Ta indijska manekenka je ena najlepših igralk na svetu indijske televizije. Svojo manekensko kariero je začela leta 2005 in od tam je začela svoje glamurozne korake v svetu mode in lepote. V svojih nedavnih lepotah je pustila pomemben pečat lepote in poglobljenega delovanja. Lahko pa rečemo, da ima ta ženska veliko srce in lep obraz. Ne potrebuje ličila, da bi bila privlačna. Tukaj je nekaj najboljših slik te nadarjene mlade igralke brez ličil, ki vas bodo navdušile.

1. Diana po svojih najboljših močeh:

Diana Penty brez ličila 1

To je slika Diane Penty brez ličil, na kateri je čudovit in privlačen obraz. Slika je bila posneta na dogodku, na katerem je naletela na nekaj svojih najbolj zvestih oboževalcev in jim tudi uspela klikniti nekaj slik. Ta slika dokazuje, da Diana ne preživi veliko časa pred toaletno mizo, saj je od znotraj lepa.

2. Na predstavitvi glasbe:

Diana Penty brez ličila 2

Ta slika Diane Penty je bila posneta na glasbenem dogodku njenega filma Cocktail. Tu je mlada lepotica nosila priložnostni videz brez ličil in izgledala je dovolj lepo, da je bila v središču pozornosti okoliške množice. Njeni lepi lasje, srčkani koti obraza in edinstvena govorica telesa so jo naredili za zvezdnico tistega večera.

3. Zvezda dogodka:

Diana Penty brez ličila 3

To je še ena slika Diane Penty brez ličil, posneta ob predstavitvi revije Women’s Health Magazine. Vsakdo jo lahko pogleda in reče, da je bila brez ličil. Hkrati pa bi se vsi lahko strinjali, da je bila videti zelo vroča kot vedno in zagotovo ni potrebovala maskare, da bi povečala toploto na tem dogodku, povezanem s postavo.

4. Prizor iz filma:

Diana Penty brez ličila 4

To je prizor iz filma ‘Cocktail’, kjer je Diana Penty skupaj z DeepikoPadukone igrala soigralko. V tem posebnem prizoru so Diano prosili, naj nastopi brez pomoči kakršnega koli kozmetičnega izdelka. Brez oklevanja je v to sceno vložila svoje srce, tudi to brez maskare. Njene naravne lepote ni mogoče izmeriti z merililom slabih lepotnih izdelkov.

5. Na zabavi:

Diana Penty brez ličila 5

Diana se je pred kratkim udeležila zabave, na kateri je naletela na nekaj svojih prijateljev in na koncu naredila nekaj kul slik. Pred odhodom nekam ni treba preživeti dveh do treh ur pred ogledalom in se naličiti. Ta ženska naravna lepota je dovolj, da pritegne vse moške in ženske, ki se večinoma sprašujejo o njenih lepotnih skrivnostih.

6. Ponosni obraz lepotnih izdelkov:

Diana Penty brez ličila 6

Vsi verjetno veste, da je Diana Penty obraz številnih lepotnih izdelkov, kot so Garnier, Maybelline. In tega položaja si ni zaslužila s tem, da je s svojo lepotno izbiro pokazala svoje lepotne sposobnosti. Zaradi svojega trdega dela in seveda naravne lepote je na naslovni strani številnih modnih revij.

7. Brez ličila? Res?:

Diana Penty brez ličila 7

To je še ena slika brez nadarjenosti nadarjene, mlade in naraščajoče lepote, Diane Penty. Tukaj je videti zelo privlačna, ne da bi imela ličila. Naučila se je ljubiti brez ličil. Ličenje je družbena norma za večino zvezdnikov, za Diano pa prisega, da nima ličil. Ključno je imeti naravno brezhibno polt.

8. Intervju s koktajlom:

Diana Penty brez ličila 8

Diana je nekoč dala intervju, da bi približala scenarij filma, kjer je nosila videz brez ličil. Ona resnično motivira ženske in dekleta, da se danes ne ličijo. Diana nima družbenih pritiskov in ne čuti potrebe po skladnosti s standardi lepote, ki jih postavlja industrija, zato verjame v bolj naraven videz.

9. Lepota brez ličila:Diana Penty brez ličila 9

Jasno je, da Diana ne potrebuje ličila, da bi izgledala čudovito in postala kraljica lepote. Njena naravna lepota je glavni razlog za njen privlačen videz, ki krade pozornost. Tudi brez ličil Diana izžareva zaupanje, kar navdihuje tiste, ki skrbijo za svojo kožo in vpliv ličil na kožo. Pojdi pogumno in brez ličil, kot je Diana.

10. Pogled na vzletno -pristajalno stezo:

Diana Penty brez ličila 10

Diana, brez napora izgleda sveža in budna, brez potrebe po ličenju. S ponosom in lahkoto preizkuša svoj videz brez ličil za dogodke, filme, vzletno -pristajalne steze in priložnostne dni. Namesto da bi se zatekla k maskari, korektorjem, podlagam itd., Se Diana odloči, da se ne bo ukvarjala s svojo rutino ličenja in odkrito, videti je čudovito, naravno.

11. Pogled na dogodek:

Diana Penty brez ličila 11

Brez ličil? Da, Diana je na tem dogodku, na katerem se je odločila, da se bo spet ličila, videti osupljivo. Dobro navlažena koža in dobra rutina nege kože ji pomagata doseči ta videz. Izgleda glamurozno in njena koža je sijoča. Njena koža naravno sija in na vseh slikah in v resničnem življenju izgleda čudovito. Z Diano ni slabega dne za kožo!!!

12. Nasmeh:Diana Penty brez ličila 12

Make up je dodatek in ni nuja. Ne verjame, da bi s pomočjo ličila izgledala lepo. SMILE je najboljša ličila, ki si jih lahko nanese vsaka ženska, Diana pa je odličen primer. Audreyin citat pravi: “Najsrečnejša dekleta so najlepša”, no, prepričani smo, da se s tem 100% strinjate. Diana se je zelo potrudila, da se počuti lepo v svoji koži, zagotovo!

Lepa lepota ni preteklost, to je ZDAJ! Zvezde in zvezdniki nimajo boljše kože kot mi, imajo boljše in neverjetne vizažiste in stiliste. Lepa lepota pomeni pustiti koži naravno sijaj in imeti enakomeren ten kože in naraven sijaj.

Gole ustnice in naraven, a ne umiven videz so danes prisotne. Odločite se za bolj rosen videz in si oglejte naraven pordeč videz. Ne glede na to, ali je vaša koža svetla ali temna, vam naravni videz pomaga izstopati.