Ena najbolj vsestranskih igralk vseh časov, Tabassum Fatima Hashmi, bolj znana kot njeno scensko ime Tabu, je ena tistih številnih igralk, ki so s svojo vrhunsko osebnostjo in brezhibnimi veščinami vplivale na svet kinematografije. Tabu je vse do nedavnega filma Drishyam vse te dni na kratek oddih od igranja. Vendar so njeni glavni časi vključevali nekatere največje uspešnice vseh časov. Pri 43 letih je Tabu še vedno osupljiva lepotica, njena milina pa izteka iz njene osebnosti vsakič, ko jo vidimo na zaslonu. Splošno znano dejstvo je, da so zvezde pogosto videti precej drugače brez profesionalnega ličila. V resnici je odvisno od samih zvezd, ali lahko z lahkoto izvlečejo svoj nešminkani videz ali ne. V tem članku bomo danes govorili o nekaterih najboljših Tabujevih ličilih brez ličil in ugotovili, ali lahko resnično izgleda svojega videza ali ne.

Lepe slike Tabuja brez ličila:

1. Z dosežki:

Slike Tabuja brez ličila 1

Ta slika sega v zgodnje igralske dni Tabuja, verjetno takoj po tem, ko je prejela nagrado za svoj odličen dosežek. Poziranje brez ličil Tabu je bila v mlajših časih precej srčkana, če že ne naravno lepota. Tabu na tej sliki, oblečena v tradicionalno modro obleko, je bila videti tako presrečna in zadovoljna s svojo nagrado.

2. Osebje Grace:

tabu brez ličil2

Spet oblečena v tradicionalno obleko, tukaj je še ena čudovita slika Tabuja brez ličil, ki je videti preprosto božansko, ko se na njenem obrazu nariše srčkan nasmešek. Spuščene lase, dolge in elegantne, je Tabu izgledala zelo profesionalno v načinu, kako se je nosila.

3. Filmski posnetki:

tabu brez makeup3

Tabu je bil vedno drzen igralec z veteranskimi veščinami, ki je svojim vlogam vladal fino. To je fotografija, posneta v enem od filmov, kjer se je odločila, da se bo odločila za videz minimalista, njeni lasje v naravnem stanju pa ji padajo na ramena, saj uporablja goli odtenek ustnic in mehko črno podlogo, da ji doda videz.

4. Ležerno za vedno:

tabu brez ličil4

To je bil eden od delčkov pred ali po opravljenem intervjuju, kjer jo vidimo počivati, ko pozira za hiter posnetek v svojem vsakdanjem ležernem videzu. Njeni lasje so bili v običajnem stanju, napeti in napeti, ko je svojo črno majico s polnimi rokavi združila z modrimi kavbojkami na zvonček.

5. V intervju:

tabu brez ličil5

Ta slika je iz še enega intervjuja, kjer se zdi, da Tabu ni imel ličil. Mehek kostanjev odtenek ji je ustrezal umirjeni naravni polti, medtem ko so nam njene utrujene oči lahko povedale, da je težko delala na novem filmu. Ko je govorila o svojem filmu in svoji vlogi v njem, je njena karizma preprosto razsvetlila sobo.

6. Najboljši njen videz:

tabu brez ličil6

Le nekaj igralcev je pripravljenih, da se pojavijo na zaslonu brez predhodnega ličenja, da bi prikrili svoje pomanjkljivosti, in Tabu je ponosno eden izmed njih. To je še ena od njenih filmskih slik, kjer se je pojavila brez ličila, videti sveža in lepa.

7. Posnetki Haiderja:

tabu brez ličil7

Eden njenih najboljših filmskih zaslonov vseh časov, to je slika iz fotografij njene uspešnice Haider. Na tej sliki je videti zelo lepo, da se je odrezala svoji vlogi, saj njen brezhiben obraz prikazuje samo njene podčrtane oči in njeno pravo lepoto.

8. Biti tradicionalen:

tabu brez ličil8

Najboljši njen videz je bil vedno tako tradicionalen in tukaj je njena slika, ki nosi elegantno zlato modro barvo sari, ki je videti lepa kot vedno.

9. Premier filma:

tabu brez ličil9

Ko je svojo črno bluzo spet združila s svetlo modrimi jeansami, je Tabu na svojem premiernem obisku filma izgledala precej prizemljeno in prijetno.