Letos se bodo pojavila čestitka, poleg tega pa ste zdaj nekaj ciljev za veliko mladih. Ob tem je nekaj idej za darila za obletnico 35. obletnice poroke, na katere lahko pomislite, da bi obdarili drug drugega ali kogar koli, ki praznuje 35 let zakona. Prepričani smo, da bodo cenili vašo izbiro.

Kaj je skupno tradicionalno in sodobno darilo za 35?

Tradicionalna možnost obdarovanja ob 35. obletnici poroke je bila koralna. Koral običajno najdemo na morskem dnu. Na splošno za nastanek korale potrebujejo leta, zato to pomeni združitev, ki ste jo razvili s časom in ste zdržali številne plimovanja. Korala je polirana in izklesana do popolnosti.

Sodobna možnost obdarovanja je bila žad. Jade ima zelo izrazito zeleno barvo. Gre za bogastvo in modrost, nekaj, kar ste sčasoma razvili.

Darila za 35. obletnico poroke za moža in ženo:

Tukaj je nekaj predlogov za ideje za darila za 35. obletnico poroke za vašega moža in ženo.

1. Jade Manšetne zaponke:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 1

Te čudovite manšete iz zelenega žada so dobra izbira za vašega moža za 35. obletnico poroke. Zelena barva zagotavlja, da se dobro ujema z blejzerji in drugimi srajcami ali majicami temne barve.

2. Koralni obroč:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 2

Ta čudovit koralni in diamantni prstan bo na prstu videti osupljivo. Koralni prstan podarite svoji ženi kot darilo za 35. obletnico poroke. Zares bo imela srečno in nepozabno obletnico. To je edinstveno darilo, ki bi ga kdaj prejela.

3. Piškotki za obletnico:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 3

Piškotki za obletnico so drugačna vrsta sreče. Ljubke so in pisane. Prihajajo v različnih oblikah in na njih so napisane vesele stvari. Podarite škatlo tega darila za 35. obletnico poroke možu.

4. Koralni uhani:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 4

Koralni uhani bodo nov dodatek k njeni zbirki. Odkrijte hladno barvo in čudovit uhan, ki ustreza njenemu tonu kože.

5. Koralni prstani:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 5

Ta čudovit obroč iz rdečega kamna, ovit z bakreno žico, je danes hit na trgu. Na voljo je vrsta kamnov, ki so na voljo tudi v domišljijski embalaži. Čas je, da to darilo podarimo ženi za 35. obletnico poroke.

6. Kokosova torba:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 6

Ni nujno, da so torbe iz usnja. Tokrat ji priskrbite elegantno torbico, ki je lahka in hkrati uporabna. Kokosova vreča je okolju prijazna.

7. Jute vrečke:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 7

Če niste zadovoljni z vrečkami iz kokosovega usnja ali usnja, vas vabimo, da ji ogledate vrečke iz jute. Jute torbe so pametne in elegantne, da se vanjo lahko zaljubi vsak. Je zelo udoben in je na voljo v različnih velikostih in barvah.

8. Tree Initials Wall Art:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 8

To je zelo romantična stenska umetnost, ki jo podarite svoji ženi. Drevo lahko prilepite v steno in prilepite začetnice v predvideni prostor. Te začetnice lahko vključujejo tudi začetnico vaših otrok in vnukov. Tako imate doma popolno družinsko drevo.

9. Okvir za fotografije nekoč in zdaj:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 9

Ženi lahko podarite čudovit fotookvir, na katerem bo slika njene mlajše osebe in njena fotografija.

10. Momento Box:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 10

To je klasičen način, da ji poveš, naj obdrži vse stvari, ki jih je o vas in preteklosti zbrala. Naj jih da v to škatlo in se vrne v pretekle dni.

11. Eterična olja:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 11

Včasih potrebujete le sproščujočo kopel in pomirjujočo glasbo. Ženi lahko podarite nekaj kul eteričnih olj, ki bodo poskrbela za razpoloženje.

12. Usnjena stenska umetnost:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 12

Tukaj je čudovito darilo za 35. obletnico poroke za moža. Ta usnjena stenska umetnost bo imela sliko/začetnice vaših družinskih članov in bo tudi prestala preizkus časa.

13. Obletnica foto platna:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 13

Ta je za vašega moža romantična. Lahko daste prilagojen okvir za fotografije, ki bo vseboval vse dogodke, ki so se zgodili v življenju od takrat, ko ste rekli “jaz”.

14. Umetnost na platnu:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 14

Ta bo klasična romantična, ki jo boste podarili svojemu možu. Podarite mu čudovito platno, na katerem je romantična slika.

15. Zemljevid destinacije:

Ideje za darilo ob 35. obletnici poroke 15

Imate v mislih kakšno destinacijo za potovanje? Tukaj je eden, ki ga bo na to nenehno spominjal. Čas je, da sestavite kontrolni seznam vseh teh in jih dejansko dosežete.

16. Pivske skodelice:

Te nikoli ne gredo iz mode. Pivske skodelice so čudovito darilo. Prihajajo v elegantnih oblikah različnih velikosti.

17. Vezeni kosi:

Za svojega moža lahko naredite popolnoma prilagojeno vezenje. Lahko mu podarite kavč ali celo robček. Karkoli od tega bo imelo osebni pečat.

18. Zvite svečke:

To je romantično darilo za vašega moža. Ta svečnik in dišeča sveča bosta osvetlila začetek še mnogih romantičnih večerov.

19. Srčni vrtni kamen:

Za začetek je to še ena romantična. Ta bo imel na kamnu vgravirana imena ali začetnice. Lahko jih postavite na svoj domači vrt, da mu dodate bolj oseben pridih.

20. Usnjena jakna:

Usnjena jakna je vedno klasično darilo! Oglejte si nekaj klasičnih kolekcij usnjene jakne.

Ideje za darila za 35. obletnico zanj in zanjo:

Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko kupite za svojega posebnega.

1. Vreče iz slame:

Ni vam treba vedno misliti na usnjene torbe. Vreče iz slame so enako elegantne in elegantne. So okolju prijazni. To je zanjo lahko kul ideja za darila ob 35. obletnici.

2. Kartice:

Na spletu je vrsta trgovin, ki vam omogočajo, da svojo kartico izdelate na podlagi njene osebnosti. Ponujajo vam vse teme in vse, kar morate storiti, je, da izberete izbire in jih predstavite!

3. Večnamenska torbica:

Ta večnamenska torbica vam bo večinoma zelo prav prišla. Vsebuje vse osnovne stvari, nekatere pa so tako velike, da imajo tudi iPad.

4. Dišeče sveče:

Te dišeče sveče so nujne in so verjetno zelo preprosto in elegantno darilo. Dišeče sveče so v uporabi že dolgo.

5. Šampanjec:

Verjetno najboljši način praznovanja in nazdravljenja! Šampanjci so na voljo v različnih cenah, za praznovanje priložnosti pa lahko izberete svojega.

6. Torba za vikend:

To bo; služijo velikemu namenu. Za vsa ta hitra majhna potovanja bo ta usnjena torba prišla kot rešitelj.

7. Prenosni aparat za kavo:

Če ima vaš poseben ljubitelj kave, vendar je preveč zaposlen, da bi jo popil, je tukaj prenosni aparat za kavo, ki se mu bo zdel zelo koristen. Všeč mu bodo te ideje za darila za 35. obletnico poroke.

8. Navidezni pomočnik:

Navidezni pomočnik je zdaj priljubljen vsem. Podarite mu dober VA, ki ga bo lahko cenil vse življenje.

9. Odtenki:

Hladen odtenek, bodisi wayfarer ali klasičen navaden, bo dobra izbira. Vzemite ga, da ga preizkusi.

10. Parfum:

Iz eksotične kolekcije je na voljo veliko parfumov. Lahko bi izbrali blago ali močno, odvisno od njegovih želja.

Ideje za darila za 35. obletnico poroke za starše:

1. Koralni okvir srca:

35. obletnica poroke

Podarite ta čudovit okvir iz koralnega srca svojim staršem za njihovo 35. obletnico. Ta osupljiv okvir lahko naredite tako, da zlepite majhne korale v obliki srca. Želje za par lahko zapišete na dno srca. Spominja vas na pretekle srečne trenutke, ki jih skupaj preživite v življenju.

2. Koralna torta:

Slišal za to? Koralna torta je različnih barv in oblik. Prav tako lahko zahtevate posebno obliko torte. Na vrhu je koralni greben, ki je užiten. Možu lahko podarite osupljivo koralno torto, da pokaže vašo torto.

3. Koralna kamnita ura:

Ta čudovit osrednji del je narejen iz koralnih kamnov, razrezanih na koščke. Ukrivljen vrh izgleda odlično skupaj s sijočim robom. Ura v sredini je kremenčeva ura, ki uporablja baterije. To bo videti kot darilo za 35 -letnico. Predstavlja ljubezen vašega življenja.

4. Koralna stenska umetnost:

Ta zbirka 4 keramičnih kvadratov, na katerih so nalepljene korale, je privlačno darilo za 35. obletnico poroke. Stensko umetnost lahko postavite skupaj v vrsto ali umetniško postavite. Lep bel videz korale naredi sobo svetlo. Dajte ji to darilo, da bo vaša spalnica lepa na dan obletnice poroke.

5. Udoben stol:

Udoben lesen ali usnjen stol je nekaj, kar bodo vaši starši vedno imeli radi. Podarite nekaj, kar jim bo udobno!

6. Priljubljene:

To je verjetno najboljši čas, da jim podarite tisto, kar si že dolgo želijo. Načrtujte presenečenje in jih še toliko bolj presenetite. Dajte jim vedeti, da skrbite zanje. To bi bilo dobro darilo za vaše starše in vaše najljubše ljudi.

7. Slikovni album:

Starši in vaš par bodo navdušeni nad njihovo romantično sliko. Velikost prilagodite svoji najljubši velikosti in dizajnu.

8. Zvočnik Bluetooth:

Še eno dobro darilo je, da mu dovolite, da goji po svojem okusu glasbe. Zvočnik Bluetooth bo klasičen dodatek k njegovi zbirki pripomočkov.

9. Posoda:

Če radi kuhajo, je čas, da njim ali staršem podarite najboljše posode. Izberite barvo po vaši izbiri.

Tradicionalna in sodobna darila iz žada:

Tukaj je nekaj stvari, ki ustrezajo temi obletnice.

1. Koralni fotookvir:

To bo dobro darilo na osnovi koral, ki ga lahko podarite vsakomur. Prihajajo v različnih velikostih, oblikah in oblikah.

2. Obesek:

Obesek iz žada je klasično darilo za vašo ljubljeno osebo. Modra barva med zlatim prstanom bo čudovita kombinacija.

3. Koralna skleda:

Koralne sklede so različnih oblik. Lahko jih kupite v številnih barvah ali pa pustite, da zasije, kot je.

4. Jade Pitcher:

Jade vrč je zelo premišljeno darilo. Vrč izgleda surovo, s čudovitim kipanjem do popolnosti. To je čudovito darilo za 35. obletnico poroke.

5. Jade cvetlični lončki:

Žadni cvetlični lonci so hladni in redki. Ta bo dopolnil vašo čudovito zbirko vrtnih predmetov.

Kako praznovati trideseto peto obletnico poroke in kako jo predstaviti?

Najboljši način za praznovanje 35. obletnice poroke bi bil v avditoriju. Povabite vse ljudi, ki jih poznate ali ste bili že nekaj časa v stiku. Izmenjajte izkušnje in se pogovorite o svojem partnerju. Podarite jih na odru in si oglejte veselje ob obdarovanju na obrazu.

Kaj storiti ob 35. obletnici poroke?

  • Posvojite siroto in prevzemite odgovornost za njen študij in prihodnost.
  • Zaobljubite se, da boste obiskali sirotišnico in jih nahranili.
  • Obiščite dom starejših in tam preživite čas z ljudmi.

Darila za 35. obletnico so dragoceni predmeti, ki paru prinašajo ljubezen in blaginjo. Predmeti iz žada in korale se zdijo kot nalašč za to. Letos gre bolj kot obdarovanje za izmenjavo izkušenj in pripovedovanje, kakšno in kako je bilo potovanje do sedaj. Prepričani smo, da bo vredno poslušati.