To so čudoviti podloženi vrhovi s kamisolo. Imajo mehke skodelice, ki telesu dajo lepo obliko. Narejene so iz različnih materialov, kot so bombaž, spandex, najlon itd. Daje vam samozavest in poudarja vaš slog.

Najboljše oblazinjene podstavke za ženske:

Tu je 9 najboljših oblazinjenih kamisolov,

1. Črna oblazinjena kamisola:

Črna oblazinjena kamisola

Ta črni kamisol je oblikovan z oblazinjenimi skodelicami. Ta oblazinjeni modrček cami je narejen iz najlona. Telu daje ogromno udobja. Priložene skodelice so mehke in ne poškodujejo kože. Je zelo priročen in ga je mogoče enostavno združiti s katero koli vašo obleko. Daje vam občutek sloga in udobja.

2. Ženska oblazinjena majica:

Ženska podložena kamisola

To je bogat črni kamizol. Material je zelo raztegljiv in daje dodatno udobje in zaščito. Ta oblazinjeni top cami lahko nosite sami s kavbojkami ali pa ga nosite pod katero koli obleko. Ima nastavljive trakove za špagete. Ta je na voljo v vseh velikostih. Zaradi tega izgledaš elegantno. Kamizol daje občutek sloga vsem ženskam.

3. Rdeča črtasta oblazinjena podloga:

Rdeča črtasta oblazinjena kamisola

To je rdeč kamisol z vgrajenim podloženim modrcem. To je narejeno iz žakardne čipkaste plošče. Material je zelo mehak in občutljiv na koži. Skodelice dajejo dodatno udobje in dajejo to samozavest vsem ženskam. Lahko ga nosite s katero koli obleko ali pa ga oblikujete kot kroj. Kamizol z oblazinjenim nedrčkom popolnoma pokriva telo.

4. Ženska podloga z bež oblazinjenjem:

Ženska ženska podloga v bež barvi

To je čudovit bež podložen kamizol z modrcem. Lahko ga nosite samostojno ali pa ga nosite v notranjosti s katerim koli blazerjem ali bluzo. Ima nastavljive trakove za špagete. Barva je lepa in daje ženskam dodatno zaupanje. Skodelice so zelo udobne in oblikovane brez žic. Ima globok V izrez, ki vam daje občutek mode.

5. Ženska podložena bela majica s kamisolo:

Ženska podložena bela majica s kamisolo

To je lep bel kamisol za vse ženske tam zunaj. Ima nastavljive trakove. To lahko nosite na katerem koli od kavbojk ali pa ga oblečete pod blejzer za uradne priložnosti. Izgleda zelo modno. Ta podložena majica s kamisolom iz modrca daje popolno pokritost telesu.

6. Oblazinjeni športni vrh Cami:

Oblazinjeni športni vrh Cami

Ta ženski podloženi kamisol je narejen iz 95% bombaža in 5% spandeksa. Čudovit rumeni kamizol ima nastavljive trakove. Ima lepo dolžino, ki jo je mogoče enostavno vtakniti. Material je mehak in koži daje dodatno udobje. Skodelice dobro oblikujejo vaše telo in dajejo več samozavesti.

7. Bela podložena kamisola:

Bela podložena kamisola

Ta cami je narejen iz čistega bombaža. Ima nastavljive naramnice in ima lep vzorčni izrez. Mehka tkanina daje dodatno udobje in toplino. Lahko ga nosite samostojno kot brezrokavnik ali pa ga nosite v blazerju. Izgleda zelo elegantno in z lepo oblazinjenimi skodelicami povečuje vašo lepoto.

8. Kamizol s sivim V izrezom:

Kamizol s sivim oblazinjenim vratom

Ta je narejena iz čistega bombaža. Ima nastavljive trakove. Cam je opremljen s skodelicami, ki so zelo mehke. Je zelo raztegljiv in ga lahko nosite kot športna oblačila. Izgleda zelo elegantno in ga lahko nosite samostojno kot brezrokavnik.

9. Oblazinjena črna mrežasta kamizol:

Oblazinjena črna mrežasta kamizol

To je čudovit kamizol z mrežo. Narejen je iz najlona. Tkanina je gladka in vzorec izgleda zelo elegantno. Komplet lahko nosite samo na kratkih hlačah. Poveča vaš modni količnik. Priložene mehke skodelice se lepo prilegajo telesu. Pomaga povečati krivulje. Globok izrez izgleda zelo kul in trendovsko.

To so kompleti čudovitih podloženih kamisolov za ženske. Odvisno od velikosti in dizajna lahko izberete katero koli od teh kamizol različnih blagovnih znamk. Zagotavlja dodatno udobje ženskam.