Seznam jubilejnih tem je vsem znan, druga obletnična tema pa je bombaž. To praznujejo pari, ko drug drugemu podarjajo predmete iz bombaža. Tako lahko darujete drug drugemu lanene predmete, ki jih lahko uporabite, ali okvirje iz bombaža v kakršni koli obliki.

Najnovejše in edinstvene ideje za darilo ob obletnici bombaža (2. pletje):

Spodaj poiščite nekaj lepih daril za obletnico bombaža za svojega ljubljenega.

1. Kolažna blazina za vstopnice:

Drugo darilo za obletnico je lahko blazina, polnjena z bombažem. Darilo za obletnico bombaža je kul, saj se lahko poigrate z obliko blazine. Tukaj imate kolaž vstopnic iz vseh vaših potovanj.

2. Družinski okvir:

Preizkusite ta super srčkan okvir z bombažnim ozadjem. Slike vsakega družinskega člana nastanejo tako, da izrežemo koščke tkanine in nato izdelamo srčkana okostja. To je res dobra ideja za darilo ob obletnici bombaža. Obesite to darilo na steno v spalnici, na obrazu vaše ljubljene osebe se boste lepo nasmejali.

3. Jubilejne hlače zanj:

Pogumno s tem darilom za obletnico bombaža zanj. Tukaj imate moške boksarje, ki so prilagojeni za »Mr. in gospa. Natisnite tudi čudovito sliko, ki bo presenetila vašega moža.

4. Okvir zemljevida:

Tukaj je starinski zemljevid, ki je uokvirjen v zanko. To darilo za obletnico bombaža zanjo je kul, saj ji bo pokazalo, da se spomnite kraja, kjer ste se srečali. Lahko ga označite z rdečo bombažno nitjo v obliki srca. Preizkusite to posebno darilo za svojo ljubljeno osebo.

5. Komplet oblačil:

Zakoncu podarite čudovit komplet mehkih bombažnih oblek, monogramiranih z vašimi začetnicami. Božično darilo za obletnico poroke bo oboževal vaš zakonec. To je dolgotrajen izdelek, ki je tudi zelo uporaben.

6. Srčni okvir:

Naredite čudovito kvačkano bombažno srce in ga nato uokvirite, da pokažete svojo ljubezen ob drugi obletnici. Darilo za obletnico poroke iz bombaža je lahko lepo, če dodate tudi nekaj čudovitih pesmi. To naredite rdeče in izstopalo bo.

7. Jubilejne nogavice:

Za drugo obletnico mu podarite par teh čudovitih nogavic. Prinesite ta par in darilo svojemu možu, ko bo pripravljen za urad. Ta par je narejen iz bombažnega materiala in se popolnoma prilega temi. Izdelujejo popolne bombažne ideje za darila ob obletnici poroke. Preizkusite jih tudi v različnih barvah.

8. Metanje bombaža:

Če nekomu podarite to čudovito metanje bombaža, se bo potem zmotil. To je še posebej uporabno v hladnejših mesecih, da vas ogreje. Na tem metu boste dobili prilagojene citate z imenom vašega para, zato preverite vrste, ki jih lahko dobite, in to dodajte na svoj seznam idej za darila za obletnico bombaža.

9. Posteljnina:

Pridobite prilagojen komplet posteljnine za par, ki bo praznoval obletnico. Ta posteljnina vključuje pregrinjalo queen size in dve prevleki za vzglavnike. Na platnicah sta natisnjeni besedi »Mož« in »Žena«. Ogrinjalo ima okoli cvetja natisnjene besede “Srečno za vedno”.

Ideje za darila za obletnico bombaža so res srčkane in romantične. Lahko podarite blazine ali perilo ali celo preizkusite nekaj okvirjev. Preizkusite nekaj bombažnih majic kot darilo svoji dragi za prihajajočo poletno sezono. Bodite ustvarjalni in svoji ljubljeni podarite nekaj nepozabnega.