Eden najboljših načinov, da svojemu partnerju poveste ali izrazite svojemu prijatelju, ki praznuje 60. obletnico, je, da dobite stvari, ki bi jim bile lahko koristne ali pa so si jih vedno želeli imeti. Da vam tukaj malo pomagamo, si oglejte nekaj najboljših idej, ki jih imamo za vas. V naši zbirki daril za 60. obletnico poroke je vse pokrito za vsakogar.

Ideje za darila ob obletnici 60. poroke

Kaj je skupno tradicionalno in sodobno darilo ob 60 -letnici?

Najpogostejše tradicionalno in sodobno darilo ob 60 -letnici je nedvomno diamant. Kamen se pogosto uporablja v veliko nakita in ga je mogoče namestiti v kakršne koli okraske, ki so vam všeč.

Najboljša darila in ideje za praznovanje 60. obletnice poroke s slikami:

Tu je seznam naših idej za 60. obletnico poroke.

Ideje za darila za 60. obletnico poroke za moža:

1. Barski stol:

Ideje za darilo ob 60. obletnici poroke 1

Kaj pa personalizacija lastnega barskega stolčka? Dodajte pridih njegove najljubše podobe kot monogram in ne pozabite popiti piva za praznovanje priložnosti.

2. Stekleni okvir:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 2

Nič te ne vrne v čas kot slike. Iznesite vse izbrane slike svoje družine in obeh. Naredite kolaž in ga uokvirite v privlačen stekleni okvir. Kasneje se na zabavi spomnite spominov za fotografijo s svojimi bližnjimi in dragimi.

3. Diamantni prstan:

Ideje za darilo ob 60. obletnici poroke 3

Kdo ne mara diamanta, tudi to v roki? Diamantni prstan je odlično darilo za vašega moža. Izberite pravo velikost z obliko, ki mu bo ustrezala.

4. Košarica dobrot:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 4

Na predvečer 60. obletnice poroke obvezno vključite košarico vseh njegovih najljubših dobrot, od čokolade do šampanjca. Presenetite ga tako, da okoli njega privežete čudovit lok in ga pustite pred svojim pragom.

5. Ljubezenski kozarec:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 5

Kaj pa kozarec, poln drobtin, v katerem so omenjeni nekateri trenutki? Tako imate lahko nekaj zasebnih trenutkov in stvari, ki vas bodo popeljale nazaj v čas.

6. Koža prenosnika:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 7

Še eno premišljeno in uporabno darilo za vašega moža je lahko koža za prenosni računalnik. Oglejte si nekaj najboljših kož in modelov, ki bodo ustrezali njegovemu okusu in okusu. Izberete lahko karkoli od abstraktnih modelov, da jih celo prilagodite.

7. Podstavki za podstavke:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 7

Ti podstavki so najbolj podcenjeni. Podstavki so na voljo v različnih barvah in modelih. So zelo uporabni in pomagajo preprečiti madeže z jedilnih miz.

8. Dan zunaj:

Ideje za darilo ob 60. obletnici poroke 8

Vašemu zakoncu bo to všeč! Podarite mu vstopnico za ogled mesta. To ga ne bo le sprostilo, ampak mu bo dalo tudi čas, da se odpravi skrbi. Dan zunaj je nujen tudi za mnoge od nas!

9. Šal:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 9

Šal je popoln dodatek k njegovi zbirki tkanin. Če je zelo pozoren na svoja oblačila, izberite šal, ki bo ustrezal večini njegovih srajc, plaščev in kravatov.

10. Komplet kravate:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 10

Nič podobnega kot zbirka elegantnih kravatov! Izberite zanj nekaj elegantnih in tradicionalnih kravatov, ki bodo ustrezale njegovim oblačilom. Prav tako izberite pravo vlakno!

Šestdeseta darila za obletnico poroke za ženo:

Tukaj je nekaj idej, kako podariti svojo ženo

1. Diamant:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 11

To je na vrhu našega seznama! Diamond je najboljši ženski prijatelj. Podarite ji karkoli iz njenega najljubšega nakita, v katerem je diamant. Od uhanov do ogrlice ji bo všeč vse. Lahko ga kombinirate z zlatom ali platino.

2. Diamantna poročna torta:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 12

Tukaj je nekaj, kar je izven polja. Ta osupljiva torta z belimi okraski je dekadentna. Barve so v nasprotju, zato je dobra izbira. To je eno najboljših edinstvenih daril za 60. obletnico poroke.

3. Čipkast lovilec sanj:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 13

Morda ne bi bilo koristno, vendar je ta darilni predlog za 60. obletnico poroke namenjen temu, da se bo spet počutila kot najstnica. Čipkarski lovilec sanj bo zelo lep okras tudi za vaš dom.

4. Vrzi blazino:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 14

Vzglavniki dodajo udobje kadar koli v dnevu. Tukaj je kul, da ji podarite. Prilagodite blazine, če imate to možnost.

5. Diamantna tiara:

Ideje za darila ob 60. obletnici poroke 15

Diamantna tiara je klasično darilo. To darilo ob 60. diamantni obletnici ni namenjeno samo njeni osrečitvi, ampak povedati, da bo vedno vaša kraljica. Poskusite to! Stavimo na to.

6. Ročno izdelana darila:

Ali veste vse, kar je preprosto in kar je mogoče narediti doma, ki ji je všeč? Potem je pravi čas, da jo s tem presenetite. Preizkusite se v dišečih svečah, milu ali preprosti risbi. Poleg vsega pa bo hvaležna tudi za vaše roke pri kuhanju. Torej je izbira res vaša, kaj želite poskusiti. Bolj kot darilo bo cenila vaš trud.

7. Rastlina:

Če obožuje vrtnarjenje, je to dober način, da dodate svojo zbirko. Poiščite nekaj eksotičnega in ji podarite to. Zagotovo ji bo všeč.

8. Hišni ljubljenček:

Morda se sliši zelo presenetljivo, vendar so hišni ljubljenčki res ljubko darilo. Če ima vaša žena rada hišne ljubljenčke okoli sebe, so ji hišni ljubljenčki zagotovo najljubši.

9. Glasbena skladba:

Ko dosežete točko svojega življenja, bi radi sedeli in poslušali kakšno najljubšo skladbo, še posebej, če ji je že urejena in dana. Do sedaj bi že vedeli njeno izbiro. Čas je, da to znanje uresničimo.

10. Kamni:

Kako bi ji podarili zbirko dragocenega kamna? To ne bo samo dodalo njene zbirke, ampak jo bo tudi lahko uporabljala.

Darila za starše ob 60. obletnici poroke:

Tu je nekaj tradicionalnih daril za obletnico 60. obletnice poroke, ki jih boste morda želeli kupiti staršem.

1. Jubilejni par skodelic:

To je lepo darilo za 60. obletnico za pare in starše. Jubilejni par skodelic bele barve ima številko 60 natisnjeno krepko. Cvetlični okraski se ujemajo z barvo ali pa jih tudi prilagodite.

2. Voščilnica za 60. obletnico:

Ročno napisani zapiski so vedno posebni. Obložite jih v čudovit okvir in če ste umetnik, se potrudite z umetnostjo in barvami. S temi posebnimi opombami naj se vaši starši počutijo ljubljene.

3. Družinsko drevo:

60. obletnica poroke

To je neverjetno darilo, ki ga lahko podarite staršem ob njihovi obletnici. Odlično zajame vse ljudi, ki so pomembni v vašem življenju, in je stalni opomnik, da bodo vedno tam za vas.

4. Dvojni okvir za fotografije:

Še ena kul ideja za obletnico je ta dvojni leseni fotookvir. Postavite dve fotografiji, eno iz preteklosti in eno sedanjosti. To bo zelo dobro darilo.

5. Foto stenska ura:

Stenska ura za fotografije je neprecenljiv dodatek k darilu. Prilagodite to na najboljši možni način in zakoncema povejte, naj nadaljujeta kot ves čas.

Darila za 60. obletnico za prijatelje:

1. Diamantni prstan:

Je vaš bližnji prijatelj praznoval 60. obletnico poroke? Naši predlogi daril za 60. obletnico poroke bi bil eleganten diamantni prstan.

2. Personalizirana sveča:

Preizkusite to diamantno darilo za obletnico poroke, ki je prilagojeno. Sveča ima v sredini majhna srca, na straneh pa natisnjene želje. Dodajte stvari, ki jih delite na njem. To bo dodalo pridih personalizacije.

3. Vaza za obletnico:

Ta vaza v obliki krogle je odlično darilo za vašega zakonca. Lahko ga prilagodite tako, da na vazo vgravirate želje za par. Steklena vaza izgleda odlično in jo lahko zavijete v čudovito škatlo.

4. Sedežna garnitura:

Čas je, da se usedemo in sprostimo. Brez stresa. Če želite to doseči, dobite prijatelju dober kavč, ki bo ustrezal notranjosti hiše. To jim bo absolutno všeč.

5. Šampanjec:

Kaj je še najboljši način za praznovanje priložnosti? Pridobite komplet najboljšega šampanjca, ki je na voljo v mestu. Čas je, da nazdravimo.

Darila ob 60. obletnici zanj in zanjo:

Poiščite nekaj kul predlogov zanj in zanjo.

1. Prešite odeja:

Kaj pa udobna volnena odeja za vašo ljubljeno osebo? Za vse tiste mrzle zimske noči bo to pravi rešitelj in za to te bo imel rad.

2. Izražajni kozarec:

Kaj pa kozarec, na katerem je napisano preprosto “ljubim te”? Verjetno ni drugega načina, da bi ga vsak dan spomnili, kako zelo ga imate radi. Vsakič, ko zagleda kozarec, se bo spomnil nate in ljubezen.

3. Kolaž:

Tukaj je dober način, da mu pomagate, da se spomni svoje preteklosti in preteklih let. Načrtujte sobo, polno fotografij, ki so skrbno izbrane, da mu omogoči sprehod po spominskem pasu.

4. Uhani iz gline:

Tukaj je nekaj popolnega, da ji podarite. Glineni uhani niso pogosti in so tudi zelo lepi. Preprosto se bo zaljubila v samo idejo.

5. Steklena vaza:

Da bi bila posebna, bo steklena vaza z nekim prilagojenim sporočilom ali citatom še daleč. Izberite elegantno, da ji bo všeč ideja o osebni stekleni vazi.

6. Male rastline:

Kot notranjo opremo lahko podarite tudi majhne rastline, ki jih lahko dodate v njeno zbirko čudovitih stvari. Prav tako je dobro razmisliti o majhnih rastlinah.

7. Ročno tkane stenske zavese:

To so absolutna lepota. Lahko si ga naredite sami in se odločite za nakup z diamantnimi oblikami, tako da ustreza temi leta.

Kako praznovati šestdesetletnico poroke in kako podariti darilo?

Medtem ko bi nekateri verni pari morda želeli narediti majhen ritual za praznovanje priložnosti, za druge pa lahko organizirate dobro kosilo, da boste lahko porabili čas za pripovedovanje preteklosti in jim povedali svoje ljubke zgodbice.

Najboljši način, da podarite darilo, bi bilo, da ga podarite v roki. Če imate kaj prilagojenega, jim dovolite, da izrazijo in jih prepričajo o svojih najboljših spominih. To se bo dobro ujemalo z razpoloženjem.

Ideje za okrasitev 60. obletnice poroke vključujejo obešanje slik po vsej hiši, da se zgodbe delijo vsem. Dan je o izmenjavi in ​​pogovoru. Zato predlagamo nekaj dobrih mešanic, ki so blage za razpoloženje.

Praznovanje mejnika si zasluži posebno omembo in dan. Na ta dan se pogovorite in delite vse, česar se spomnite. 60 -letno poročno darilo je način, da izrazite svojo skrb in skrb. Začnite danes in polepšajte dan.