Za super manekenko, ki podpira blagovne znamke, kot je Maybelline, in zadnjih nekaj let hodi po rampi Victoria Secret, bi si res mislili, da je vsaka tu in tam na vsakem dogodku. Pogosto je resnica o modelih, znanih, prisiljena biti ves čas popolna, kar lahko vključuje najboljša oblačila in seveda najboljše nasvete in zvijače pri ličenju, za kar bi si mislili, da je le v rokavu. Toda potem, ko je po internetu začelo krožiti manj fotografij angela Victoria, je bilo očitno, da je ta brazilska lepotica veliko več kot le vrečka ličil in dobrih oblačil.

1. Zapri od blizu:

adriana lima brez ličil

Od blizu tega super modela se nam topijo srca, saj je ta brazilska bomba nosila brezhibno gladko kožo. Na tem viktorijanskem angelu ni bilo videti kančka ličila, a le pogled na njeno bližino od blizu kaže, kako lepota za Limo ni omejena v škatlah za ličila, ampak v njenih oceansko zelenih očeh, povezanih z debelimi rožnatimi ustnicami.

2. Zakulisje:

adriana lima brez ličil2

Na modnem sprehodu zloglasne revije Victoria’s Secret je bila Adriana Lima, večno angelček od leta 2002, vidna, preden so ji uredili ličila in ekskluzivno perilo. Ta slavna oseba, preden se je prelevila v divo, je nekaj ur preživela v svojem naravnem Au, lasje v normalnem valu, medtem ko je izgledala čudovito tudi brez ličil.

3. Lep obraz:

adriana lima brez makeup3

Na internetu je prišla slika Adriane, kjer je za fotografijo pozirala mlajša Lima. Lima je bila celo v mladosti, po možnosti v prvih letih modeliranja, osupljiva. Slika je bila dokaz, da Lima ni le lepotica na rampah, ampak prava lepota od znotraj.

4. Ogled:

adriana lima brez ličil4

Adriana Lima, ki je opustila svoj model, je bila fotografirana med prostim kajenjem, medtem ko je imela lase v poniju in obraz v zvijanju. Po videzu slike je mogoče razbrati, da ni sledi ličila, vendar je očitno, da je res lepa. Gladkota njene kože je očitna v tem sijaju njene kože, ko je nosila svoj čudovit obraz.

5. Nakupovalni dan:

adriana lima brez ličil5

Odličen videz za popolno nakupovanje s puncami, s sadno poletno obleko, ki jo je Lima odpravila ven in se lovila novih oblačil. Lima se je ob vročem vremenu zunaj odločila, da se ne bo ličila, saj je imela lase, sprednje ključavnice so se počešljale in pripele, preostali lasje pa so ji padli na ramo. Morda je bila v tem sicer toplem dnevu le sijaj za ustnice, Lima je bila na pogled kmečka.

6. Po vadbi:

adriana lima brez ličil6

Plodovi njenega trdega dela so jasno vidni skozi kapljice znoja, ki krasijo njen brezhiben obraz. Tudi če so kapljice znoja vidne po vsej njeni, je brezhibna koža precej mikavna, saj ima gladko gladko teksturo.

7. Malce pokukajte:

adriana lima brez ličil7

Ponovno smo pokukali na sklope enega od njenih manekenskih nastopov, kjer se je naslonila, ko so ji lasje v postopku. Brez kakršnega koli ličila, je bila Lima videti plodovita in osupljiva, čist sijaj obraza pa dokazuje njeno lepoto.

8. Sprehod po hladnem dnevu:

adriana lima brez ličil8

Tukaj je še ena slika čudovite Lime, ki je videti živahna in živahna kot kdaj koli prej. Oblečena v suknjič in v črno obleko se je Lima milostno nasmehnila, ko je hodila okrog in lepa..

9. Po telovadnici:

adriana lima brez ličil9

Še en selfie po vadbi je Lima tokrat po naporni vadbi izgledala zardela in utrujena..