50 let karkoli je velika stvar. Obletnica je odlična priložnost, ki stoji visoko in izraža vašo ljubezen in skrb drug za drugega. Če nameravate obdariti svoje ljubljene, starše ali celo najljubši par, tukaj so naši najboljši predlogi. Oglejte si nekaj najbolj premišljenih idej za darila ob 50. obletnici poroke.

darila za petdeseto obletnico poroke

Kaj je običajno tradicionalno in sodobno darilo za 50. obletnico??

Ta priložnost je namenjena zlatu. Letos, na vašo 50. obletnico poroke, sodobna in tradicionalna darila dajejo prednost zlatu, kar je zagotovo slaščica oči v sezoni.

Darila za 50. obletnico poroke za moža:

Oglejte si nekaj najboljših daril za 50. obletnico poroke.

1. Zlata darilna košarica:

Darila ob 50. obletnici poroke 1

Presenetite svojega moža s polno košaro dobrot. Izberite najbolj eksotične stvari, od čokolade do šampanjca. Ne pozabite, da gre za njega in zato ne okleva in izbere nič manj kot najboljše.

2. Namizna sončna ura:

Darila ob 50. obletnici poroke 2

Ta osupljiva zlata namizna sončna ura je kot nalašč za darilo ob 50. obletnici poroke. Ta posel lahko prilagodite imenu svojega moža. Postavite ga na mizo in uživajte v užitku gledanja časa, ki najbolj natančno teče.

3. Usnjena denarnica:

Darila ob 50. obletnici poroke 3

Kot vedno rečemo, ni nič tako elegantnega kot usnje. Ta usnjena denarnica je popolna, časovno odporna. Denarnico lahko prilagodite njeni zasnovi in ​​se prepričate, da se vanjo zaljubi.

4. Slušalke:

Darila ob 50. obletnici poroke 4

Ne! to niso druge slušalke. Izberite tiste, ki imajo Bluetooth, in to bo pomenilo, da se mu pri izbiri naslednje glasbe ni treba nenehno muhati. Če želite to narediti, mu naredite glasbeno skladbo z vsemi njegovimi najljubšimi pesmimi. To darilo za 50. obletnico poroke za moža je zelo čudovito.

5. Šampanjec:

Darila ob 50. obletnici poroke 5

Ker je šampanjec najboljši način za odpiranje dobrih priložnosti. Za razpoloženje izberite kakovostni šampanjec.

6. Zlati prstan:

Darila ob 50. obletnici poroke 6

Za temo obletnice izberite moža prstan. Če ima kakšno specifikacijo, jo vključite tudi vanj. Prepričani smo, da bo cenil vaš trud.

7. Čevlji:

Darila ob 50. obletnici poroke 7

Ali obstaja kakšen fetiš za čevlje? Če da, čevlji so letos njegovo darilo. Izberite mu zelo udoben čevelj, ki ga že dolgo opazuje. Nič ni tako udoben čevelj.

8. Domača presenečenja:

Darila ob 50. obletnici poroke 8

Kaj pa če bi mu privoščili neskončen seznam domačih dobrot vse hrane, ki mu je všeč. Začnete lahko s tortami in končate s kakšno klasično sladico. To mu bo všeč bolj kot karkoli drugega.

9. Pazi:

Darila ob 50. obletnici poroke 9

Če mu želite natančno povedati, da je čas najbolj cenjen in da ste ves ta čas z njim negovali, tukaj je ura! Izberite uro, ki se bo popolnoma prilegala njegovemu zapestju.

10. Zdravilišče:

Darila ob 50. obletnici poroke 10

Toplice so verjetno najbolj podcenjene stvari! Privoščite svojemu možu eksotično zdravilišče za moške. Izkušnja mu bo všeč. Stavimo!

Darila za 50. obletnico poroke moji ženi:

Tukaj je kratek pregled možnih možnosti za darilo svoji ženi.

1. Zlato:

Darila ob 50. obletnici poroke 11

Samo zlato! Zlato v kakršni koli obliki, bodisi kot uhani, zapestnice, prstani itd., Bo zagotovo cenila. Tema tega leta je zlato. Samo presenetite jo z vsem, kar je mogoče v zlatu.

2. Lepotni izdelki:

Darila ob 50. obletnici poroke 12

Razvajajte jo malo s tem čudovitim kompletom lepotnih izdelkov. Dovolite ji, da se počuti sproščeno in lepo. To bo popolno darilo za 50. obletnico poroke za ženo.

3. Šal:

Darila za 50. obletnico poroke 13

Dober šal je lepo darilo v vsakem letnem času. Izberite zanjo poseben šal, ki je mehak in udoben.

4. Glasbena skladba:

Darila za 50. obletnico poroke 14

Ali obožuje dobro glasbo? Morda že poznate njeno izbiro pesmi in zvrsti. Pojdi naprej in ji naredi svoj poseben kaseto. Ni važno, če tega ne storite pravilno. Preprosto bo cenila vaš trud.

5. Škatla za nakit:

Darila za 50. obletnico poroke 15

Tvoji ženi bo to všeč! Podarite ji zaklepljivo škatlo za nakit, ki ima ločene predelke za zaščito njenih dragocenosti. Ta misel sega daleč!

6. Prilagojene vreče iz jute:

Darila za 50. obletnico poroke 16

Jute vrečke so res okolju prijazne, to pa lahko prilagodite tudi tako, kot vaša žena ljubi. Bodite ustvarjalni in naredite popolno torbo!

7. pozlačen okvir:

Darila ob 50. obletnici poroke 17

Uokvirite svojo najljubšo fotografijo v čudovit pozlačen okvir. Ne pozabite izbrati tistega, ki ima veliko spominov in čustev. Všeč ji bo.

8. Zdravilišče:

Kot smo rekli, je dobro zdravilišče bistvena stvar, ki jo morate doživeti. Lajša vas stresa in vam omogoča, da se vpijete v bistvo udobja. Izberite nekaj najboljših zdravilišč za ženske.

9. Vinska košara:

Vinska košara je darilo v vsakem letnem času. Nekatere najbolj izvrstne steklenice vina so tiste, ki fermentirajo več let in imajo najboljši okus. Izvlecite čudovito košaro in jo napolnite z vini različnih možnosti. Ker si ta dan zasluži enega!

10. Zlata tiara:

Kaj pa zlata tiara? Namesto da bi ji povedali, da je vaša princesa, je tukaj način, da se počuti kot ena!

Darila za 50. obletnico poroke za starše:

Razmišljate, kaj podariti staršem? Tu so naše ideje.

1. Skodelica za zlato obletnico:

Indijski starši preprosto obožujejo chai. Tu so lepe ideje za darila za 50. obletnico poroke za vaše starše. Na skodelicah so natisnjena ljubka zlata srca. Škatla je okrašena z željami ob obletnici. To darilo bo vedno dobra izbira za vašo ljubljeno osebo.

2. Zlata blazina:

50. obletnica poroke

Ste kdaj pomislili na to? To je dober spomin za ime para in veliko zlato srce. To bo všeč vašim staršem!

3. Osebni okvir za fotografije:

Vsi imajo radi dobro spominsko fotografijo. Izberite dve fotografiji, eno, ki starše spominja na dobro staro preteklost in sedanjost. Postavite jih drug proti drugemu. To bo lepa gesta in vašim staršem bo to všeč!

4. Srce iz zlate tkanine:

To osupljivo tkaninsko srce lahko naredite iz različnih modelov tkanin, ki vsebujejo zlato. Okrog tega privežite lep trak in ga podarite staršem. Sedite in jih poglejte in občudujte s strahospoštovanjem.

5. Okvir zlate križanke:

To je premišljeno! Ta zlati okvir za križanke je sestavljen iz imen družinskih članov v križanki, ki je nato uokvirjena. Naredite to za darila za 50. obletnico poroke para.

Ideje za darila za petdeseto obletnico poroke za prijatelje:

Razmišljate, da bi svojemu najljubšemu paru podarili? Tu so naši predlogi.

1. Zlata darilna ura:

Prilagodite uro tako, da na zlato platnico natisnete njihova imena. Črne roke ob zlatem okvirju bodo videti osupljivo, kar samo po sebi doda lepoto delu.

2. Par ure:

Tukaj je odličen darilni set v škatli, ki ga lahko podarite paru. V tej škatli bodo ure za obe strani. Sliši se popolno ni?

3. Blazine za kavč:

Izberite dobro tkanino in paru podarite klasičen komplet blazin za kavč. Tkanina ima veliko dodati lepoti in udobju izdelka.

4. Zvončki vetra:

Ne zvonjenje vetra, ampak tisto, ki je prilagojeno fotografijam para. Vsakič, ko oddajo zvok, naj jih spomni, da je čas, da se usedejo in preživijo nekaj dobrega časa.

5. Pivske pločevinke:

Kaj je naslednji najboljši način praznovanja 50 -letnice? Podarite svojemu paru klasično in eksotično pivo ter nazdravite zanje.

Darila za 50. obletnico zanj in zanjo:

Tukaj je nekaj načinov v obliki izdelkov, ki na poseben dan učinkovito prenesejo vaše želje zanj in zanj.

1. Zlata ura:

Ker je letošnja tema zlata, je zlata ura zanj klasično darilo. Ta izdelek sije v svojem zlatem pasu in ustreznem številčnici, ki bo zdržal preizkus časa.

2. Zbirka fotografij:

Čeprav se to morda sliši kot običajno, naredite to bolj zanimivo in edinstveno tako, da k sliki dodate ročno napisane zgodbe, kar mu bo omogočilo dober povzetek njegovih preteklih let. Oglejte si, kako se smeji in uživajte v darilu!

3. Spa doživetja:

Dober spa vam omogoča sprostitev in osvežitev uma. Podarite mu doživetje v toplicah, da se sprosti in odpravi napetosti. To bo tudi vaša izbira v zadnjem trenutku!

4. Srečanje:

Kaj pa sodelovanje s prijatelji in srečanje s starimi prijatelji? Všeč mu bo ta dohitevanje, ki mu bo omogočilo, da podoživi svoje stare čase.

5. Vino:

Nič podobnega starodavnemu vinu! Podarite mu staro vino, ki bo najboljše na romantičen večer z zakoncem ali punco.

6. Zlati nakit:

Verjetno najljubši zlati nakit vsake ženske je lahko od preprostega prstana do velike ogrlice, ki jo bo oboževala. Potrudi se razumeti, kaj bi rada oblekla.

7. Mala košarica stvari:

Izberite vse stvari, ki so ji všeč. To je lahko karkoli, od čokolade do čevljev, ki so ji všeč. Mala košara bo zanjo košara veselja.

8. Domača poslastica:

Razmislite o kuhanju zanjo, še posebej, če niste vajeni kuhati. Tako se bo počutila posebno. Oglejte si nekaj eksotičnih receptov za njeno pripravo.

9. Platinasti prstan:

To je eden najlepših in najlepših okraskov za darilo ženski. Medtem ko je zlato zagotovo njen prijatelj, je platina njen najboljši prijatelj! Presenetite jo s čudovitimi platinastimi obročki ali trakovi.

10. Spa doživetja:

Še en čudovit način, da se ji sprostite, je, da ji podarite vrhunsko doživetje v toplicah, v katerem lahko uživate ves dan.

Zlata darila za obletnico poroke zanje:

Razmišljate o darilih za 50. obletnico poroke za prijatelje? Tukaj je naš predlog.

1. Okusna večerja:

Eden od načinov, da jim podarite priložnost, da podoživijo svoja prejšnja leta, je, da jim podarite izkušnjo, ki jim bo omogočila, da se spomnijo svoje preteklosti in preživijo nekaj časa. Odličen način za to je, da jim podarite idejo za večerjo.

2. Blazina za kavč:

Blazine za kavč so večinoma podcenjene. To je zato, ker morate izbrati prave, ki ne bodo ustrezale samo barvi njihove zofe, ampak bodo ustrezale tudi ravni udobja.

3. Nočne svetilke:

Nočne svetilke so lepe in zelo uporabne. Izberite zelo modno nočno svetilko, ki se bo ujemala z dekorjem sobe in postelje.

4. Ujemanje majic:

Izberi nekaj kul ujemajočih se majic za oba. Lahko jih tudi prilagodite svojim najljubšim citatom.

5. Jedilni set:

Jedilni set je nujen za vsak dom. Se vam ne zdi, da je čas, da prenovite svojo jedilnico

Kako praznovati petdesetletnico poroke in kako podariti darilo?

Najboljši način za praznovanje tega dne je, da pravzaprav priredite razkošno zabavo vsem ljudem, na katere se spomnite. Dan je namenjen vam in vašim ljudem, ki so vam izboljšali življenje. Torej si tudi oni zaslužijo pohvalo!

Najboljši način za darilo je, da mu ga podarite osebno. Prosite jih, da jih odprejo in tam, da vidijo njihovo reakcijo.

Ker je 50. obletnica poroke v celoti zlata, pošljite vabila v svetlih zlatih tematskih karticah in jih postavite v klasično črno ozadje. Na ta način je lahko tudi opomnik za vse tiste, ki razmišljate o darilih za 50. obletnico poroke v zadnjem trenutku. Naj povabijo predstavo o temi leta.