Vedno mehurček veselja, je bila Rakul v svojih šolskih dneh nagnjena k športu, najboljša igralka golfa na nacionalni ravni. Sčasoma pa se je njena šibkost preusmerila iz športa v modo in postala velika v filmski industriji, velik odmor pa je dobila, ko je sodelovala na izboru za Miss Indije Femina. Čeprav nikoli ni osvojila prvega mesta, so jo za petkratnih naslovov okronali za kraljico.

Ker ni več izgubljala časa, je prav tistega leta prvič nastopila v filmih, ki so bili teluški. Trenutno velja za eno izmed mladih in futurističnih igralk južnoindijske filmske industrije, ki pretežno vlada tamilskim in sorodnim južnim kinom..

Čudovit Rakul Preet Singh brez ličila:

V tem članku smo zbrali nekaj slik te lepote brez ličil, da bi razkrili, ali je lepa brez pomoči pri snemanju filma.

1. Lepi obraz:

rakul preet singh brez ličil

Takšen sladek obraz ne potrebuje zunanjih ličil, vendar Rakul še vedno vztraja, da je dekleta torbica priročna najboljša prijateljica, podloga in nežen odtenek za ustnice. Zato, ko je pozirala na tej sliki, njen obraz ni imel nič drugega kot nekaj potrebnega, kar je bilo razpršeno po njenem obrazu.

2. Kul selfie:

Rakul Preet Singh brez ličila 2

Tokrat se je Rakul predstavil kot golo lice, ki se je postavil za Selfie brez ličila, kar je ustvarilo nedavno buzz v svetu slavnih. Presenetljivo je, kako izgleda tako mehko, a vendar tako lepo brez ličil, njen obraz je svetel in brezhiben.

3. Lepo predstavljanje dogodkov:

Rakul Preet Singh brez ličila 3

Tu spet vidimo Rakul, ki ima minimalen videz, kjer si lase priveže vse do hrbta v elegantnem poniju, saj je večina njenih lepih oči pokritih z zatemnjenimi odtenki. Preprosta bela majica in ogromen nasmeh skupaj brez ličila sta dopolnila njen celoten videz.

4. Fotografije tekmovanj:

Rakul Preet Singh brez ličila 4

Ta slika sega v čas, ko je Rakul sodeloval na lepotnem izboru Femina. Rakul na tej sliki, ki je imel goli obraz brez pomembnih namigov ličila, je bil videti eleganten in seksi, če ne celo srčkan. Mehki odtenek roza breskev je pridobil njeno lepoto.

5. Dan dogodka:

Rakul Preet Singh brez ličila 5

Rakul, ki se udeležuje enega od njenih dogodkov v srčkani oblekici, je videti kot soseda, njeni lasje so skrtačeni in pravilno razpoščeni z mehkim nasmehom, ki ji visi okoli obraza. Na teh slikah prikazuje svoj naraven in lep obraz brez ličil.

6. Samo miren:

Rakul Preet Singh brez ličila 6

Spet vidimo Rakula, ki pozira za kamero, tudi tokrat se je močno smejal od enega do drugega lica. Čeprav se je v njeno kožo zlila majhna podloga in nežen odtenek ustnic, nas je sicer naravna lepota gladke kože spravila v neumnost in neverje. Kako očarljiva je celo brez ličil.

7. Biti naraven:

Rakul Preet Singh brez ličila 7

Na tej sliki se strinjamo, da si je Rakul na ustnice nadela lepo mehko poletno senco, toda s svojo novo frizuro na sprednji ključavnici nam ta slika dokazuje, da Rakul tukaj nima nobenega profesionalnega poliranega ličila, zaradi česar ji primanjkuje profesionalnega fino, a vseeno izgleda tako lepo kot vedno.

8. Dnevi tekmovanj:

Rakul Preet Singh brez ličila 8

Rakul na tej sliki je spet v svojih bivalnih časih in se pripravlja na rampo po hodniku. Njena koža ima kot običajno nežen madež, ko se s svojim ravnim trebuščkom in slastenimi kodri brez ličil.

9. Afera hišnih ljubljenčkov:

Rakul Preet Singh brez ličila 9

Slika z vašim hišnim ljubljenčkom je nujna v galeriji vaših telefonov in ob upoštevanju neizgovorjenega pravila, Rakul je sladko pozirala s svojim hišnim ljubljenčkom in podobno kot njen hišni ljubljenček na tej sliki, sva jo ves čas začudeno gledala, medtem ko je močno blestela z biserno belimi barvami.