Pokažite staršem, kako zelo jih imate radi in njun zakon skupaj. Ta darila ob obletnici bodo zanje vedno cenjena, saj so darila ljubezni.

Najboljše ideje za darila za obletnico mame in očeta:

Oglejte si nekaj daril za obletnico mame in očeta, ki so staršem zagotovo všeč,

1. Okvir za slike:

Okvir za sliko

To je čudovito in sentimentalno darilo za obletnico za mamo in očeta. Za njih boste morali natisniti navaden okvir z lepimi besedami, ki kažejo moč njihove ljubezni. Slika para je lahko postavljena tudi v okvir. Prilagodite lahko s pomočjo svoje najljubše slike mame in očeta.

2. Časovni okvir:

Časovni okvir

To je še ena kul ideja za darilo ob obletnici mame in očeta. Tukaj morate izračunati število let, mesecev, tednov, dni, ur, minut in sekund, ki sta jih skupaj preživela, in jih natisniti. Na dnu lahko z malo srčka dodate ime svojih staršev. Ta je edinstvena ideja, da darite mamo in očeta.

3. Darilo za žlico:

Darilo za žlico

To je preprosto darilo za svoje starše. Dve žlici morate sestaviti skupaj in v njihova imena vpisati krepko. To bo natisnjeno skupaj z letom njune poroke. To je zabavno darilo za obletnico mame in očeta. Dajte leseni okvir in si privoščite nekaj ponudb po meri; tole je pa res dobra ideja.

4. Darilo s krovom kart:

Darilo za špil kart

Preizkusite to kul DIY darilo, kjer vzamete karto kart. Zapisati morate 52 razlogov, zakaj imate radi svoje starše, in jih nalepiti na vsako kartico. Ta sveženj je darilo za obletnico mame in očeta, ki ju lahko podarite. Zagotovo bodo presenetili tvoje starše, ko bodo prebrali zapiske na vsaki kartici.

5. Viseča slika:

Viseča slika

Pridobite to DIY darilo za svoje starše in oni vas bodo imeli bolj radi. Ta ima tri plošče, ki so združene. Na deske lahko obesite več družinskih slik, ki prikazujejo različna leta, preživeta skupaj. Poskusite to darilo za obletnico mame in očeta letos.

6. Sladka poslastica:

Sladka poslastica

To je sladka kartica, ki jo lahko naredite za svoje starše. Tukaj jim morate napisati pismo in nato prilepiti sladkarije, katerih imena lahko nadomestite z besedami. Preizkusite to ljubko idejo za darilo ob obletnici mame in očeta. Pridobite najljubšo čokolado svojih staršev in zagotovo izvedite to idejo.

7. Set ur:

Set ur

Eden najbolj nadarjenih predmetov je komplet ur. To darilo v škatli ima podobne ure za moške in ženske. Prilagodite jih lahko tudi z graviranjem. Pridobite to za darilo za obletnico mami očetu.

8. Slike iz lesenih blokov:

Slike iz lesenih blokov

Te prilagojene foto bloke iz lesa je ljubko hraniti v hiši. Bloki so natisnjeni z besedama “mama” in “oče”. Nato se natisne tudi s slikami otrok. To je lahko najboljše darilo za obletnico mame in očeta.

9. Niz src:

String of Hearts

To ljubko darilo jih bo zelo razveselilo. To je niz lesenih src. Vsakega od njih lahko vklesate s sentimentalnimi besedami ljubezni. Za to priložnost dodajte tudi njihova imena.

Darila ob obletnici za starše so lahko sentimentalna in napolnjena z ljubeznijo. Podariti jim morate nekaj, kar je za spomin ali pa ga lahko uporabite.