Ponosna igralka južnoindijske kinematografije Regina Cassandra je prvič nastopila pri devetih letih, ko se je odločila, da bo postala voditeljica ene od otroških predstav. Pozneje se je pri 14 letih podala v kino, kjer je poleg drugih pomembnih igralcev igrala svojo vlogo. Potem je njen zadnji premor prišel pri 21 letih, ko je igrala ob Yogiju, ki je bil takrat nov. Trenutno je Cassandra eno izmed gospodinjskih imen južnih kinematografov, ki igra v tamilskih, teluških in kanadskih filmih. Na kameri je Regina vedno sijala kot svetla zvezda in v tem članku bomo ugotovili, ali je njena svetlost res omejena na studio ali ne.

Lepa Regina Cassandra brez ličil s slikami:

1. All Denim Look:

regina cassandra brez ličil

Regina Cassandra je tukaj oblečena v popolnoma denim videz, ko svoje vsakodnevne modre kavbojke združi s srajco iz jeansa. Videti je bila pametna in polna zaupanja, Regina pa je imela ves obraz, razen rožnatih odtenkov, razpršenih po ustnicah. Iz slike je bilo razvidno, da je videti sveža in brez madežev brez ličila.

2. Fitness Freak Vklopljeno:

Regina Cassandra brez ličil 2

Ta slika je bila posneta na enem od njenih dni fitnesa, ko se je Regina ukvarjala z močno jogo. Ko je sedela z iztegnjenimi nogami, pripravljena zavzeti svojo držo, je bila videti čisto prizemljena in lepa v svoji naravi, lasje so bili neurejeno vezani zadaj z resnim pogledom, ki se je skrival na obrazu.

3. Delovni tlak:

Regina Cassandra brez ličil 3

Filmski pritiski ji dajejo davek, saj je Regina na tej sliki pokazala, kako udobno nosi lastno težo v svojem naravnem jazu, ne da bi bila potrebna zunanja ličila, da bi postala lepa. Čeprav se trdo delo in neprespane noči pojavijo pod njenimi očmi, je videti popolnoma mirna in zbrana.

4. Nasmehi:

Regina Cassandra brez ličil 4

Ko se je sramežljivo nasmehnila, so ji lasje, razcepljeni od sredine, padli na obe strani, obraz pa je prikazal svežino, ki je razkrila klasično arhitekturo njene tople sončne kože.

5. Odkrito:

Regina Cassandra 5

V tej odkrito Regino izgleda popolnoma smešno in se nekomu smešno obrazi, medtem ko je nekdo drug ujel pogled na kamero. Na tej sliki je prikazana ta zvezda brez ličil, ki ji pustijo slastne ključavnice navzdol in svobodne.

6. Lepa gola lepota:

Regina Cassandra brez ličil 6

Ena najbolj naravnih in drznih slik Regine, lepotica je tukaj pozirala, medtem ko je objela svoj goli obraz brez sledi ličila. Čutimo utrujenost v njenih očeh, kako nas gledajo nazaj, medtem ko zunaj ohranja prefinjeno umirjenost, njene mehke poteze pa se ujemajo z žametnim občutkom njene kože.

7. V formalih:

Regina Cassandra brez ličil 7

Tokrat, oblečena v formalno mento zeleno srajco, je Regina oblikovala in poravnala lase, da je dala to finost, medtem ko se je brez ličil na obrazu odpravila videti popolnoma vabljivo. Pozornost ni pritegnil le sijaj njene kože, ampak tudi njen slog.

8. Nov pogled:

Regina Cassandra brez ličil 8

Regina je sedela in se zabavala sama s seboj, ko se je odločila za nov videz, tisti z očali. Takoj, ko je vklopila način vročega piflarja, je Regina precej gladko potegnila očala. Čeprav njenemu obrazu ni manjkalo studijskega zaključka, je bila sama videti precej privlačna.

9. Tradicionalno:

Regina Cassandra brez ličil 9

Regina na tej sliki, oblečena v precej rumeno obleko, ima minimalno ličila, ko pozira za tradicionalno fotografiranje. Ohranila svoje korenine nedotaknjene, Regina je videti zelo srečna v svoji naravi.