila.