Umetnost obdarovanja je včasih včasih težko, če ne pogosto. Vsak od nas pričakuje, da bo prejel darila, ki nam bodo takoj nasmejala obraz. Edinstvenost in premišljenost pri obdarovanju sta nekaj dejavnikov, ki jih je treba upoštevati. Nenavadni darilni predmeti presenetijo sprejemnika in pustijo močan vtis. In če ne veste, kaj podariti, imamo za vas popoln in edinstven seznam daril.

Edinstvene ideje za darila za moške in ženske:

Tukaj si oglejmo 15 edinstvenih daril za moške in ženske.

1. Potovalni nahrbtnik kot darilo:

Potovalni nahrbtnik kot darilo

Kdo ne mara potovanj? Če tudi vaš fant to stori, mu lahko kupite usnjen nahrbtnik. Nahrbtnik je zanj odlična možnost za unikatna darila. Poleg tega ga bo vedno spominjal na vas, saj se bo odpravil na izlete in dogodivščine. Material za ta nahrbtnik je čisto usnje, zato ga lahko uporablja v vsakem letnem času za izlet.

2. Darilo polnilne postaje:

Darilo za polnilno postajo

Edinstvenost daril je vedno ljubljena. Zato je polnilna postaja drugačna od ostalih in edinstveno darilo za moške. Priročno se jim bo zdelo v pisarni ali doma. Zato ga lahko vključite kot možnost obdarovanja. Če vaš fant živi v hostlu, mu bo to zagotovo v pomoč, zato dekleta prejmejo darilo za vašega fanta čim prej.

3. copati za samorog:

Copati Unicorn

Dekleta obožujejo ljubke stvari, kot so te super srčkane copate samoroga. Ti copati bodo zagotovo edinstveno darilo za dekle. Lahko jih kupite v različnih barvah in zagotavljajo udobje ter so čudovite. Ta stvar, ki jo imajo dekleta med hojo po hiši, daje nogam mehkobo in udobje. Vsekakor dobite to darilo za svojo punco.

4. Skodelica za objektiv:

Skodelica objektiva

Zdaj je zgornja skodelica zagotovo edinstvena ideja za darilo za fanta, saj izgleda drugače in pritegne pozornost, za razliko od običajnih. Vzemite za svojega fanta skodelico z objektivi, ki bo nanj pustila trajen vtis. Užival bo v tem darilu in dobil dobre komentarje tudi od prijateljev in sorodnikov.

5. Spona za dudo:

Sponka za dudo

Dojenčki včasih jokajo, zato je lahko skrb za njih med opravljanjem drugih opravil otežena. Zato bi bilo premišljeno in edinstveno otroško darilo sponka za dudo. Ne bodo samo prenehali jokati, ampak jih bodo tudi pomirili.

6. Kaminska peč:

Kaminska peč

Peč za kampiranje je zagotovo odlično in edinstveno darilo za očete. Še posebej, če obožuje kuhanje na prostem in je prenosno, ga je enostavno sestaviti in kuhati na družinskem srečanju. Lahko si privoščite vse piknike ali celo nedeljski zajtrk. To darilo boste dobili v svojem proračunu in očetu poskušali podariti naslednji rojstni dan.

7. Zvočnik Bluetooth:

Bluetooth zvočnik

Drugo premišljeno in edinstveno darilo zanjo bi bil zvočnik Bluetooth. Ja, saj imajo vsi radi glasbo, napravo pa lahko uporabljate predvsem med spanjem, da poslušate kakšno duševno in dobro glasbo. To lepo zbirčno darilo zanjo, preizkusite to edinstveno darilo za svojo punco.

8. Ščetka za ličila:

Čopič za ličila

Zgornji izdelek bo odlično in edinstveno darilo za ženske. Naj bo to vaša mama, sestra, punca ali kdorkoli, zelo ji bo všeč, ko bo prejela darilo, s katerim bo lahko svoje ščetke za ličila obdržala na enem mestu. Ženska se rada liči in to je odlično darilo za dame.

9. Prilagojena deska za rezanje:

Personalizirana deska za rezanje

Ta prilagojena deska za rezanje je takojšen način za nasmeh, saj je edinstveno darilo za mamo. Luštno sporočilo je lahko vklesano nanj kot zahvalno in absolutno mu bo všeč. Poleg tega bo deska za rezanje vedno koristna pri kuhanju.

10. Torba za čevlje:

Torba za čevlje

Fantje so radi fit in hodijo v telovadnice. Če vaš brat, fant ali kateri koli fant v vašem življenju rad hodi v telovadnico ali se odpravlja na izlete, mu priskrbite torbo za čevlje, na kateri bodo vsi njegovi tekaški in telovadni čevlji na enem mestu. Zaradi tega je torba za čevlje edinstveno darilo za fante.

11. Predvajalnik vinilnih plošč:

Predvajalnik vinilnih plošč

Staro je zlato. Zato imamo radi staro glasbo, ker se zelo razlikuje od sodobne glasbe. Predvajalnik vinilnih plošč bo primerna in edinstvena ideja za darilo za vsakogar, še posebej za ljubitelje glasbe in zbiratelje starih predmetov. Ne samo, da lahko poslušajo glasbo, ampak bo predvajalnik naredil sobo bolj dekorativno.

12. Obroč iz rojstnega kamna:

Obroč iz rojstnega kamna

Mnogi verjamejo, kako zodiakalni znaki vplivajo na nas v vsakdanjem življenju in naši prijatelji niso nič drugačni. Zato lahko preprosto prstane iz rojstnega kamna zanje kupite kot edinstveno darilo za prijatelje. Naj bodo to rubini ali smaragdi, jim bo všeč, ker je to osebna oblika priznanja, da so vam pomembni.

13. Vino z blagovno znamko Prosecco:

Vino z blagovno znamko Prosecco

Če je eden od vaših prijateljev ali ljubljenih ljubitelj vina, jim lahko priskrbite italijansko vino Prosecco, ki je edinstvena ideja za darilo, poleg tega pa to vino stane manj kot šampanjec in ima svoj poseben okus.

14. Torba za perilo:

Torba za perilo

Vsi vedo, kako neurejene so lahko sobe za fante. Oblačila, nakopičena in raztresena po celem prostoru, lahko celotno sobo naredijo neurejeno. Takrat je lahko darilo, kot je vreča za perilo, edinstveno darilo za fante, s katerimi bodo njihove sobe manj umazane.

15. Luči za scrabble:

Scrabble Luči

Dekorativni predmet, kot so luči za strganje, bo sprejemnik vedno razveselil, saj je to edinstvena ideja za darilo. Ko ga dobijo, lahko s pomočjo teh čudovitih luči naredijo svoje sobe privlačnejše in svetlejše.

Ob naslednji priložnosti dobite domiselno, nepričakovano in nenavadno darilo za svoje ljubljene in pustite trajen vtis. To je tisto, kar ima večina od nas pri dajanju daril v mislih – da pusti močan vtis in zato smo vam pomagali pri odločitvi, katero darilo podariti, da jih boste presenetili.