Charmi je teluška filmska igralka, ki je prvič nastopila leta 2002, ko je bila stara komaj 15 let. Čeprav njen film ni dosegel želenega uspeha, je Charmi dobila želeno obvestilo in kmalu je postala ena izmed skupni obrazi južnega kina. Od malajalamskega do tamilskega in nazadnje do Teleguja je imela kar nekaj nepozabnih igralskih vlog, ki so ji prinesle mesto na trgu. Vedno občudovana zaradi njene lepote in uravnoteženosti, res je, da zvezde izgledajo drugače, ne da bi nosile profesionalno obleko v studiu. V tem članku pa si bomo ogledali videz Charmi Kaur brez ličil in se odločili, kako dobro stoji brez svojega profesionalnega ličila.

Slike Charmi brez ličil:

1. Prefinjenost nastavljenega sklopa:

šarmi brez ličila

Offset Charmi si vzame, da bo vedno videti kar se da dobro, ne glede na situacijo, vendar to vedno počne brez ličil do zelo minimalnega ličila. Charmi je absolutna lepota južnega sveta in ta prefinjena slika priča o tem.

2. Brez rituala za ličenje samoportreta:

Charmi brez ličila 2

Charmi se rada fotografira in je precej aktivna na družbenih omrežjih. Ker je slavna, je to pričakovano in vedno poskuša biti na vrhu igre, vendar to počne vedno brez ličil, saj je resnično naravna lepota, ki ne potrebuje ojačevalcev lepote, da bi na kakršen koli način izgledala dobro..

3. Pogled na športni dan:

Charmi brez ličila 3

Športni dnevi so precej naporni in v sezoni kabaddija je bilo veliko zvezdnikov aktivnih delov številnih kabadskih ekip. Kot lahko vidite na sliki, je bila Charmi del Telegujevih bojevnikov in je bila ves dan precej živahna na terenu, pozirala je za slike in navijala svojo ekipo. Vse to brez kapljice ličila.

4. Minimalistični novinarski sestanek:

Charmi brez ličila 4

Tiskovni sestanek je običajno precej formalni dogodek, zato je za ohranitev videza potreben kar nekaj ličila, vendar za Charmi ne preveč, saj je naravna lepotica. Torej le minimalna količina ličila in pripravljena je na vsak novinarski sestanek z živahnostjo levinje.

5. Mehki videz brez ličila:

Charmi brez ličila 5

Videz brez ličila je eden najbolj udobnih videzov, ki jih je Charmi odnesel z elegantno srajco. Ta slika je resničen dokaz dejstva, da je v resnici videti briljantna in elegantna, ne da bi potrebovali kakršno koli ličenje. Je ena redkih žensk v industriji, ki je varna brez ličil.

6. Fotografija kamere:

Charmi brez ličila 6

Ta slika je čista fotografija iz filma, ki oddaja Charmija. Slika prikazuje, da vizažist ni porabil veliko časa, da bi zapravljal ličila na Charmijevem že tako briljantnem obrazu. Minimalna količina ličila je vse, kar potrebuje tudi na snemanju.

7. Naravnost iz filma:

Charmi brez ličila 7

To je tudi film, ki še vedno doda malo etničnega okusa normalnemu korporacijskemu priložnostnemu videzu Charmi. Etnične barve dodajo sijaj Charmijevega videza, ne da bi potrebovali obsežno ličenje, ki bi karkoli povečalo.

8. Še en off set:

Charmi brez ličila 8

Ta slika je namenjena povečevanju briljantnega nasmeha, ki ga ima Charmi. Njen nasmeh je vsa ličila, ki jih potrebuje ta velika igralka. Njen nasmeh je odličen dodatek k njenemu že briljantnemu videzu.

9. Brez fotografiranja brez ličil:

Teluška igralka Charmi Latest Hot Photoshoot Stills

Charmi si privošči veliko fotografij, kar je naravno za vsako slavno osebo, edina izjema pa je, da se rada razmetava s svojo naravno lepoto, namesto da bi jo redčila z ličili.