Rose Byrne ali Mary Rose Byrne, kot je bila prej znana, je priznana avstralska igralka. Igralka je prvič na platnu debitirala leta 1992 v filmu “Dallas Doll”. Rose Byrne je prvič okusila uspeh za vlogo v filmu ‘Boginja leta 1967′, za katero je prejela tudi nagrado Beneškega filmskega festivala v kategoriji za najboljšo igralko. Rose Byrne, rojena leta 1979, stara 38 let, je zaradi svojega naravnega videza videti čudovito. Nekateri filmi, v katerih so igrali, so ’28 tednov kasneje’, ‘Moški X: Prvi razred’, ‘Zaskrbljeni’, ‘Troja’, ‘Vohun’ in ‘Družice’. Mati enega otroka, poglejte teh 10 najboljših fotografij Rose Byrne brez ličil, ki vas bodo navdušile.

Rose Byrne brez ličil:

1. Klasična, kot je lahko:

Rose Byrne brez ličila

Igralka je opažena v New Yorku in izgleda navdušeno, le v svojem naravnem videzu. Na tej sliki Rose Byrne brez ličil igralka ni vidna, ko se je od avta sprehodila do hotela. Njena torba Louis Vitton zavzema okvir bolj kot njena krhka postava. Črna obleka in odtenki so kar se da elegantni.

2. Ni potrebe po ličenju:

rose byrne brez ličil2

Avstralska lepotica Rose Byrne izgleda zanosno, ko prihaja v črno-sivi majici s kratkimi rokavi in ​​sivimi jeansami na vaje svoje nove predstave ‘You Can’t Take It With You’ v gledališču Longacre. Na tej sliki Rose Byrne brez ličil ima igralka kratke ključavnice nad rameni in obožujemo njen videz.

3. Naravni sijaj:

rose byrne brez makeup3

Na tej sliki Rose Byrne brez ličila vas bo njen naravni sijoči in žareči videz pustil v popolnem strahu. Nosi sivo trenirko in prevelike črne odtenke, njeni lasje pa so ohlapno vezani na zadnji strani glave.

4. Zakaj tako zmedeno?

rose byrne brez ličil4

Na tej sliki Rose Byrne brez ličil je igralka ujeta z zmedenim izrazom na obrazu. Njen obraz je gol in razkriva njeno pravo lepoto. Ta slika je bila posneta, ko je hodila po East Villageu v New Yorku, oblečena v sivo majico in telefon v eni roki. Tudi brez šminke izgleda lepo.

5. Svež kot vedno:

rose byrne brez ličil5

Rose Byrne brez ličil je bila opažena, ko se je vračala s filmskega festivala v Torontu, kjer je bila zaposlena s promocijo svojega novega filma ‘This Is Where You Leave You’. Tudi potem, ko se je vrnila iz grozljivega urnika, so jo ujeli nasmejanega zaradi žuželk.

6. Gospa v modrem:

rose byrne brez ličil6

Rose Byrne izgleda tako lepo brez ličil, kot je videti na rdeči preprogi. Na tej sliki je bila zvezda ‘Družice’ opažena v prevelikem modrem plašču. Njeni lasje do ramen padajo in se jasno oddaljujejo od njenega sladkega obraza.

7. Enostavno, a elegantno:

rose byrne brez ličil7

To je ena najboljših slik Rose Byrne brez ličila. Avstralska lepotica, ki je igrala v več blokih, je videti v preprostih hlačah in srajci. Njena eleganca in šarm sta dovolj, da izstopa.

8. Črna lepota:

rose byrne brez ličil8

Lepota Rose Byrne je navdih za mnoge. Igralka je lahko videti minimalistično z minimalnim ličilom. Na tej sliki je ličila Rose Byrne le naraven sijaj na ustnicah, ki komplimentira njeno črno obleko. Njena nova frizura daje izjavo o slogu, ta slika je preprosto wow!

9. Zvit izraz:

rose byrne brez ličil9

Ta slika Rose Byrne brez ličil je bila posneta, medtem ko je avstralska igralka sodelovala na razpravni plošči “Od aktivizma do akcije”, ki je potekala v New Yorku. Njeni izrazi na tej sliki niso zelo laskavi, vendar ne morete prezreti, kako čudovito izgleda v tej priložnostni obleki brez ličil.

To so bile najboljše fotografije Rose Byrne brez ličil, posnete v različnih časih. Vse te podobe razglašajo, kako je lahko videti precej naravno.