Poroka 25 let je pomemben dogodek in vedno je treba slaviti. Obdariti prijatelje ob tej monumentalni priložnosti je zelo dobro. Za označitev priložnosti lahko prilagodite posebne predmete. Darilne predmete lahko podarite samo za ženo ali moža ali pa se odločite tudi za predmete, ki so v paru. Tu smo našteli več predmetov in izdelkov, ki jih lahko kupite in nato prilagodite za darila ob 25 -letnici. Ti postanejo nepozabni kosi, ki so napolnjeni z občutkom in ljubeznijo.

Darila za 25 -letnico staršev

Ali nameravate praznovati 25 -letnico svojih staršev? A ste zmedeni, kaj jim predstaviti? Kdo ne želi biti edinstven? Veliko parov se odloči za manjšo zabavo in pokliče nekaj bližnjih prijateljev ter družinskih članov, da ta trenutek delijo. Za obiskovalce je tovrstna zabava lahko izziv, še posebej pri iskanju darila za to priložnost. Vsi veste, da so darila za starše ob obletnici poroke lahko zapleten izbor.

Najboljša darila ob 25. obletnici za pare Praznovanje srebrnega jubileja 2021:

Vsakdo rad ustvarja zgodovino na svoj način in za vedno vklesuje svoja imena. Torej, s temi idejami za darila uživajte v srebrnem jubileju vaših staršev v Indiji.

1. Poročni krožnik po meri:

Ta ljubka jeklena plošča za obletnico poroke je odlično darilo za 25. obletnico poroke. Ime para lahko vklesate na kovinsko ploščo. Čudovito izgleda tudi na leseni podlagi.

2. Srebrna obletnica ura:

Naredite prilagojeno srebrno uro za obletnico poroke, ki jo lahko izdelate v steklu. Ura ima lahko številko 25 natisnjeno krepko. Ime para je tudi nekaj, kar je mogoče dodati na okvir ure. To darilo za 25. obletnico poroke za starše je tudi odlična možnost za razmislek.

3. Križanka:

Križanka je srčkan način, da nekaj podarite paru. Uganka nastane z dodajanjem imen para v obliki križanke. Za bolj romantičen učinek lahko dodate nekaj vrstic pesmi. S tem darilom bo 25. obletnica poroke za vedno ostala v spominu. Uganka izgleda odlično in bo dobrodošlo darilo, še posebej za ljudi, ki radi rešujejo križanke.

4. Srebrna darilna škatla:

Srebrna darilna škatla je odlično darilo za 25. obletnico poroke, ki ga lahko podarite svoji ženi. Ta srebrna škatla je okrašena in kot darilo izgleda osupljivo. Z njim lahko hrani svoj nakit ali druge predmete. Škatla izgleda tradicionalno in klasično. Okrašena škatla je obložena s filcem ali celo satenskim materialom. To ohranja stvari v njej brez poškodb in daje škatli zelo kraljevski videz.

5. Srebrno družinsko drevo:

Srebrno družinsko drevo je absolutno klasično darilo, ki ga lahko podarite svojemu zakoncu. Vključuje člane vaše družine. Srebrni kovinski kos je oblikovan kot drevo z vejami. Vsaka veja ima majhno srce z imenom družinskega člana. Tukaj je odlično darilo za 25. obletnico, ki bo paru všeč, saj je zelo osebno.

6. Ročno žigosan obesek za ključe:

To je odlična obeska za ključe z ročnim žigom, ki jo lahko podarite svojemu zakoncu. Ključna veriga je dvoslojna jeklena veriga, na kateri je vtisnjeno ime para ali poročno leto. Dodajte tudi nekaj ljubezenskih zapiskov. Obesek za ključe je čudovita ideja za darilo ob obletnici 25. obletnice poroke. To je verjetno najboljše darilo, ki ga lahko podarite paru.

7. Okvir za žlico:

Kul darilo v vintage slogu za par je ta okvir za žlico. Dodati morate dve okrašeni žlici. Natisnite besede “žlica od” in leto poroke s krepkimi črkami. To je čudovito sentimentalno darilo in ideja za darilo ob 25-letnici.

8. Okvir za dve sliki:

Ta okvir za dve sliki je pravo darilo za par. Ideja za 25. obletnico je, da na vrhu okvirja natisnete krepko. Poročna slika je odlična za dodajanje v okvir. Druga slika je lahko zadnja slika, ki jo lahko dodate. Naj bo ta okvir nepozaben in paru podarite ta kul okvir.

9. Prilagojena steklenica šampanjca:

Ta osupljiva steklenica šampanjca bo nazdravila obletnici. Steklenička je okrašena z loki in kroglicami, da je videti spektakularno. 25. obletnica poroke je ravno pravo darilo. Ideja za darilo za 25. obletnico poroke za pare je darilo, ki je zapakirano, da izgleda osupljivo. Mehurčje darilo je tisto, kar je super za zabavo ob praznovanju obletnice.

10. Set skodelic za kavo:

Tukaj je lepo osebno darilo za obletnico poroke, ki ga lahko podarite svojemu zakoncu. To je komplet skodelic, ki se povezuje. Ročaji so v obliki srčkov. Srebrno srce v skodelici je prava stvar za to priložnost. Skodelice so sentimentalne, saj so par in jih par lahko uporablja. Keramične skodelice so pobarvane z barvitimi odtisi.

11. Okvir podpisa:

To je čudovit sentimentalni kos, ki bo razveselil vaše starše. Okvir je narejen s sliko para v sredini. Na straneh slike lahko podpišete vse družinske člane. To bo par osrečilo.

12. Steklena plošča:

Tukaj je steklena plošča, ki jo lahko podarite svojemu zakoncu. Na njem je lahko vgravirana slika para. Lahko so vgravirane tudi ljubezenske note. Postavite ga na leseno podlago in ga osvetlite z žarnico za dodaten učinek. To je čudovit spomin, ki ga boste ljubili večno.

13. Očala za nazdravljenje:

To so seksi kozarci za nazdravljenje, ki jih lahko podarite za obletnico. Na teh kozarcih je natisnjena številka 25. Odlične so za zabave in nazdravljenje zabave. Naredite to darilo osupljivo, tako da ga položite v čudovito škatlo.

14. Metal Wind Chime:

Tukaj je čudovit zvonec iz kovine, ki ga lahko podarite kot darilo za 25. Na zvoncu vetra je natisnjeno ime para. Dodate lahko tudi datum obletnice. Kovinski zvončki iz kovine so kot nalašč za tradicionalno srebrno kovinsko obletnico.

15. Srebrna zapestnica:

Izberite to ljubko srebrno zapestnico za svojo ženo ob 25. obletnici poroke. Srebrna zapestnica ima na koncih ljubke kroglice. Srebro je lahko zelo kakovostno, zato je njegovo prvo ženo prvo darilo. Darilo za obletnico je čudovito in ga lahko podarite v okrašeni škatli. V škatlo lahko dodate tudi malo ljubezenskega zapiska.

16. Srebrna vrtnica:

Ta večna vrtnica je narejena iz kovine srebra. Srebrna vrtnica v škatli s filcem je lepa in je odlična za spomin. To kaže na vašo ljubezen do žene in večna vrtnica je popoln simbol za to. Srebrna vrtnica je narejena zapleteno, škatla zanj pa je tudi razkošna.

17. Pivske skodelice:

To so prilagojene skodelice piva, ki jih lahko podarite svojim prijateljem za idejo 25. obletnice poroke. Pivske skodelice so velike skodelice z ročaji. Lahko jih prilagodite tako, da jim vklesate ime para in leto obletnice. Lepa cvetlična obroba na skodelicah je tudi nekaj, za kar se lahko odločite.

18. Privezana obeska za ključe:

Ta kul obesek za ključe s pritrjenimi kljukami je odlična ideja za darilo ob 25-letnici. Trnki kažejo vašo ljubezen in to, da ste ženo pripeti za večnost. Obesek za ključe vklesite z ljubezensko noto ali letom vaše poroke. Ta kljukast obesek za ključe je lahko lepa gesta vaše ljubezni in oboževanja vašega zakonca.

19. Personalizirana karikatura para:

Poiščite strokovnjaka, ki bo par naredil karikaturo. Uokvirite to karikaturo in jo nato podarite paru. Karikatura ima lahko tudi jubilejne želje. Dodate lahko sliko otrok para ali stvari, ki jih radi počnejo. Ti okvirji so edinstveni in zato zelo sentimentalno darilo.

20. Srebrni čajni set:

Tukaj je kul srebrni čajni set, ki je veličasten in kraljevski. Set za čaj vključuje čajnik skupaj z loncem za mleko in sladkor. Komplet je postavljen na srebrno pladenj, ki je okrašen. Tudi čajnik je bogato okrašen. To je zelo veliko darilo, ki ga lahko podarite posebnim parom, ki bi bili hvaležni za izdelek.

21. Okvir za rezanje papirja:

To je odličen okvir, ki je narejen z rezanjem papirja tako, da dobite sliko silhuete. Izrez lahko vključuje ljubezenske zapiske, želje ob obletnici, ime para itd. Okvir je opremljen tudi z okraski in ostrinami skupaj s srčki.

22. Vgravirana foto plošča:

Tukaj je še eno kul darilo, ki ga lahko podarite svojim staršem. To je vgravirana foto plošča, ki je narejena na lesu. Vgravirana slika para izgleda osupljivo. Želje za obletnico poroke lahko vgravirate tudi na dno plošče. Graviranje na rjavem lesu izgleda zelo privlačno in privlačno.

23. Steklena vaza:

Tukaj je tudi spomin, ki je uporaben. V tej stekleni vazi za rože so vklesane želje za 25. obletnico poroke. Stekleno vazo lahko dobite v različnih oblikah in velikostih. Visoke vaze so kot nalašč za visoko cvetje, kratke vaze pa lahko uporabite za majhen šopek. Steklena gravura je klasična in kot nalašč za obdarovanje.

24. Prilagojene blazine:

Naredite nepozabno darilo za par kot darilo za 25 -letnico. Ta prilagojena blazina je natisnjena krepko z imenom para. Na blazini je natisnjena tudi želja po 25. obletnici poroke. Blazina je napolnjena z mehkim nadevom, zaradi česar je ljubka in razkošna.

25. Svečnik:

Ta okrašen svečnik je nekaj najboljšega, kar lahko podarite paru. Osupljive kroglice in okras okoli sveče naredijo srebrno obletnico zelo posebno. Sveča je komplet 6 sveč, združenih s srebrno kovino.

26. Figurica 25. obletnice:

Te čudovite dragocene figurice za praznovanje 25. obletnice poroke so odlično darilo za par. Figure so narejene iz keramike in izgledajo zelo romantično. Moški in žena so pobarvani v pastelnih odtenkih, ki dajejo čist videz.

27. Darilna pesem:

Napišite romantično pesem ali natisnite eno iz knjige. To pesem lahko nato natisnete na ročno izdelan papir in jo uokvirite. Okrasite papir s srčki in romantičnimi tematskimi podobami. Pesem lahko podarite svoji ženi ali možu ob 25. obletnici poroke.

28. Srebrni obesek:

To je odličen razkošen obesek v obliki srca, narejen iz srebra s srebrnimi kroglicami po sredini srca. Tako nastane osupljiv obesek, ki ga lahko ženi podarite s srebrno verižico. Razveselite jo s tem darilom za obletnico srebrne barve.

29. Tiskana majica:

Ta tiskana majica je še ena kul možnost, ki si jo lahko omislite. Majica je natisnjena z imenom para. Dodate lahko tudi risano karikaturo para. Lahko dobite par teh majic, ki jih lahko par nosi skupaj. Majice so zelo moderne in elegantne.

30. Srebrni prstan:

Srebrni prstan je spomin na ljubezen do žene. Ta diamantni prstan je popoln, saj je lepo izdelan. Srebrni prstan je odličen, saj ga lahko nosi s poročnim prstanom. Dodaja prstane na njenem prstu in je zanjo odlično darilo ob 25-letnici.

31. Srebrni okvir za slike:

To je najbolj priljubljeno, tradicionalno in najboljše darilo za vaše starše, saj je 25 let skupni razlog za praznovanje. Razveselite par ob njihovi znameniti obletnici s tem čudovitim srebrnim okvirjem, ki ima “25” skozi prozorne kristale in izbirno obliko. To je mogoče popraviti z njihovimi imeni in datumom, ki ima pravokotno obliko in preproste oblike.

32. Tableta:

Kot veste, da je to obdobje tehnologije in podarjanje zavihka je eno najboljših in pomembnih daril za vaše starše. Lahka tablica, primerna predvsem za starejše, lahko povrne tisto navdušenje, ki ga potrebujejo.

33. Knjiga v stilu dnevnika:

Še eno darilo za obletnico, številne knjige v slogu dnevnika s srebrnimi okraski. To bi bilo ogromno darilo, namenjeno 25. obletnici, še posebej, če njihove strani niso prazne. Lahko ga prilagodite tako, da dodate slike in majhne zgodbe, ki se dogajajo nad poroko.

34. Pobeg za vikend:

Tisti, ki ga lahko podarijo, bodo morda želeli staršem podariti nekaj prostih dni. Obstaja veliko ponudb za mestne odmore na različnih turističnih točkah. Več staršev je lahko za tovrstno darilo hvaležno kot karkoli drugega, saj je le nekaj dni počitka lahko na koncu še blaženost, ki ne bi spregovorila majhnega števila dni popolnega miru in zabave.

35. Foto album:

To je ključnega pomena, če izberete darilo za svoje starše, poleg tega pa je fotografski album eden najpogostejših, vendar priljubljenih. Če želite ustvariti boljši občutek, mora biti poln fotografij, ki so vnaprej razporejene kronološko. Vaši starši bodo predani, da bodo videli, kako so se spremenili pred 25 leti, ki sta jih preživela skupaj.

36. Dogovorite se za zabavo:

Če želite praznovati njihovo obletnico, potem organizirajte druženje. To je lepo presenečenje in odlično darilo, poleg tega pa bi bila nagrada za presenečenje. Pogojno imajo radi druženja tudi samo zato, da preživijo čas med prijatelji in družino. Skupaj za to priložnost je najboljše verjetno darilo.

37. Srebrni nakit:

Okraski so vrsta darila, ki deluje ob skoraj vsaki priložnosti. V imenu te priložnosti bi srebro označilo njihovo 25 -letnico. Ne pozabite, da mora darilo obsegati dva dela. Lahko podarite srebrno ročno uro za svojega očeta skupaj z ogrlico za vašo mamo.

38. Očala za šampanjec:

Obletnica poroke brez Champaigna ni pravo praznovanje. Če bo prišlo do druženja in razloga za dvig kozarca v zrak, bo nabor visokokakovostnih kozarcev Champaign ne le koristno darilo, ampak tudi eleganten in udoben znak praznovanja. V pričakovanju bodo podobna očala uporabili za svojo 50. obletnico poroke.

39. Spremenjeni CD -ji:

Seveda poznate njihove najljubše pesmi. Morda bodo še vedno uživali v pesmih, na katerih plešejo ob poroki 25 let prej. Lahko naredite CD po meri z obstoječimi in tudi bolj priljubljenimi starimi pesmimi. Sama škatla mora sicer obdati s srebrnimi potrebščinami, da bo primernejša za 25. obletnico.

40. Apple Watch:

25. obletnica poroke je mejnik v življenju para. Lahko jim podarite predmete, ki so uporabni ali samo za spomin. Zgoraj navedeni predmeti so najboljši predmeti, ki jih lahko paru podarite ob obletnici. Lahko jih tudi prilagodimo in prilagodimo.