Princesa sanj vsakega fanta Jessica Alba je ena najbolj znanih igralk v Hollywoodu. Ne samo igralka vlog, je tudi uveljavljena poslovna ženska in tudi model. Verjetno je ena najlažje prepoznavnih zvezdnic v Ameriki. Posnela je številne uspešne filme in prejela nagrado Teen Choice Award, Saturn Award itd. Njeni dosežki so neskončni in njena kariera cveti s starostjo, kot je njena lepota. Ta ženska je stara 35 let in še vedno izgleda, da lahko igra vlogo 18 -letnega dekleta. V tem članku so obravnavane nekatere izmed najboljših slik te igralke brez ličil.

1. Pravi obraz:

Jessica Alba brez ličil 1

Jessica Marie Alba je zagotovo ena najlepših zvezdnic na področju zabave. Pri teh letih je videti lepa in zdi se, kot da se njena lepota drži z njo in ni obrnjena stran. Ta slika upravičuje trditev in dokazuje, kako lepa je ta ženska.

2. Minimalni videz ličila:

Jessica Alba brez ličil 2

Če ste pripravljeni videti nekaj slik Jessice Alba brez ličil, potem ne omedlite, ko se lepotica na dober način pokaže brez obraza. Danes je videti še bolj privlačna in še vedno lahko navduši svoje veliko število oboževalcev s svojimi očarljivimi očmi in očarljivim obrazom.

3. Nedavni posnetki:

Jessica Alba brez ličil 3

To je ena najnovejših slik te hollywoodske lepote. Ta slika je bila kliknjena, medtem ko je ta lepa ženska izstopala iz svojega doma. Slika govori v njeno korist in lahko trdimo, da je ena najboljših v kategoriji slik Jessice Alba brez ličil.

4. Moten pogled:

Jessica Alba brez ličil 4

Zdaj je začasno iz filmskega posla, poskuša čim bolj navdušiti paparace. A medije privlači njena lepota in zato se na žalost nima prostora za skrivanje. Na tej sliki izgleda res super in lahko jo označimo za eno najlepših slik te lepe ženske. S preprostim kompletom oblačil lahko izoblikuje svoj naravni videz. Tudi njen moten obraz je videti povsem primeren, če jo lahko imenujemo lepa brez ličila.

5. Očarljiv obraz:

Jessica Alba brez ličil 5

Večina ljudi je bila navdušena nad Jessicinim naravnim obrazom, ko se je prvič pojavila na zaslonu. Njene lepote ni mogoče primerjati z ničemer, ta slika pa je verjetno ena najlepših slik vseh časov. V tej obleki in še posebej v tej pričeski izgleda res srčkano.

6. Izčrpan pogled:

Jessica Alba brez ličil 6

Tako izgleda Jessica po napornem dnevu. Ni mogoče reči, da ni videti privlačna. Namesto tega je videti skoraj enako brez tistega velikega ličila na obrazu, ki ga običajno nanese, preden se odpravi na dogodek snemanja prizora. Če resnično iščete nekaj spodobnih slik Jessice Alba brez ličil, potem lahko rečemo, da je to zelo dobra.

7. Za oboževalce:

Jessica Alba brez ličil 7

Jessica je zagotovo ena tistih osebnosti, ki niso obsedene z ličenjem. Če iščete nekaj res čudovitih slik te igralke brez ličil, potem je to ena najboljših, ki jih boste našli v tej kategoriji. Prikazuje izvirno privlačnost, ki ji leži na obrazu. V trenutku, ko je bila posneta ta slika, je Jessica s svojo čudovito obleko in vročim videzom brez ličil prižgala toploto na ulicah..

8. Minimalist:

Jessica Alba brez ličil 8

Na tej sliki je Jennifer z minimalno količino ličila na obrazu. Izgleda zelo privlačna za žensko, ki se večinoma ne mara preveč ličiti na obrazu. Zaradi te posebne pričeske je na tej sliki videti lepša kot kdaj koli prej.

9. Dohitevanje vožnje:

Jessica Alba brez ličil 9

Jessica je bila zaskočena, ko je vstopila v avto. Brez znakov lepotnega izdelka na obrazu je bila videti zelo privlačna. Njena dobro vzdrževana blond pričeska ji odlično pristaja in izgleda precej mikavno. Zelo malo je žensk, ki lahko izgledajo tako super s tako preprostim videzom brez ličil.

10. Still Beauty:

Jessica Alba brez ličil 10

To je res dobra slika Jessice, ki je bila posneta, ko je tiho sedela in delala na mobilnem telefonu. Ta ženska lahko nosi skoraj vse, kar ji je ljubše, in v tem izgleda neverjetno. Ta slika dokazuje to točko in prikazuje, kako privlačna in sladka je lahko videti ta hollywoodska lepotica brez športnega ličila.

11. Modna ženska:

Jessica Alba brez ličil 11

Jessica rada ostane v stilu. Uporabila je svojo zdravo pamet in skušala skriti obraz s klobukom, vendar zlahka ugotovimo, da gre za istega hollywoodskega talenta, ki izgleda tako lepo brez ličil. Iz edinstvene in lepe teksture obraza Albe je mogoče razbrati, da je upodobljena na tej sliki.

12. Rdeči lasje:

Jessica Alba brez ličil 12

Poleg ličila za oči je Jessica na tej sliki popolnoma odporna na ličila. Na svojo kremo niti ni nanesla nobene kreme poštenosti in zato je vidna njena porjavelost. Omami minimalni videz ličila in izgleda bolje, kot bi kdorkoli sploh lahko poskusil.

13. Pri Premieru:

Jessica Alba brez ličil 13

Te slike segajo v čas, ko je Jessica s svojo minimalno privlačnostjo ličila posnela v premieri Fantastic Four. Nosila je res lepo obleko in njen naravni sijaj je ukradel vso pozornost.

14. Z dojenčkom:

Jessica Alba brez ličil 14

Jessica brez slik ličila v tem članku dežuje in tako kot druge tudi ta prikazuje naravno lepoto te ženske. Na tej sliki izgleda tako super, kjer samozavestno pokaže svojo naravno privlačnost skupaj z nasmehom za milijon dolarjev.

15. Delna družinska slika:

Jessica Alba brez ličil 15

To bi lahko bila dobra družinska slika, razen če na tej sliki manjka. Zdelo se je, da je na mestu njen privlačen naravni sijaj, s katerim se je rodila.

ta članek vam prinaša prvih 15 slik Jessice Alba brez ličil, ki predstavljajo njen naravni obraz. Te slike so nekatere izmed najboljših, ki jih lahko najdete v kategoriji Jessica Alba brez ličil. To vas bo prepričalo, da verjamete v njeno naravno privlačnost.