Hritik Roshan je indijski igralec, znan po svoji vsestranskosti v igranju in plesu. Je eden najboljših plesalcev indijskega filma Bollywood. Svojo kariero je začel pri Kaho Na Pyar Hain, ki je bil uspešnica tistega časa. Istega leta je celo prejel nagrado Filmfare za najboljšega moškega igralca in najboljšega debitanta.

Hritik Roshan je eden tistih igralcev, ki verjamejo v različne vloge, kar je eden od razlogov, da v enem letu posname zelo malo filmov. On časti in jamči za kakovostno delo in ne za količinsko delo. Ta igralec trenutno buči in je bil v ločenih novicah in medijih zaradi ločitve od žene Suzanne Khan.

Hritik Roshan je indijski superman vseh otrok v obliki ‘Krrish’. Veliko popularnost si je pridobil po nastopu v Krrishu in njegovem nadaljevanju. Znan je kot grški Bog, saj ima čar.

Igral je v nekaj uspešnicah, kot sta Koi Mil Gaya in Krrish, ki sta mu prinesla številne nagrade za najboljšega igralca. Za odlično predstavo v Dhoom 2 in Jodhai Akbar je celo prejel nagrado Filmfare za najboljšega igralca. Za svoje nesporno delo v Guzaarishu je prejel veliko kritik. Ikona mladih je postal z vlogo v filmu Zindagi Na Milegi Dobara. Hritik Roshan se je uveljavil kot eden vodilnih sodobnih igralcev Bollywooda.

Najboljše slike Hritika Roshana z in brez ličila:

Čeprav je ta igralec sam izredno očarljiv, čeden in potrebuje malo ličil, da bi dvignil obraz navzgor, pa je spodaj navedenih 9 najboljših videzov tega igralca brez ličil in verjemite mi, izgleda tako očarljivo kot kdaj koli prej.

1. Pogled na norca:

Pohvali se s črno -belim priložnostnim športnim videzom za fotografiranje z minimalnimi ličili, saj ga ne potrebuje veliko.

2. Pogled modrega človeka:

Vidimo ga oblečenega v črni plašč brez kančka ličila. Izgleda zelo čeden in dih jemajoč.

3. Počitnice z dojenčki:

Hritik Roshan je eden tistih igralcev, ki radi preživljajo čas in počitnice z družino. Tu ga vidimo, kako preživlja nekaj kakovostnega časa s svojim sinom, ki se ponaša z odtenki prepovedi žarkov in zelo ležernim videzom. Tukaj je tudi v sans makeup makeup.

4. Brezskrbni srečni časi:

Ta igralec je bil pred kratkim v številnih novicah, na televizijskih kanalih in v revijah, ko se je razšel s svojo drago ženo Suzanne Roshan, vendar je in bo vedno znan kot ena izmed dragih in ljubečih sorodnih duš, po katerih bi si želela vsaka punca. Vidimo ga v beli barvi z odtenki, ki ukrade nekaj trenutkov iz rogljev. Tukaj si lahko ogledate posnetek hritik roshan brez ličil.

5. Cool Hunk se je vrnil v mesto:

Ta posnetek je iz Dhooma 2, kjer je kul, padel mrtev kolesar. Vidimo, da se vlogi popolnoma prilagodi brez elementa ličila.

6. Jovial One:

Ta med promocijo svojega filma Krrish 3. Je en igralec, ki ne potrebuje ličila, da bi bil videti čeden. Vroč je kot črna usnjena jakna, ki jo je nosil.

7. Pijani pogled:

Ugotovili so ga, kako se zabava s svojo igralko amisho patel v salonu v mestu Bandra v Mumbaju. Ne glede na to, kako pijan je, je do svojega partnerja izjemno zaščitniški. To vidimo. Na zgornji sliki lahko opazimo, da je obraz prost.

8. Divji s klobukom kravjega dečka:

Res je videti zelo seksi. Tukaj hrithik roshan v črni majici z dolgimi lasmi, polno brado in majhno citirano tetovažo na zapestju. Jasno je, da na obrazu nima ličil.

9. Ležerno, a sladko:

Hrithik Roshan je bil z ženo Suzanne opažen na 50. rojstnem dnevu Sanjay Leele Bhansali. Z ženo sta ga mediji ujela s svojo malo ličila.