Obletnica poroke je eden najpomembnejših dni v življenju zakonskega para. Večina vas morda včasih ne ve, kaj bi lahko dobili za osebo, ki jo imajo radi. Za ženske, ki bi radi vedeli, kaj podariti svojim moškim, tukaj je seznam nekaj daril za obletnico, ki ga zagotovo presenetijo.

Darila ob obletnici zanj

Edinstvena darila za obletnico zanj:

Najdemo tukaj zbranih 15 najboljših idej za darila za obletnico zanj.

1. Darilo za obletnico kartice po meri:

Darilo za obletnico kartice po meri

Pri darilih ne gre le za to, da nekaj kupite na trgu in jih podarite, ampak za to, kako lahko nekaj naredite sami. Prilagojene karte so zanj ena odlična ideja za darilo ob obletnici, lahko kupite karto igralnih kart in nanje napišete različne stvari, kot so vaše navade, njegove najljubše stvari in še veliko več, kar poznate.

2. Darilo za jubilejno skodelico:

Darilo za jubilejno skodelico

No, dame, če želite ujemati skodelice kave s svojim moškim, potem je to odličen dan, da to uresničite, svojemu moškemu podarite ujemajočo se skodelico kave, na kateri sta morda vaše ime ali slika, natisnjena, in stavim, da je to lahko najboljše darilo za obletnico poroke zanj.

3. Darilo za obletnico okvirja srca:

Okvir za obletnico darila Heart Beat

Torej, tukaj je ena najbolj kul izdaj na trgu, zaradi katere mu bo srce še bolj utripalo, to je okvir po meri, kjer izmerite srčni utrip osebe, ki jo obdarite, nato pa to natisnete na okvir z na njem je napisan čudovit citat. Ta kul nova izdaja bo zanj najboljše darilo ob obletnici.

4. Šest paket daril za obletnico:

Šest paket daril za obletnico

Čeprav pivo dobiš povsod, vendar to darilo za šest oblek za obletnico ni ena taka stvar, zato očitno obstaja ena kartonska škatla s 6 steklenicami piva in lahko napolniš svoje najljubše pivo, na katero bo ostalo tudi nekaj sporočila steklenico, ki jo lahko obrnete in vidite, to je zanj edinstveno darilo za obletnico.

5. Darilo za obletnico toaletnega papirja:

Darilo za obletnico toaletnega papirja

No, to se sliši nekoliko čudno in smešno hkrati, če mu podarite toaletni papir, ampak pozdravljeni, to je nekaj odličnega toaletnega papirja z napisom “ljubim te”, ki bo hkrati videti smešno in sladko. To je zanj edinstveno darilo za obletnico. Na toaletni papir lahko napišete tudi ljubezenski citat.

6. Usnjeni dnevnik:

Usnjeni dnevnik

Dame, vsak moški ljubi usnje in to je lahko najboljše darilo za obletnico za moške, ta usnjeni časopis je na voljo v različnih barvah, kot so rjava kava, temno rjava in tudi črna. To je dnevnik z debelimi stranmi, na katerem lahko vaš moški zapiše svoje pomembne stvari. Strani so debele in imajo vonj po usnju.

7. Okvir za revijo:

Okvir za fotografije v reviji

To je fotookvir iz reciklirane revije, ki je prilagojen, da lahko naredite fotookvir z revijo, ki jo imate, in jo hranite v svoji dnevni sobi, ne da bi pri tem motili dekor vaše sobe, saj se bo zlil, saj ima veliko barv, kar je lahko darilo za obletnico poroke zanj.

8. Darilo za obletnico noža:

Darilo za obletnico noža

Vsak moški ima rad zbirko nožev in to je nekaj drugačnega od običajnega. Na tem nožu bo napisan ljubezenski citat ali datum vaše obletnice, zaradi česar bo videti popolno. To je seksi nož z ostrim črnim robom in rjavim oprijemom, na katerem mora biti napisano tisto, kar želite, to je zanj najboljše darilo za obletnico.

9. Darilo za obletnico usnjene zapestnice:

Darilo za obletnico usnjene zapestnice

Želite spoznati svet, da sta oba skupaj za vedno, potem si priskrbite ujemajočo se usnjeno zapestnico z datumom vaše obletnice, zapisano na rimskih številkah, vi pa nosite eno, on pa drugo, to je zanj lahko ena dobra ideja za darilo ob obletnici.

10. Darilo ob obletnici Light Jar:

Darilo ob obletnici Light Jar

To je osebno darilo za obletnico, gre za kozarec z nekaj svetlobe v notranjosti in podobo obeh, ki bosta zažarela. Zanj je to eno od edinstvenih daril za obletnico, ki ga lahko hranite v dnevni sobi in ga vklopite kadar koli želite, zaradi česar bo videti sladko in vedno pred očmi.

11. Darilo za obletnico nogavic:

Darilo za obletnico nogavic

Sliši se malce smešno, a to sta par prilagojenih nogavic, na katerih sta napisana vaše ime in njegovo ime, kar je enako popolnemu paru. Lahko mu podarite te nogavice, ker se mu bo vsakič, ko jih bo oblekel, nasmehnil, prav tako pa kaže na dober znak ustvarjalnosti, to je zanj darilo za obletnico.

12. Ročno žigosan dar za obletnico:

Ročno žigosano darilo za obletnico

To osebno darilo z enim ročnim žigom je edinstveno darilo za obletnico, to je jekleni ročni žig z datumom obletnice in drugim ljubezenskim citatom ali kakšnim pomembnim datumom, na katerem je vgravirana srčkana obletnica, zaradi česar je videti še privlačnejša.

13. Darilo ob obletnici obeska za ključe:

Darilo za obletnico obeska za ključe

Obesek za ključe je majhno darilo, ki človeka nasmeje, čeprav je to majhno, to človeka vedno spravi v dobro voljo, na tem obesku za ključe je napisano majhno sporočilo ali vaš datum obletnice, kar se bo zanj izkazalo za najboljšo idejo za darilo ob obletnici.

14. Darilno obletnico za manšeto:

Darilno obletnico za manšeto

No, saj veste, kaj je videti kraljevsko in nekaj drugačnega od množice, ja, to je zapestnica, zanj so darilo za obletnico poroke. Te lahko prilagodite tudi tako, da je na njih vklesan vaš datum obletnice, kar izgleda še bolj privlačno.

15. Škatla za obletnico gela za prhanje:

Škatla za obletnico gela za prhanje

To je zanj edinstveno darilo za obletnico. Komplet gela za tuširanje, ki mu ga lahko podarite z najljubšo dišavo z majhnim sporočilom, napisanim v škatli, in edinstvenim datumom, ko se je vse začelo do datuma, zaradi česar je v lepem spominu..

16. Usnjeni dodatki:

Usnjeni dodatki

Čevlji, pasovi, denarnice, torbe za prenosne računalnike – obstaja veliko stvari, med katerimi lahko izbirate. Če je vaš moški oseba, ki na svojem delovnem mestu rada izgleda elegantno, bo zagotovo imel veliko usnjenih izdelkov. Pridobite mu še eno, kar bi lahko dopolnilo njegovo zbirko. Prepričajte se, da dejansko potrebuje tisto, kar kupujete.

17. Nakit:

Nakit

Če menite, da moški ne marajo nakita, bi morali razmisliti še enkrat. Tudi moški imajo radi preprost nakit, verige, zapestnice, na primer. Večina jih ima zagotovo oblečene obleke. Manšete in zaponke za kravate so tudi del nakita. Zdaj imate na izbiro več možnosti nakita. Če dobivate zapestnico, se prepričajte, da je vanj vgravirano sporočilo.

18. Domača darila:

Domača darila

Kaj pa, če bi naredili nekaj za ljubljeno osebo? Tako bi bilo darilo še bolj posebno. Izdelek, izdelan sam. To je lahko preprost pulover, metuljček ali kravato, ki ste jo šivali, ali naramnico, ki ste jo naredili.

19. Čevlji:

Čevlji

Pri nakupu čevljev upoštevajte njegove okuse in izbire, na primer material, ki ga ima raje, slog čevlja, barve itd. Ne pozabite nositi njegovega starega čevlja, da boste izbrali njegovo pravo velikost..

20. Pazi:

pazi

Ura je za moškega bistven pripomoček. Ponovno se lahko izbire glede tega razlikujejo. Idealno bi bilo kupiti preprosto, a elegantno uro iz kovinskega pasu. Možnosti za ure za moške so tako velike. Čeprav tisti s preprostim okroglim številčnico v črni barvi velja za klasiko.

21. Dan zdravilišč:

Dan zdravilišč

To je nekaj, kar bi lahko uživali skupaj. Zaradi njegovega napornega urnika in napornega dela bi si morda želel oddih. Skupni zdraviliški dan vam ne bi le polepšal dneva, ampak bi ga tudi rešil stresa zaradi dela.

22. Glasbena zbirka:

Glasbena zbirka

Če je vaš mož nekdo, ki obožuje glasbo, mu je morda všeč. Naredite zbirko njegovih najljubših umetnikov in glasbenikov in mu jo podarite. Še bolj lahko bi ga naredili tako, da sedite in uživate v romantičnem večeru, v ozadju pa igra glasba.

23. Köln:

Köln

Vsak moški ima svojo izbiro, ko gre za kolonjske vode. Kolonjske vode so večinoma nevtralne, vendar imajo lahko zelo rahlo dišavo. Kupite kolonjsko vodo, ki jo rad uporablja ali je zelo podobna tisti, ki jo uporablja. Če je eksperimentalen, lahko poskusite kupiti vse, kar mu ustreza.

24. Pripomočki:

Pripomočki

Moški obožujejo pripomočke – predvajalnike MP3, tablične računalnike, vžigalnice in še veliko več. Poglejte, kaj ima vaš zakonec najbolj rad. Če obožuje glasbo, je MP3 morda idealen. Če rad bere knjige, mu lahko prižge kitla. Zaradi ljubezni do slik mu bo morda všeč fotoaparat. Kupite mu darilo, ki bi mu lahko služilo.

Poleg daril bi lahko bil moški srečnejši prisotnost njegove žene. Zaradi prijetne večerje, škatlice jagod, namočenih v čokolado, in prijetnega večera se lahko počuti še bolj posebnega. Čas, ki mu ga dajete, ali čas, ki mu ga namenjate, je tisto, kar mu lahko pomeni svet.