To je ogromno! Preden zamenjate darilo za trinajsto obletnico poroke, si vzemite trenutek, da se cenite in se spomnite vsega, kar se vam je zgodilo, dobrega in slabega. 13. obletnica poroke je še eno odlično leto, ko svojemu zakoncu podarite nekaj velikega. Ne lomite si glave nad tem. Za vas imamo na voljo nekaj čudovitih daril.

darilo za trinajsto obletnico poroke

Kaj je skupno tradicionalno in sodobno darilo za 13?

Letošnja tema bo čipka. Tradicionalna tema je čipka, kar pomeni, da bo veliko teh daril popestrilo vašo spalno domišljijo! Vendar pa je nekaj stvari, ki bodo delovale tudi zunaj spalnice. Čarovnija je resnična.

Sodobno darilo za 13. obletnico poroke vključuje umetno krzno in druge tekstilne izdelke.

Najboljše ideje za darila za 13. obletnico poroke zanj in zanjo:

Poglejte spodaj.

1. Romantična čipkasta kartica:

Darila za 13. obletnico poroke 1

Kot smo rekli, je tradicionalno darilo za 13. obletnico poroke čipka. Tukaj je čudovita čipkasta DIY voščilnica s popolno prilagoditvijo. Okrasite voščilnico z barvami po vaši izbiri in poglejte, kako lepa se izkaže. Ni barva, ampak trud! Ta je za tvojo ženo.

2. Čipkasta obleka:

Darila za 13. obletnico poroke 2

Tukaj je čudovito darilo za vašo ženo. Ta je temno temna z veliko zapletenega oblikovanja in podrobnosti, zaradi česar se popolnoma prilega njenemu telesu. Vaša žena bo oboževala ta čipkasta darila za 13. obletnico poroke.

3. Čipkaste intimnosti:

Ideje za darila za 13

Še eno kul darilo za obletnico je ta čipkasta podloga. So naravnost vroči in seksi in kažejo na to, kaj pričakujete od nje. Tvoji ženi bo to všeč.

4. Izjava ogrlica:

Darila za 13. obletnico poroke 4

Ogrlica iz čipke je absolutno omamljanje. Ne pozabite izbrati barve, ki se bo ujemala z njenim tonom kože, in se prepričajte, da ima zapletene oblike. Ti modeli dodajo poseben učinek videzu ogrlice.

5. Zapestnica iz črne čipke Perspex:

Darila za 13. obletnico poroke 5

Ta je klasičen, ki ga podarite svoji ženi. Ta čipkasta zapestnica, čudovite črne barve in debel okvir iz okvirja okoli nje, da varno sedi na svojem mestu. To je dobra ideja za darila za 13. obletnico za ženo.

6. Čipkasto steklo:

Darila za 13. obletnico poroke 6

Tukaj je ena zanimiva zbirka vašega kompleta posode. Ta ima v sebi plast čipke in je v kristalno čistem kompletu. Preverite to za svojo ženo.

7. 13-letna majica:

Darila za 13. obletnico poroke 7

Ta majica je dobra za vašega moža, saj ima natisnjene želje iz 13. leta. Lepa bela majica z barvnim tiskom na sredini je vedno dobra izbira. To lahko izberete za darilo za 13 -letnico, saj je tudi prilagojeno. To bo tudi popolna ideja za darilo za 13. obletnico poroke za moža.

8. Čipkasto srce zanj:

Darila za 13. obletnico poroke 8

Izrežite to čudovito čipkasto srce v sredini usnja. Usnjeni kos je na sredini izrezan v obliki srca, v njem pa je vstavljena čipka. To je zanj popolno darilo za 13 letnico poroke. Ker ni veliko čipkastih predmetov, ki jih lahko podarite moškemu, je to najboljše darilo, ki temelji na tradicionalni temi.

9. Vrči za živali:

Darila za 13. obletnico poroke 9

Če se sprašujete, da bo to otročje, no, to je tudi namen. Ti vrčki za živali so ljubki in resnično mislimo, da je čas, da cenite tudi te malenkosti. Ta bo za vašo ženo akutno darilo.

10. Čipkasto perilo:

Ideja za darilo ob 13. obletnici poroke

Tokrat mislimo na komplet spodnjega perila iz čipke. So elegantne in seksi in bodo izrazile vaš namen, da morate stvari popestriti. To bo še ena dobra stvar za vašo ženo.

11. Mehke brisače:

Darila za 13. obletnico poroke 11

Mehke brisače so razred narazen. Podarite svoji ženi zelo poseben komplet brisač iz mehke tkanine. Prihajajo v številnih barvah in so tudi zelo edinstvene.

12. Slikanje na platnu:

Darila za 13. obletnico poroke 12

Za vašo ženo, ki ceni umetnost, je tukaj nekaj malega. Ta portret iz platna bo omamljanje doma. Za to lahko uporabite romantično umetnost ali temo.

13. Uhani v obliki srca:

Darila za 13. obletnico poroke 13

Par uhanov v obliki srca je dober način, da izrazite svojo ljubezen. Izberete lahko vrsto kovine, ki jo želite kupiti, vendar je ideja prenašati ljubezen.

14. Zlata ogrlica:

Darila za 13. obletnico poroke 14

Vsak dan je dan za nakup zlata. Tako bo popolno tradicionalno darilo za 13. obletnico poroke. Lahko ga prilagodite tako, da na obesek ogrlice dodate začetnice hr.

15. Škatla za nakit:

Darila za 13. obletnico poroke 15

Ta je zrcalna škatla za nakit, izdelana izključno za shranjevanje čudovitih okraskov. To bo pomagalo organizirati njeno dodatno opremo.

16. Svilena prevleka za vzglavnik:

Za popoln spanec je tu svilena prevleka za blazino. Tkanina je tako mehka, da si bo kadarkoli v dnevu privoščila pravi sproščen spanec.

17. Kristalni komplet:

Če ni zlata oseba, je tukaj kristalni komplet, ki bo podaril vašo ženo. To darilo za trinajsto obletnico poroke je zanjo odlično narejeno.

18. Komplet lončarstva:

Tukaj je čudovit komplet lončenih pripomočkov zanjo. Ali ni čas, da svojemu kuhinjskemu kompletu podarite preobrazbo? Čas je, da začnete s priborom!

19. Male poslastice:

Darila ne smejo biti vedno velika stvar in presenečenje. Naredite lahko tudi paket ali škatlo vseh njenih najljubših stvari, od majhnih uhanov do čokolade.

20. Prtički po meri:

Ženi lahko podarite komplet prilagojenih prtičkov, ki jih bo lahko uporabila. Te so narejene po njeni želji in zato ji bo všeč.

Darila za obletnico 13. obletnice poroke za moža in ženo:

Oglejte si kul seznam predmetov, ki jih boste podarili svojim najdražjim.

1. Slušalke:

To je zanj eno neverjetno darilo za 13. obletnico poroke. To drago in koristno darilo mu bo všeč.

2. Blazine za kavč:

Če želite potopiti v udobje, so mehke blazine za zofe prava izbira daril. Oglejte si vrsto tkanin.

3. Odpirač za pivo:

Odpirač za pivo je vedno elegantno darilo, s katerim mu podarite posebno pozornost. Lahko je iz lesa ali jekla, kar je v celoti odvisno od vaše izbire.

4. Snemalnik:

Do zdaj se morate dobro zavedati vrste glasbe in njegovega okusa v njej. dajte mu osebni snemalnik, v katerem bo večno užival.

5. Zlati prstan:

Kdo je rekel, da moški ne marajo zlatih prstanov? Vedno mu lahko podarite zlati prstan po svoji izbiri. To ni nujno velika stvar, ampak nekaj preprostega in pravi, da vam je mar zanj.

6. Komplet ogrlic:

Kaj pa obdariti svojega posebnega nekoga, darilo, ki ga ima rada? Komplet ogrlic je lahko iz katere koli kovine in v vsakem časovnem obdobju je vedno eleganten.

7. Vafelj:

Aparat za vaflje je sodoben dodatek k kuhinjskemu kompletu. Če rada eksperimentira s svojimi kuharskimi veščinami, bo naprava za vaflje dobra izbira.

8. Proizvajalec sendvičev:

Še en klasičen dodatek k njeni zbirki kuhalnih aparatov je izdelovalec sendvičev, ki zanjo ne bo le koristen, ampak se lahko tudi sami preizkusite v nekaj osnovnih kuharskih izdatkih..

9. Žlica za zabave:

To je nekonvencionalno darilo za vašo ženo ob 13 -letnici poroke. Ta žlica za zabave bo uporabna za vse vaše prihodnje zabave in tudi, če želite preživeti nekaj časa sami.

10. Pazi:

Izberite zanjo klasično usnjeno uro. To ji bo zagotovo všeč.

Darilo za 13. obletnico poroke zanje in za starše:

Tukaj je nekaj daril za darilo drugim parom.

1. Prilagojena ura:

Ta prilagojena ura je primerna za vaš par. Na njem bodo natisnjena njihova imena. Klasičen preizkus časa!

2. Aparat za kavo:

Aparat za kavo je odličen dodatek k zbirki posode. Če si vaš par rad privošči kavo, bo ta dobra izbira zanje in za vaše starše.

3. Vedro za led:

Vedro za led bo odlično dopolnilo njihovim potrebam po pitju in zabavi. Ta bo tudi premišljen, da nekomu podarite.

4. Zavese:

Če ste paru zelo blizu, si lahko omislite darilne zavese, ki bodo ustrezale njihovi notranjosti.

5. Stacionarni komplet:

Nekateri ljudje imajo pravi fetiš za pisalne potrebščine. Če veste, da to počnejo, bo to odlična možnost obdarovanja.

6. Spomin na dar:

Kaj pa okrasite sobo, napolnjeno s slikami vaše mame in očeta? Postavite slike, ki bodo označile vsako obdobje njihovega življenja. To bo dober način, da se počutijo dobro in negujejo.

7. Bogata večerja:

Bogata večerja je da-da v vsakem časovnem obdobju. Pripravite večerjo za svoje starše v elegantni restavraciji, kjer strežejo eksotično hrano. Za sladice prosite ekipo, da jim pripravi torto po meri, ki ima njihovo sliko.

8. Vinski set:

Klasična vinska garnitura je odlično darilo za vaše starše. Naj tudi oni nazdravljajo z očali.

9. Dan zunaj:

Podarite jim turistični paket ali celo ogled mesta. Skupaj bodo imeli radi trenutke.

10. Sveže cvetje:

Iz najbolj eksotičnih rož, ki so na voljo, jim lahko naredite šopek. Lahko jih tudi podarite v trgovini.

Kako praznovati in predstaviti tridesetletno obletnico poroke?

Načrtujte zelo tesno skupinsko zabavo s samo nekaterimi ljudmi, ki jih imate radi. Če nameravate zakonca presenetiti z darili, ga postavite poleg postelje, tako da ga lahko takoj, ko vstaneta, vidijo in se resnično razveselijo.

Stvari za narediti:

  • Zaobljubite se, da boste odslej vsako leto posadili drevo.
  • Zaobljubite se, da boste od danes naprej začeli zdravo prakso.
  • Obljubite, da bo vaša okolica čista.

Darilo za obletnico 13 letnice poroke ni nujno vedno posebno. Gre bolj za razmišljanje in za to, koliko ste v teh letih naredili. Pred vsem si vzemite čas drug za drugega in se naučite ceniti drug drugega.