Kavya Madhavan je debitirala leta 1991 kot otroška umetnica v malajalamskih filmih pri rosnih 7 letih! Kasneje, še kot študentka 9. standarda, je bila predstavljena kot junakinja v Chandranudikkunni Dikhil (1999). Film je bil v množici uspešen in počitek, kot pravijo, je zgodovina. Vseh 29 let je za svoje zvezdniške predstave že prejela dve državni filmski nagradi Kerala za najboljšo igralko.

Ena najbolj obremenjenih ženskih glavnih igralk v malajalamskih filmih, je tudi enako spretna plesalka. Večinoma del romantičnih komedij, njeni najboljši filmi so skupaj z igralcem Dileepom, s katerim ima skupaj 18 filmov.

Kavya Madhavan z in brez ličila

Igralka, plesalka, pevka in pesnica, Kavya Madhavan je moč ustvarjalnega talenta. Je pa vredna več snovi kot tisto, kar se zdi na prvi pogled. Vedno opažena v naravnem videzu, njena edina prevladujoča ličila je njen temni kajal/kohl. Tukaj je pogled na naš najljubši videz te zvezde v njeni naravni čudovitosti.

Čudovita Kavya Madhavan s fotografijami ličila in brez njih:

Spodaj so fotografije na zaslonu in zunaj zaslona Kavya Madhavan brez ličila, ki pove, kako lepa je.

1. Tradicionalni videz:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 2

Ta malajalska igralka je znana po svojem preprostem in tradicionalnem videzu tako v resničnem življenju kot v kolutu. Za nekoga, ki je odraščal pod lučnimi lučmi, rada podcenjuje faktor sijaja pri svojem oblačenju. S težko mejo podjetja Kajal za družbo ta slika samo poudarja, kako lahko zaradi preproste saree in tradicionalnega nakita naredite presenetljiv videz. Ta slika prikazuje, kako čudovita je tudi z malo ličila.

2. Znakovni igralec:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 3

Kavya z lahkoto na platnu igra muslimansko dekle v vasi Kerala, brez napora prenese tradicionalno obleko Kachimundu Thattam do popolnosti. Kavya, rojena v hindujski družini, je igralka, ki verjame v igranje različnih likov v svojih filmih, ki privlačijo množice. Talent opredeljuje poleg oblačil težkega ličenja

3. Sveže kot marjetica:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 4

Kot cvetoča roža spomladi je tudi to osvežujoča vsestranska igralka. Njena bistra polt žari v ostrem kontrastu njene modre obleke. Glamur filmske zvezde nedotaknjen s čmrlji, posname čudovit selfie s svojim obrazom brez ličil.

4. Plesalka:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 4

C. Nikoli se ne loti privlačenja s svojimi osupljivimi očmi z ličenjem..

5. Preprosta Southie Belle:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 5

Najpomembnejša južnoindijska lepotica je vsak dan sveža. Verjame, da je manj več v smislu ličenja in praks, kot v njenem osebnem življenju, pa tudi med nastopi v filmih. Njen naraven videz je privlačen za njenega vedno večjega oboževalca.

6. Svetlo kot zimsko sonce:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 6

Tako kot pomirjujoči sončni žarki pozimi vas bo tudi ta slika samodejno očarala s svojo preprostostjo. Je igralka, ki pusti, da njena obrt izstopa, ne pa njena ličila ali postava. Še bolj privlačen je njen čudovit sijoč nasmeh.

7. Prilagojena eleganca:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 7

Elegance je srednje ime za to južno lepoto, saj brez težav odstrani glamurozen videz skoraj brez ličil. Njeno najboljše bogastvo so njene izrazne oči in lepa griva. Oba sta do popolnosti izpostavila lastnosti njenega naravnega šarma.

8. Glam brez napora:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 8

Znano je, da Kavya ne mara glamurja, saj rada izraža svoja čustva skozi oči likov, ki jih igra. Toda v tem še vedno lahko vidite, da se ji res ni treba preveč truditi. Njena naravna lepota dodaja grozljivke celo najpreprostejši vlogi soseda.

9. Tanjša Kavya:

Kavya Madhavan s šminko in brez nje 9

V zadnjem času je zaradi povpraševanja po novih vlogah in naraščajoče konkurence shujšala. Ker si opomore od precej grde ločitve, ni občutljiva ljubica, ampak močna ženska, ki se ponaša s svojo individualnostjo.