Christina Aguilera, priznana ameriška pevka in pisateljica pesmi, je svet prevzela, ko se je prvič pojavila na hollywoodskih platnih. Angelski glas v paru s sosednjim videzom je bil preprosto norost tistega časa. Mlado dekle in njeni privlačni utripi so kmalu postali znani, v Hollywoodu je rasla in uspevala. Christina, ki je zdaj mama dveh otrok in ljubeča oseba, je še vedno goreča ikona z občasnimi uspešnicami, ki več tednov vladajo rekordom. Še vedno pod drobnogledom medijev smo pogosto videli Aguilero, ki se je polepšala na rdeči preprogi, a v današnjem članku se bomo odločili, ali je res tako lepa brez ličil ali samo breskev.

Christina Aguilera brez ličil:

1. Neka afera z mamo in sinom:

christina Aguilera brez ličil

Christina tukaj pokaže svojega rjavolaskega sina, ko sta oba skupaj fotografirala, ko sta se prebila skozi paparace. Christina, ki je bila na tej sliki videti precej utrujena, na obrazu ni imela ličila, razen majhne podloge na zgornjih vekih. Vendar pa je mogoče precej jasno domnevati, da je lepa ženska, ki nikoli ni potrebovala ličila, da bi prikazala svojo lepoto.

2. Letališče Breeze Through:

christina Aguilera brez ličil2

Christina Aguilera, ki je skozi letališče pihala s črno kapo v New Yorku, je res videti precej drugače brez ličil industrijske kakovosti. Kljub temu nihče ne more s prstom pokazati na njeno lepoto, saj je ta zdaj utrujena bomba tudi brez njenega standardiziranega ličila izgledala brezhibno in lepo.

3. Delovni dan:

christina Aguilera brez makeup3

Ko je trdo delala na vnaprej posneti scenografiji za nagrado People’s Choice Awards, je bila Christina po delu videti precej resna in predana, saj se je oblekla v kapo, združeno z nekaterimi velikimi odtenki, in ohlapno bluzo puloverja. Čeprav so njeni odtenki pokrivali večji del obraza, bi lahko rekli, da na sebi nima ličila.

4. Lepo porcelan:

christina Aguilera brez ličil4

Pričakovali bi, da lepa Aguilera ne bo videti najbolje brez strokovne pomoči. Vendar je na tej sliki osupnila svoje oboževalce, ko se je zdelo, da se čudovita Christina s platinastimi lasmi in porcelanasto kožo ukvarja z opravili. Tudi brez kančka ličila je bila videti draga.

5. Nočni sprehod na zmenek:

christina aguilera brez ličila5

Aguilera na tej sliki si zaslon deli s svojim dolgoletnim fantom, ko sta oba hodila z roko v roki, srečna in vesela sta se sprehajala po ulici. Ko je pustila svoje precej blond lase, zvezdnica ni imela vidnih znakov ličila, vendar je bila videti tako osupljiva kot kdaj koli prej.

6. S prijatelji:

christina Aguilera brez ličil6

Vsi imamo tako različen videz za različne priložnosti, ko si pri nekaterih pustimo lase, pri drugih pa smo napeti in oblečeni po najboljših močeh. Podobno kot mi, tudi to je Aguilera ‘priložnostni dan s prijatelji’, ki ne vsebuje ličil in kape, ki ukroti divjo grivo.

7. Za setom:

christina Aguilera brez ličil7

To je slika Christine iz zakulisja na snemanju filma ‘Burlesque’, kjer jo vidimo z novo pričesko, sprednje robove z daljšimi ključavnicami, ki gredo skozi njeno skečo, medtem ko uživa v odmoru za kavo. To je pred prizorom in ličenjem, kjer je videti popolnoma lepa.

8. WFP Haiti:

christina Aguilera brez ličil8

Christina je obiskala Haiti, kjer je bila slika posneta, od koder se je odločila osredotočiti na svojo socialno pomoč, zato je svojo belo srajco, združeno s kratkim bobom, izgledala čudovito.

9. Odkrito:

christina Aguilera brez ličil9

Odkritost je zelo redko pozitiven pogled in Christini je všeč pogled. Čeprav to ni ena njenih najbolj jasnih slik, sta sladek nasmeh in blond lasje precej privlačni. Na tej sliki nikoli ni imela ličil.