Svila Camisole je odlična možnost za nošenje to zimo. To lahko enostavno združite s parom jeansa, hlačami ali kratkimi hlačami in se oblečete brez napora. Medtem, ko jih nosijo vrhunske zvezdnice, lahko slogujete tudi vi. Ker so časi, ko so jih nosili samo kot nočna oblačila, minili.

Najboljši svileni jopiči za ženske:

Poglejmo 9 najboljših svilenih kamisolov, ki jih lahko dobite v svoji garderobi,

1. Raise Back Silk Camisole:

Racer Back Silk Camisole

Ta ogljen črni svileni kombinezon izgleda elegantno in nekaj, kar lahko nosite kot priložnostno dnevno obleko. Hkrati je udobno. Za dopolnitev celotnega videza ga je mogoče združiti z denim AMD stilettoes.

2. Kamizol iz bele svile:

Kamisol iz bele svile

Še en osupljiv bel svileni cami top je ta beli, s čipkastim dizajnom na vratu. Lahko ga oblečete v suknjič, jeansa in škornje, da v zimah pretresite vsakdanji casual videz. Celoten videz tega belega svilenega kamisola zahteva manj dodatkov.

3. Rumena čipkasta kamisola:

Rumena čipkasta kamisola

Zgornji gorčično rumen čipkast kamisol je poslastica za oči. Osupljiva kombinacija s čipkastim dizajnom naredi cami top odlično izbiro za dnevno nošenje. Z obledelimi kavbojkami ali hlačami lahko obleko dopolnite.

4. Kamizol z okraski iz morske zelene čipke:

Kamizol iz morske zelene čipke

Ta morski zeleni svileni kamizol se lahko uporablja tako kot nočna oblačila kot tudi za vsakodnevno nošenje. Kamizol lahko kombinirate s kratkimi hlačami ponoči, vendar ga lahko nosite s kavbojkami, da dopolnite priložnostni videz. To je najboljša izbira za moške, če nameravajo ženo podariti na poročno noč.

5. Kamizol v obliki črke V:

Kamizol v obliki črke V

Ta krem ​​svileni kamisol uporabniku doda eleganten pridih. Bogastvo tkanine kaže kremna barva cami. To je idealno za nošenje pod jakno ali plaščem. Z lahkoto ga lahko preizkusimo s plastenjem. Ta je malo sijoča, saj boste zagotovo dobili seksi videz, preizkusite ta kamisol za redno uporabo.

6. Črna satenasta kamisola:

Črna satenasta kamisola

Polepšajte celoten videz, tako da ležite za ta črni svileni kamizol s čipkami na vratu. To je lepo obleči na zmenek ali zabavo s prijatelji. Potrebujete zelo malo nakita. Seznanite ga z visokimi petami. Ta vrsta črnega kamisola dobro pogleda tista dekleta, katerih barva kože je bolj poštena, to je najboljše tudi za priložnostno nošenje.

7. Olive Green Camisole Top:

Olive Green Camisole Top

Ta olivno zelena svilena kamisola v obliki črke V izgleda elegantno, kot je prikazano. Lahko ga nosite z jeansom ali črnimi hlačami in s čevlji. Veriga izjave ali uhani bodo dopolnili celoten videz. Če načrtujete kamisol na kavbojkah, potem je ta vedno najboljša možnost.

8. Designer Camisole Top:

Oblikovalec Camisole Top

Zgornji oblikovalec svilenih čipk cami je nekaj, kar bi zagotovo želeli imeti v svoji garderobi. Čipkasta oblika naredi vrh še bolj eleganten. Združite ga z usnjenimi hlačami ali kratkimi hlačami in superge, da dokončate celotno obleko.

9. Temno modra čipkasta kamisola:

Temno modra svilena čipkasta kamisola

Eleganten in moden, ta svileni satenski kamisol z vezenimi čipkami na vratu in spodnjem delu vrha je ravno prava obleka za zabavo ali poseben zmenek. Združite ga z belimi hlačami, kot je prikazano.

Pridobite svoj svileni kamizol v skladu s svojim proračunom, lahko pa poskusite od nizko do visokoproračunskih kamisolov, kot jih potrebujete. Camisoles lahko zagotovo spremenijo celoten videz in vas naredijo bolj drzne in glamurozne brez napora.