Lakshmi Menon je že od otroštva fenomenalen plesalec, ki išče eno samo priložnost, da na filmskih platnih postane velik. Lakshmi Menon, ki je bila vedno navdušena nad igranjem, je svojo kariero začela s stranskimi vlogami, dokler ni trdo delala, da bi se promovirala med vodilne. Indijska igralka, ki jo gledajo predvsem tamilska in malajalamska filmska industrija, velja za najhitreje vzhajajočo zvezdo, ki je s svojim osupljivim igranjem uničila tekmovanja.

Igralka pa je vedno pod velikim pritiskom, da vedno izgleda dobro. Ne glede na to, ali gre za rdečo preprogo za podelitev nagrad ali za leni dan teka, brez profesionalnega oblikovanja ličil in oblikovanja obraza, je to razkrivajoča razlika, ki te zvezdnike loči. V današnjem članku si bomo ogledali knjige Menon brez ličil, da ugotovimo, ali je naravna lepotica ali le lep obraz na zaslonu.

1. Lepi nasmehi:

Lakshmi Menon brez ličila

Nasmeh pove vse, kar rečejo, in eden njenih najlepših nasmehov je naravnost Lakshmi Menon. Brez strokovne pomoči studijskih vizažistov je Menon res videti bolj prizemljena in lepa. Njena čista koža poudarja čudovit nasmeh, ko pozira v svojem naravnem jazu.

2. Ubijalski selfi:

Lakshmi Menon brez ličila 2

Menon, ki uničuje rezultate v igri selfieja, izgleda brezhibno brez kakršnih koli specifikacij ali madežev na koži. Najboljša prijateljica dekleta je očesna obloga, za katero verjame, da njen obraz prikazuje golo lepoto z rahlim pogledom podloge, ki poudarja njene že lepe oči.

3. Nenadni kandidati:

Lakshmi Menon brez ličila 3

Igralka Lakshmi Menon je na svoji sliki slekla do svojega najmanjšega uhana, slonokoščenega uhana in privlačne enobarvne obleke. Njeni lasje so bili z rokami in zavezani zadaj, kar je označilo za enega tistih lenih dni, ko je ostal doma. Ko se je nasmehnila, ne da bi vedela, da je bila posneta, je bila njena odkrita naravno lepa.

4. Biti lep:

Lakshmi Menon brez ličila 4

Tokrat oblečena v gole gamaše in jo združila s koralno modro obleko, je Lakshmi Menon postala tradicionalna z majhno črno bindi, ki je krasila njen čudovit obraz. Njeni lasje v naravnem sijaju so bili odprti in razmaknjeni na stran, ko se je tokrat zavedala, da ji je kamera prisrčno nasmehnila na obraz.

5. Filmski posnetki:

lakshmi-menon brez ličil 5

To je ena izmed zgodnjih filmskih posnetkov Menon, ko je še poskušala postati velika. Menon se je slekla do naravne porjavelosti in sprejela svoj kulturni vstanek. Njena sončno pečena koža je dala njeno brezhibnost, ko so se njene nagajive oči iskrile od sreče.

6. Čas selfija:

Lakshmi Menon brez ličila 6

Menon je tudi tokrat vladala trendu selfijev, tokrat v zaprtih prostorih z lasmi v rožnatem pasu. Športno rdeča srajca in brez ličil, je Lakshmi izgledala sijajno, saj je bila njena koža čista, brez vidnih madežev ali madežev.

7. Svež obraz:

Lakshmi Menon brez ličila 7

Tokrat nam je Lakshmi Menon še enkrat dokazala, da profesionalna ličila niso edina stvar, zaradi katere je njen lep obraz tako privlačen. Na sliki je jasno prikazana Menon brez ličil, ki izgleda v redu in brez madežev, ko je svojo morsko zeleno obleko združila z mehkim obeskom in tradicionalnim majhnim bindijem.

8. Tradicionalno:

Lakshmi Menon brez ličila 8

S briljantno nebesno modro obleko z ekstravagantnim vzorcem na spodnji polovici je Menon izgledala precej kulturno. Spet je bil to eden tistih časov, ko se je Menon odločila za minimalističen videz s svojimi lepimi ušesi in mehkimi črnimi bindiji.

9. Film Still 2:

Lakshmi Menon brez ličila 9

To je bil eden od filmskih posnetkov Menon, kjer je pokazala svojo ličeno kožo, ki se je lesketala in iskrila, ko se je široko nasmehnila v kamero.