Kesha Rose Sebert je bolj priljubljena kot Kesha, kantavtorica, ki je glasbeni svet prevzela z viharjem. S svojim edinstvenim vokalnim slogom in lepo napisanimi pesmimi v svojih albumih “Animal” in “Cannibal” se je Kesha hitro pripeljala do vrtoglavih zvezdniških višin, o katerih lahko le redki sanjajo.

Z dvema uspešnicama številka ena, kot sta “Tik Tok” in dušo, ki vznemirja “We R Who We R”, ter prvim prvencem na lestvici US s svojim albumom Animal, je Kesha priljubljena med svojimi oboževalci, ki jih ljubeče imenuje svoje živali. “Tik Toc” je digitalni uspešnica, ki ima 14 milijonov zadetkov.

Sčasoma navdihujejo različni umetniki, njena glasba na splošno vključuje teme o zabavah na zabavah s kančkom individualnosti. Globoko vpletena v pravice živali in LGBT aktivizem, je bolj humana kot njeni grunge nastopi. Po prodaji milijonov plošč po vsem svetu se pričakuje, da bo glam punčka, ki govori o ličilih. Njeni predhodniki so dokaz te podobe. Vendar ima Kesha edinstven videz, ki lepo očisti brez ličil. Tukaj je naš izbor najboljših.

Čisti grunge:

Čudovita brezšminka Kesha je daleč od njenih bleščečih avatarjev, ki jih je tako vajen videti. Čist obraz in pravilno počesani lasje so v popolnem nasprotju z njenimi videospoti. Lepo očisti in tudi izgleda dobro. Lepota ni nikoli odvisna od ličila in Kesha to dokazuje.

Svetle bele barve:

Na tej sliki je videti kot sramežljivo in skromno dekle v soseščini s seksi pegami na alabasterski beli koži. Obvladala je neurejen videz, zato ji ta subtilen ženski slog izgleda kot nalašč.

Babe Beach:

Kesha ni fitnes čudak kot njeni sodobniki, vendar vzdržuje zdravo telo, ki je videti tako lepo v oblačilih za na plažo. Človek je lahko resnično lep brez ličila, če ima pravi odnos do nošenja obleke.

Blondinka sanjskih oči:

Njene sanjske oči so odlično sredstvo za njen sproščen casual stil. Kesha, ki prihaja iz skromnih začetkov, obožuje preprosto in čim manj stvari. V resničnem življenju njen udoben slog prinaša njene najboljše lastnosti.

Lil ‘Miss Goldilocks:

Lil Miss Miss Zlatolaska

Kesha je znana po svojem zlatem glasu in zlatih ključavnicah. Njeni lasje lahko brez težav spremenijo njen pogled iz umazanega v elegantnega, odvisno od njenega razpoloženja.

Neurejen pogled:

Njen slog je sestavljen iz številnih funk in svetlih barv. Torej, medtem ko nosi prigušen odtenek za vrh, vas bo presenetila s svojimi funky rumenimi nohti. Njenemu videzu doda element presenečenja, tako da se nikoli ne morete zadovoljiti s tem, kaj lahko pričakujete od te domiselne Dive.

Eleganten in eleganten:

S svojim neurejenim videzom, o katerem se največ govori, lahko Kesha v elegantnem slogu izvleče eleganten in eleganten videz rdeče preproge. Pod pogojem, da se je pripravljena potruditi in narediti še več. Zaradi potegnjenega elegantnega visokega čopka brez ličila je videti tako osvežujoče, da bo človek popolnoma pozabil njen neurejen videz. Pričeska lahko zagotovo naredi razliko.

Glam Diva:

To rožnato rdečilo je naravno in ne potrebuje veliko truda, ker je Kesha deviška ozemlja za ličenje. Ta videz potegne s panachejem, ki je ena čudovitih div v njenih čudovitih in slavnih zlatih ključavnicah. Njen lep in eleganten prstan za nos daje njenemu videzu kanček tveganosti, zaradi česar izstopa v množici.

Spuščen pogled:

Kesha s svojim lahkim slogom in brez skrbi za videz je dobrodošla sprememba v industriji, za katero je znano, da vpliva na videz ljudi po vsem svetu. Ona je popoln primer lepote od znotraj, saj jo njen talent naredi bolj seksi od večine bimbojev, ki so globoko v komolcu.