11. poročno leto je bolj povezano s kakovostjo časa, ki ste ga preživeli drug z drugim, in s časom, da se spomnite dobrih starih spominov. Po desetih letih vajine zveze ste lahko prepričani, da se odpravljate na precej močne stvari, tako kot letošnja tema. Lahko ste prepričani, da je darilo za 11. obletnico poroke čim boljše.

Ideje za darila ob obletnici 11 let

Skupno tradicionalno in sodobno darilo ob 11. obletnici:

Letos gre za moč, vzdržljivost in kakovost! Zato je tema jeklo. Klasičen način predstavljanja moči, jeklo je primerna izbira. Tu so najbolj priljubljene ideje.

Ideje za darila za obletnico poroke za 11 let za moža in ženo:

Poglejmo ideje za darila za 11. obletnico poroke za moža in ženo.

1. Avto:

Darila ob obletnici 11. obletnice poroke 1

To je velik! Do 11. obletnice je verjetno čas, da svoji ženi podarite avto po njeni izbiri. Načrtovati morate zgodaj in to zagotovo ne more biti spodbuda za minuto.

2. Hladilnik za vino:

Darila ob 11. obletnici poroke 2

Vložite lahko v majhen hladilnik za vino, samo za svoje vino in nič drugega. Vašemu možu bo ta ideja všeč.

3. Oglejte si:

Darila ob 11. obletnici poroke 3

Ura je elegantno in brezčasno darilo. Podarite svoji ženi uro iz nerjavečega jekla. Na izbiro je veliko možnosti.

4. Obesek:

Darila ob 11. obletnici poroke 4

Kaj pa malo stare šole za vašo ženo? Lahko ji podarite medaljon s svojo in njeno podobo skupaj. Izbirate lahko med različnimi možnostmi, od zaprte do odprte.

5. Kiparstvo:

Darila ob 11. obletnici poroke 5

To se morda sliši kot presenečenje, če pa imate ženo, ki ljubi umetnost, potem je ta zanjo prepričana. Ideja ji bo všeč, ti pa še bolj.

6. Meč:

Darila ob 11. obletnici poroke 6

To bo dobra izbira za ljudi, ki zbirajo starine in relikvije. Sword je na voljo v različnih zbirkah, od starih do novih.

7. Zajtrk v postelji:

Darila ob 11. obletnici poroke 7

To je tako podcenjeno! Naredite ji, njen zajtrk v postelji. Prinesite ji vse, kar ji je všeč, in ji dajte občutek, da vam je res mar.

8. Lonec za kavo:

Darila ob 11. obletnici poroke 8

Lonec za kavo je kul in tradicionalno darilo. Lahko dobite tudi perkolator, ki skuha vašo popolno jutranjo kavo.

9. Parfumski komplet:

Darila ob 11. obletnici poroke 9

Komplet parfumov je dobra izbira za razmislek. Podarite ji najboljšo blagovno znamko, tako edinstven vonj, da bi se lahko znova zaljubil vanjo.

10. Ročno izdelana darila:

Darila ob 11. obletnici poroke 10

Drugi način, da jo osrečite, razen zajtrka v postelji, je, da naredite nekaj ročno izdelanih daril, ki ji bodo všeč. To ni darilo, ampak misel, ki ji bo všeč.

11. Komplet ličil:

Darila ob 11. obletnici poroke 11

Komplet ličil bo zanjo koristen. Ni nujno, da ima vse, ampak samo osnovne, ki jih uporablja vsak dan.

12. Prilagojene jeklene vilice:

Darila ob 11. obletnici poroke 12

To lahko uporabite za spomin in je zelo domišljijsko. Na vilicah bo vgravirano ime skupaj s številom skupnih let. Kakovosten iz jekla! To bo super darilo za vašega moža.

13. Kavelj in vrvica:

Darila ob 11. obletnici poroke 13

To prikupno darilo za 11. obletnico je kot nalašč za vašega moža. Izberete lahko, kaj bo na njem vgravirano. Lahko mu tudi osebno povežete, da bo na ta dan še poseben. Tale bo pravo presenečenje!

14. Jekleno srce:

Darila ob 11. obletnici poroke 14

Kaj je boljši način, da pokažete, da ga imate radi, kot da ga vklesate na jekleno srce? To bo trajalo vse življenje in je verjetno zelo romantično darilo za 11. obletnico poroke za moža.

15. Vložki za denarnico:

Darila ob obletnici 11. obletnice poroke 15

Naredite ta vložek za denarnico po meri samo za darilo ob 11. obletnici. Vložek za denarnico je jekleni kos v obliki kartice, ki je vklesan z ljubečimi besedami in je tudi čudovit odtenek jekla. To je odlično darilo za vašega moža na 11. obletnico poroke zvečer.

16. Nakit iz nerjavečega jekla:

11. obletnica poroke

Tu so ideje za darila za 11 -letno obletnico za ženo. Nakit in dodatki iz nerjavečega jekla so odlična izbira, saj ta odtenek jekla daje zelo edinstven in eleganten videz. Prepričani smo, da bo vaši ženi to všeč.

17. Zaponke za skrivna sporočila:

Edinstveno darilo so zaponke za skrivna sporočila. Te male jeklene lepotice so narejene tako, da lahko v vsako od manšetk vnesete majhno opombo. To je odlično za darilo za 11. obletnico poroke za vašega moža.

18. Jekleni kompas:

To darilo za moško obletnico 11. poroke je zelo premišljeno. Kompas je dovolj eleganten in kompakten, da ga lahko hranite v žepu plašča in ga lahko dodate v svojo zbirko starin.

19. Komplet jeklenih plošč za sir:

To bo odlična in edinstvena izbira. To je sirna deska z noži iz nerjavečega jekla različnih velikosti in oblik, namenjena različnim jedem. Tvoji ženi bo to všeč. Stavimo!

20. Modni nakit:

Modni nakit je sodobna tema za darilne ideje za 11. Ta kul zvita zapestnica je kot nalašč za vašo ženo kot modni nakit. Žice zapestnice so lepo prepletene skupaj, da tvorijo osupljiv kos.

11 -letna darila za obletnico poroke zanj in zanj:

1. Komplet za kuhanje iz nerjavečega jekla:

Prenova vaše kuhinje bo zdaj dobra ideja. Komplet za kuhanje iz nerjavečega jekla vsebuje vse potrebne pripomočke za kuhanje in je zelo koristen.

2. Mikrovalovni set:

Tu je še ena koristna ideja za darila za obletnico poroke za 11 let. Ta komplet bo vseboval komplet nepredušnih in mikrovalovnih vsebnikov, ki vam bodo prišli prav kadar koli v letu.

3. Obroč:

Ali ni čas, da dobite še en prstan? Izberite dober prstan zanjo, med izbiro kovine, ki ji je všeč. To bo zanjo prav poseben dan. To lahko prilagodite tudi tako, da postavite njene začetnice ali kateri koli drug znak, ki označuje oba.

4. Kolo:

Kaj pa, če bi jo malo spodbudili k vožnji s kolesom? To je zanjo zelo ljubka ideja za darilo, izberete pa lahko tudi nerjaveče jeklo katere koli barve.

5. Škatla za zapestnice:

Dobiš res kul in domišljijsko zapestnico različnih velikosti in oblik. Zanjo bodo zelo koristno darilo. Omogoča vam, da zapestnice zložite na zelo ekonomičen način.

6. Hladilnik vina:

Ne, ne govorimo o hladilniku. To je kot vedro, ki ga lahko napolnite z ledom, tako da ga lahko uporabite za hlajenje vina in piva. Vašemu možu bo všeč ta vaša ideja o darilu.

7. Prilagojen kozarec za pivo:

Prilagojen kozarec piva je zanj darilo ob 11. obletnici poroke. To lahko prilagodite tako, da na glavno stekleno ploščo napišete karkoli.

8. Odpirač za steklenice za denarnico:

Ideje za jeklena darila za obletnico 11. obletnice poroke so posebne. Imel bo skrivno sporočilo, ki ga lahko natisne na njem in je tudi zelo elegantnega videza.

9. Namizni spinner:

To je še en kul iz jekla. Ta namizni spinner je način sprostitve in je podoben pripomočku. To lahko prilagodite tudi tako, da na vsako krilo napišete drobna sporočila.

10. Plišasta obleka:

Kaj pa udobna plišasta obleka? Tekstura je zelo mehka in bo dobra tkanina, idealna za obdarovanje.

Darila ob 11. obletnici zanje:

Če nameravate svojim ljudem ob obletnici poroke podariti nekaj, tukaj so naše ideje.

1. Posteljnina iz bombažne tkanine:

Čas je, da malo prenovimo prostor! Posteljnina iz bombažne tkanine je odlična izbira in se bo odlično podala dnevnemu razpoloženju.

2. Stojalo za čevlje:

Tukaj je še eno darilo za enajsto obletnico, o katerem morate razmisliti. Do zdaj bo par imel veliko prostora za namestitev, zato bo to zanje dobra izbira.

3. Lonec za čaj:

Na voljo je veliko domiselnega čajnika iz nerjavečega jekla s skodelico in krožnikom. To bo zelo elegantno darilo.

4. Škatla za shranjevanje:

Tukaj je dober način, da jim poveste, naj razmislijo o svoji preteklosti. Škatla za spomin ima lahko v notranjosti drobne stojala za posnetek prvega srečanja, prvega boja, fotografij itd. To bo dobra izbira in paru bo to všeč.

5. Leseni podstavki:

Kaj pa prilagojeni leseni podstavki? Bili bodo odličen dodatek k njihovi zbirki modnih predmetov.

Darila ob 11. obletnici za starše:

Staršem je na njihov dan veliko daril. Tukaj je nekaj idej, na katere morate pomisliti.

1. Predstava:

Ne samo običajnega, ampak takega iz nerjavečega jekla, ki bo zasijalo neko osebno sporočilo in fotografijo iz daljne preteklosti. To jim bo všeč.

2. Potovanje:

Lahko se dogovorite za hiter izlet po mestu. Verjetno je, da v zadnjem času dejansko ne bi videli nobenega mesta v mestu. Lahko jim podarite povratni izlet v mesto, da bodo lahko med sabo preživeli kakovosten čas.

3. Postelja in žimnica:

Da bi jim dali več udobja, je tukaj odlično darilo. Otroška posteljica in žimnica bosta dobra izbira. Izberite tiste, ki ustrezajo njihovim potrebam. Če imajo bolečine v hrbtu, lahko izberete tistega, ki je prilagojen temu.

4. Prenosni računalnik:

Čas je, da jim zamenjate ali kupite prenosni računalnik. Če se kdo od tvojih staršev rad igra, ga ustrezno izberi. Lahko pa izberete tudi osnovnega, odvisno od potrebe.

5. Zdravilišče:

Na tem mestu bi cenili zdravilišče. Spa je dober način za sprostitev in odpravo stresa. Poleg tega je to lahko zanje včasih nova izkušnja.

Kako praznovati enajsto obletnico poroke in kako podariti darila?

Najboljši način praznovanja bi bil razkošna večerja, ki bi ji sledila lahka pijača in glasba. Ni treba, da to postane velika zadeva, lahko pa to storite doma, pri čemer so le vaši najljubši ljudje.

Presenetite jih! Vsa darila lahko zberete na enem mestu in jih naredite elegantno. Pustite nekaj svetlobe nad njim. Mesto bo resnično fancy in tudi romantično.

Kaj morate storiti za 11. obletnico poroke:

Poleg daril ob enajstih obletnicah lahko naredite tudi nekaj stvari.

  • Kuhajte si najljubšo hrano.
  • Posadite novo sadiko. To bo koristen in koristen korak naprej.
  • Nahranite siroto ali prevzemite odgovornost zanjo.

Tradicionalna darila ob 11. obletnici so jekla. To pomeni moč vaše vezi, zato je močan predlog, da bi moralo biti razmerje enako še mnogo let naprej. Toda poleg vseh daril in načrtovanja je pomembno, da si vzamete čas drug za drugega in se cenite. To tesni vez!

Darila za obletnico 11. poroke so močna kot jeklo in so lahko sijoča ​​in hladna. Predmeti segajo od nakita do drobtin. Ne glede na darilo, ki ga boste izbrali, bo pomagalo vzpostaviti srečno vez med pari.