Po tradicionalnem seznamu predmetov za obletnice se 9. obletnica praznuje z obdarovanjem keramičnih ali vrbovih predmetov. Sodoben trend je obdarovanje usnjenih daril.

Najboljše ideje za darila ob obletnici 9. obletnice poroke zanj in zanj s podobami:

Najdemo tukaj z omenjenimi slikami 9. obletnice poroke, ki bodo dale jasne ideje za izbiro daril zanj in za njo.

1. Plošča za obletnico:

Plošča za obletnico

Ta ljubka ročno poslikana osebna plošča je najboljše darilo vašemu zakoncu ob 9. obletnici poroke. Keramični predmet je kot nalašč za tradicionalno darilo. To darilo je videti smešno, vendar ima več pomena, saj kaže, da je tudi vaša ljubezenska zgodba mlada. Darilo lahko prilagodite in mu dodate tudi imena para.

2. Vrbovi obroči:

Vrbe prstani

Ti preprosti, a elegantni vrbovi obroči so še eno čudovito darilo ob 9. obletnici. Prstane lahko dobite preproste ali preproste ali pa na njih vklesate imena. Preprosta dekoracija na prstanih izgleda tudi zelo elegantno. To je najpreprostejši način, da svoje besede izrazite s pomenom, ko boste svojega dragega takrat predstavili, boste za to izbiro dobili res dobre komentarje.

3. Prilagojene skodelice:

Personalizirane skodelice

Tukaj je odlično darilo ob 9. obletnici, ki ga lahko podarite svojemu zakoncu. Na skodelici po meri je odtis 9. obletnice. Barve na skodelici so lahko večbarvne ali v enem odtenku najljubše barve vašega zakonca. Ta skodelica je res popolna izbira, saj lahko, ko mineš poročno leto, zbereš vsakoletno darilo za skodelico.

4. Čokolade za obletnico:

Čokolada za obletnico

Kul in sladek izdelek za darilo ob 9. obletnici poroke zanjo so čokolade. Brez čokolade ne morete praznovati obletnice poroke. Preizkusite neverjetne okuse in nadeve iz temne ali mlečne čokolade. Čokolado lahko okrasite tudi z besedami “srečno deveto leto”.

5. Keramični okras:

Keramični okras

Ker je zanj tema daril ob 9. obletnici, je ta ljubki keramični okras pravi. Naredite to sami in odtisnite z romantičnimi besedami ali samo imeni para. To je lahko v beli barvi ali pobarvano v kateri koli odtenek, ki vam je všeč. Ta okras lahko naredite elegantno po vaši izbiri.

6. Keramični merilni kozarci:

Keramični merilni kozarci

To so luštni keramični merilni kozarci, ki jih lahko podarite svoji ženi kot 9 -letnico ob obletnici. Žena, ki rada kuha in zabava, bo zagotovo navdušena nad tem uporabnim in sentimentalnim delom. Kozarec je okrašen s sodobnim pridihom. Zagotovo vam bo dala dober pregled o tem izboru daril; daj to darilo za svojo ženo.

7. Lonček za lončenje:

Dozirnik lončenine

To so čudovite ideje za darila ob 9. obletnici zanj in njegovega lokala. Ta hladno okrašen dozator iz gline je pobarvan belo. Dozator lahko vsebuje alkohol ali pivo in ga lahko hranite v baru.

8. Vaza s cvetjem:

Vaza s cvetjem

Naj ji darila ob 9. obletnici podarijo to lončeno posodo, ki je prilagojena. Natisnite nanj sliko vašega poročnega dne. Za sklenitev dogovora lahko dodate tudi šopek rož. Rože skupaj z vazo so resnično lepo darilo za vašo ženo.

9. Prilagojeno pero:

Prilagojeno pero

Podarite to čudovito pisalo, ki je prilagojeno posebej za vašega zakonca, ki rad piše. Peresnik lahko ovijete v trak. Zunaj lahko dodate majhno opombo, ki kaže vašo ljubezen do zakonca.

Darila ob 9. obletnici poroke so dragocena in jih lahko prilagodite in prilagodite. Preizkusite te možnosti obdarovanja obletnice.