Ameriška igralka, manekenka, pisateljica ipd. Je brez ličila videti osupljiva. Govorimo o eni in edini Belli Thorne. Je tudi velika televizijska osebnost in je znana po svojem izjemnem prikazovanju edinstvene lepote na zaslonih. Bella rada ostane preprosto in resnično za objektivom, včasih pa postane preveč naklonjena svoji naravni privlačnosti in pogosto pokaže goli obraz. Ta članek govori o teh trenutkih. Tukaj boste dobili nekaj najboljših slik Belle, kjer se na obrazu ne liči.

1. Selfi brez ličila:

Bella Thorne brez ličila

To je ena najlepših slik Belle, kjer skupaj s svojo naravno privlačnostjo nosi svoj obraz brez ličil. Tukaj je Bella videti tako nedolžna in lepa, da je zaradi njene privlačnosti to eden najboljših prestolov Belle brez slik ličila doslej.

2. Še en Selfie brez ličila:

Bella Thorne brez ličila 2

Tukaj imamo še en čudovit samoportret Belle, ki prikazuje svojo naravno privlačnost. Izgleda skoraj enako, kot izgleda, ko nosi ličila. Na ta način se lahko odpravi na dogodek. Na tej sliki, kjer sploh ne nosi ličil, izgleda popolnoma neverjetno.

3. Stara slika:

Bella Thorne brez ličil 3

Bodite prepričani, zagotovo lahko rečemo eno stvar, da Bella ni ponaredek. Všeč ji je njena naravna lepota in ni ji treba, da bi bila s pomočjo kozmetičnih izdelkov videti veliko bolj privlačna. Dovolj pozornosti lahko pridobi, če preprosto pokaže svojo naravno privlačnost.

4. Selfie iz leta 2014:

Bella Thorne brez ličila 4

Bella je tako izgledala pred dvema letoma in zdi se, da se njena lepota s starostjo povečuje. Njena privlačnost je edinstvena in je ni mogoče primerjati z ničemer. Bella z ličili zagotovo izgleda super. Toda ljudje bi morali iskati bolj naravne lepotne slike Belle, namesto da bi samo iskali slike ličil Bella Throne.

5. Selfie za grobe lase:

Bella Thorne brez ličil 5

Ta selfie se nekoliko razlikuje od prejšnjih. Tukaj izgleda veliko bolj impresivno in zapeljivo in ta slika je dovolj, da navduši njene sovražnike in ljudi, ki je ne poznajo.

6. Očarljiva obrazna privlačnost:

Bella Thorne brez ličila 6

Bella rada fotografira samoportrete brez ličil. To je slika, na kateri Bella skupaj s svojim čudovitim nasmehom znova nosi svojo naravno privlačnost. Za sliko lahko rečemo, da je ena najbolj ocenjenih Bella Throne brez ličil.

7. Cutie:

Bella Thorne brez ličila 7

Bella je zagotovo ljubica. Če niste vedeli, bi lahko ta slika razkrila to skrivnost. Ta slika je bila kliknjena, medtem ko je Bella Throne uživala v smutiju na prostem. To je verjetno ena najboljših slik Belle, ne da bi nosila kakršen koli kozmetični izdelek in še vedno ukradla predstavo.

8. Na letališču:

Bella Thorne brez ličila 8

Tu lahko vidimo drugačno in veliko bolj zrelo različico Belle, kjer skupaj s svojim čudovitim nasmehom pokaže svojo naravno privlačnost. Slika je tako lepa, da lahko preprosto navduši ljudi po vsem internetu.

9. Ta pričeska čeprav!

Bella Thorne brez ličil 9

To je bila Bellina frizura nekaj mesecev nazaj. Tukaj je videti popolnoma drugače. Zaradi pričeske je videti kot drugačna oseba. Toda njen obraz in privlačnost obraza sta enaka. Zdi se, da ji ta retro mešana moderna pričeska popolnoma ustreza.

10. Zadnja fotografija:

Bella Thorne brez ličil 10

To sliko je Bella objavila na Instagramu. Slika Belle brez ličil zagotovo postavlja lestvico visoko. Dame bodo morale za to videti precej na svoji prehrani in lepoti. Toda za Bello je to naravno.

Bella Thorne je precej lepa in izgleda skoraj enako brez ličil. Ta članek upravičuje zgornjo trditev. Po dolgi razpravi lahko zagotovo rečemo eno stvar, da je Bella verjetno res ponosna na svojo naravno privlačnost in zato jo tako pogosto prikazuje.