Se bliža vaša deveta obletnica poroke? Potem najprej čestitke! Devet let uspešnega zakonskega življenja neizogibno pomeni veliko. S partnerjem ste že daleč in oba sta do zdaj skoraj ena duša z dobrim razumevanjem, ljubeznijo in veliko spominov. Zdaj pa prihaja najtežji in najtežji del. Kako praznovati devetletno obletnico poroke? Darilo ob 9. obletnici poroke je lahko prava muka. Tukaj pa vam moramo pomagati pri podrobnostih. Preverimo najbolj priljubljene, tradicionalne in sodobne ideje za darila za to obletnico.

Darilo ob 9. obletnici poroke

Kaj je tradicionalno in sodobno darilo ob 9. obletnici poroke?

Tradicionalno je darilo ob deveti obletnici lončarstvo. Tako lončarstvo kot vrba predstavljata najprej. Pomen tega je, da je odnos do zdaj dolgotrajen in trajen, ki je trajen in se prilagaja okolici. Zato je lončarstvo tradicionalna predstavitev devete obletnice, saj predstavlja moč, dom, družino in srčnost. Willow pa je trpežen in prepleten.

Vendar v sodobni dobi modernisti vidijo usnje kot simbol devete obletnice poroke. To je zato, ker je usnjena tkanina prilagodljiva, trpežna in zanesljiva. To simbolizira uspešno in dolgotrajno razmerje.

35 najboljših in najnovejših idej za darila ob deveti obletnici leta 2021:

Tu so najbolj priljubljene in hkrati najbolj priljubljene ideje za darila za 9 -letno poroko.

Ideje za darila za 9. obletnico poroke za moža:

Če iščete darila za moško deveto obletnico poroke, tukaj je nekaj najbolj priljubljenih idej, ki so v trendu po vsem svetu.

1. Usnjena zapestnica:

Usnjena zapestnica

Fantje, ki se radi mahnejo v mačo in moškem načinu, imajo lahko radi zapestnice. Usnjena zapestnica, na kateri so zapisane besedne zveze, je trenutno nov slog in trend po vsem svetu. Tisti, ki se radi dopolnjujete in ste pogumni, lahko nadarite to možnost.

2. Osebna oznaka prtljage:

Osebna oznaka za prtljago

Oblikovalske oznake so zelo domišljijske. Če je vaš mož potovalni narkoman, bi mu bilo morda všeč, da je njegovo ime vklesano na oznaki za prtljago. Te elegantne možnosti so precej proračunske, zelo enostavne za nabavo in tudi očarljivo.

3. Nahrbtnik:

Nahrbtnik

Nahrbtniki so trenutno nov modni trend za fante in moške. Ne glede na starost so ta darila brez napora, glede na misli o izbiri takšnega darila, zelo srčkana. So med najbolj priljubljenimi in priljubljenimi idejami za darila za moške.

4. Mokasini:

Mokasini

Mokasini so nova obutev, ki jim sledijo moški. Izgledajo zelo elegantno, živahno in elegantno. Nadalje so zelo modni in se dobro povezujejo s sodobno modno dobo. Podarite jih svojemu možu, če ljubi čevlje.

5. Denarnica s karticami:

Denarnica za kartice

Denarnice so že danes priljubljena ideja. Zdaj so denarnice nov trend, ki je uporaben tudi za moške, ki imajo pri sebi veliko vizitk in kreditnih kartic. Olajšajo in opravijo tudi nalogo. Lahko se celo odločite za izdelavo osebne denarnice za kartice s svojimi začetnicami.

9 let poročnih idej za darila za ženo:

Sledijo priljubljene ideje za darila za ženo ob 9. obletnici poroke.

1. Dišeče sveče:

Dišeče sveče

Voščene tablete ali dišeče sveče so nova ljubezen do žensk. Naredijo življenjski prostor in notranjo opremo bolj estetsko in romantično. Lahko se odločite, da svoji ženi podarite nekaj čudovitih dišavnih sveč ali voščenih paličic, ki jih boste dodali v njeno zbirko.

2. Torbica:

Ročna torba

Elegantna torbica je lahko vedno odlično darilo za ženo. Ženske imajo radi organizatorje in torbe in morda bo uživala v vaših mislih za podaritvijo idealne torbe. Odvisno od proračuna lahko preprosto izberete pravo barvo in torbo, ki jo vaša žena ljubi. Poleg tega se lahko za prilagoditev prilagodite tudi osebnim začetnicam.

3. Nakit:

Nakit

Naj bo to popoln komplet ogrlice ali uhani ali prstan; svoji ženi lahko podarite nakit, ki ga ima rada. Dodajte njena pričakovanja tako, da izberete idealno kombinacijo za njen okus. Odvisno od njene ljubezni lahko izberete nakit iz umetnega blinga, zlato ali platino!

4. Posoda:

Posoda

Lepa posoda in kuhinjska posoda sta lahko tudi odlično darilo za to obletnico. Lahko ste edinstveni in posebni ter raje podarite te najmanj pričakovane, a lepe možnosti kuhinjske posode. Prepričani smo, da bi bila navdušena!

5. Par svetilk:

Darila ob 9. obletnici poroke 10

Dekoracija doma nikoli ne more biti dolgočasna. Luči in žarometi vedno ustrezajo ženskim okusom. Ob tej obletnici ji podarite nekaj čudovitih in čudovitih svetilk. Kupite tisto, ki ji bo všeč, saj morda že dobro poznate njene okuse in preference.

Ideje za darilo ob 9. obletnici poroke zanj:

Naj gre za prijatelja ali partnerja, tukaj so najpogosteje priljubljene ideje za darila zanj.

1. Komplet za žar:

Darila ob 9. obletnici poroke 11

Če vaš moški ali prijatelj rad kuha, ni nič boljšega kot mu podariti najnovejši komplet za peko na žaru. To edinstveno in nenavadno posebno darilo bo nedvomno popestrilo njegov dan.

2. Igralni kotiček:

Igralni kotiček

Vsak moški ima rad igre. Lahko je ena ali druga oblika, odvisno od njegovega okusa. Naj bo to avto z daljinskim upravljalnikom za igranje postaje, obdarovanje človeka s pravo igro mu lahko polepša dan.

3. Brezžične slušalke:

Brezžične slušalke

Brezžične slušalke so nov trend. S pripomočki in tehnologijo se lahko zaljubimo v edinstveni obliki, in to je en tak primer. Podarite najnovejše zračne kapice ali brezžične slušalke, odvisno od njegovega okusa. So premišljeni in bodo pomagali tudi njemu.

4. Naročnina na šampanjec:

Naročnina na šampanjec

Naj bo to vino ali šampanjec, obdarovanje moške naročnine jim lahko polepša dan. Marsikdo pogosto ne pomisli na to posebno idejo, a moški bodo zagotovo oboževali takšna darila.

5. Plutovin globus:

Plutov globus

Plutovin globus je lahko zabaven način obdarovanja. Pomagajo pri zemljevidu obiskanih krajev in označenih mest. Najnovejši in sodobni modeli so prav tako zabavni in domiselni, zato lahko celo poskusite to možnost pri obdarovanju ob deveti obletnici.

Ideje za darilo ob 9. obletnici poroke zanjo:

Naslednje so lahko dobre možnosti, če iščete sedanje ideje za svojega prijatelja ali dekle.

1. Ogrlica:

Ogrlica

Ogrlica ali nakit sta lahko najboljši prijatelj žensk. Odvisno od njenega okusa, jo podarite z biserno/diamantno/srebrno/zlato/ogrlico. Ne morejo samo izgledati čudovito, ampak tudi izboljšati njen celoten slog.

2. Komplet za nego kože:

Komplet za nego kože

Ženske radi svetijo. Radi skrbijo za svojo kožo in izgledajo čudovito. Najnovejši kombinirani kozmetični komplet za nego kože je lahko fantastično darilo za sodobne ženske. Zakaj ne bi poskusili?!

3. kopalni plašč:

Darila ob 9. obletnici poroke 18

Kopalni plašči v teh dneh postajajo nov trend. Podarjanje funky ali elegantnega kopalnega plašča je lahko precej premišljeno in tudi elegantno. Ženske bodo zagotovo oboževale te komplete.

4. Dišave in dišave:

Dišave in dišave

Če vaš prijatelj ali partner obožuje parfume, ne zamudite priložnosti, da ji podarite prijetno in estetsko stekleničko z vonjem. Lahko se odločite za vrhunsko sorto ali tisto, ki ima odlično embalažo. Prepričani smo, da bi ji naredili popolno darilo, ki si ga zasluži.

5. Denarnica:

Denarnica

Denarnice so bile že od nekdaj najbolj priljubljeno darilo in so še vedno med najbolj priljubljenimi možnostmi obdarovanja. Prinesite ji najnovejšo barvno in oblikovano denarnico po njeni izbiri. Nikoli je ne bi razočarali.

Darilo za 9 -letno obletnico zanje:

Iščete dobra darila za obletnico svojim prijateljem, ki sta par? To so lahko dobre ideje, ki so lahko v pomoč.

1. Zamašek:

Darila ob 9. obletnici poroke 21

Če se sprašujete, zakaj je varovalo v možnosti obdarovanja, ne smete zamuditi, da so med najbolj priljubljenimi možnostmi obdarovanja na zahodu. Preizkusite to z odličnimi dopolnili in embalažo ob obdarovanju za par. Zagotovo bi delovalo!

2. Ročno izdelana čokoladna škatla:

Ročno izdelana škatla za čokolado

Čokolade nikoli ne morejo biti dolgočasne ali iz mode. Če bi jih ročno izdelali ali prilagodili, bi jim dodali več okusa. Paru podarite čudovito škatlo temne čokolade, ki jim bo zagotovo polepšala dan. Kaj je najboljšega od pošiljanja želja po čokoladi?

3. Mini kamera Fujifilm Instax:

Mini kamera Fujifilm Instax

Če želite paru podariti nekaj izjemnega in zaslužnega, bo mini kamera Instax zagotovo popolno darilo. Več moškim in ženskam je všeč ta ideja in zakaj je ne bi podarili za popoln dan? Od zajemanja spominov do zabave zmorejo vse!

4. Bon za par v spa:

Bon za par v paru

Darilna kartica za spa in masažo je lahko najboljša za sproščujoč in romantičen čas para. Poskusite obdariti to sodobno idejo na to obletnico in ideja bi jim bila zagotovo všeč!

5. Komplet za ekološko bivanje doma:

Komplet za ekološko bivanje doma

Na sodobnem trgu so ekološki izdelki precej porabljeni. Paru podarite čudovit ročno izdelan milo ali olje za telo. To je edinstvena, a čudovita ideja, ki jo je treba premišljevati, pa tudi po zadnji modi.

Tradicionalne in sodobne ideje za darila ob 9. obletnici:

Tradicionalno darilo ob 9. obletnici vključuje lončarstvo in vrbo, sodobna oblika daril pa usnje. Tako darila lončenine in vrbe skupaj s sodobnimi in sodobnimi idejami daril iz usnja za 9. obletnico poroke vključujejo,

1. Usnjena torbica za potni list:

Usnjena torbica za potni list

Možnost usnjene torbice za potni list je odlična ideja za darilo paru. Tega lahko dodatno prilagodite tako, da nanj dodate svoje ime ali začetnice. To je danes ena izmed najbolj iskanih in priljubljenih darilnih možnosti za 9. obletnico.

2. Keramični čajni set:

Keramični čajni set

Kot oblika tradicionalne darilne ideje je lahko ta klasičen ročno poslikan keramični čajnik odlična možnost. Če je par med tistimi, ki obožujejo klasične in starinske dekorje ter posodo, je to lahko zelo premišljeno in po njihovem okusu.

3. Denarnica iz usnjenega para:

Usnjena parna denarnica

Super posebno darilo je lahko nekaj denarnic iz usnjenega materiala. Lahko so tudi trpežne, dolgotrajne in odporne. Poleg tega to pomeni tudi nekaj posebnega v njunem odnosu.

4. Kovček v usnju:

Kovček iz usnja

Dariti nekaj koristnega je lahko za mnoge izmed nas veliko boljše kot nekaj domišljijskega. Ta usnjen, eleganten kovček je lahko zelo premišljeno darilo. Paru lahko pomaga tudi v vsakdanjem življenju in je zelo dolgotrajen in trpežen. Kaj je še lahko odlična ideja kot ta?!

5. Usnjena torba/jakna:

Darila ob 9. obletnici poroke 30

Sodobno darilo za moškega ali žensko je lahko odvisno od okusa usnjena jakna ali torba. Izgledajo zelo elegantno, prihajajo v različnih barvah in so lahko uporabne tudi v njihovem vsakdanjem življenju.

6. Keramična posoda iz keramične posode:

Lončarska keramična posoda za posodo

Če obstaja kdo, ki obožuje pisane in starinske predmete, je to keramično posodo lahko zelo lepo dodati v notranjo opremo. So tudi okolju prijazni in odlično izgledajo pri oblikovanju.

7. Uhani iz porcelana:

Uhani iz porcelana

Uhani iz porcelana so danes nova oblika mode in trenda. Če je ženska ali žena ljubitelj klasičnega in starinskega nakita, sta porcelanasta uhana in komplet lahko odlično darilo.

8. Peresnik Willow:

Willow Pen

Kaj je tako posebnega pri vrbovem peresniku? Ročno so izdelani za najboljše darilo na več mestih po vsem svetu. Vrbov pero je zelo trpežen in močan ter s svojim označevanjem daje dolgotrajen vtis. To lahko paru postane nepozabno darilo.

9. Pivski pridelovalec:

Darila ob 9. obletnici poroke 34

Sodobni in najnovejši pridelovalec piva paru dajeta zelo moderno, a klasično darilo. Izgledajo zelo elegantno, dajejo vrhunsko vzdušje in ustvarjajo edinstvene nastavitve.

10. Keramične vaze:

Keramične vaze

Keramična vaza je priljubljeno in že najbolj priljubljeno darilo po vsem svetu za deveto obletnico. To darilo lahko doda veliko vrednost notranjemu pohištvu in je tudi priča temu. Najdete polirano keramično vazo ali ročno poslikano, da darilo dodate še večjo vrednost.

Kako praznovati 9. obletnico poroke in kako podariti darilo: nasveti in zvijače

  1. Ideje za darila ob deveti obletnici je mogoče še izboljšati z dodajanjem brezplačnih predmetov. Lahko vključujejo čokolado, steklenico vina, rože, šopek ali torto.
  2. Darila pakirajte na pravilen način. Prepričajte se, da so krhki predmeti navedeni.
  3. Darilu dodajte trak in osebno noto. Ročno napisani osebni zapiski vedno dodajo vrednost in pokažejo osebno toplino.
  4. Lahko tudi pošljete ponudbe z darilom, da dodate ljubezen in osebni pečat.
  5. Vzemite svojo boljšo polovico na poseben zvečer ponoči. Lahko si celo privoščite intimen zmenek doma. To lahko poleg darila doda čarobne trenutke.
  6. Poskusite in prilagodite vsako darilo, ki ga dobite. To je mogoče storiti v več oblikah, na primer dodajanje zapiskov, graviranje začetnic ali pošiljanje sporočila.

Če praznujete 9 -letno obletnico poroke, ste prišli daleč. Upamo, da vam je ta idejni vodnik pomagal izbrati pravo izbiro za svojega partnerja ali prijatelja. Sporočite nam svoje misli! Radi vas slišimo!