Imeti mlajšo ali starejšo sestro so najbolj veseli in zabavni trenutki ljubezni, saj velja, da so dekleta bolj zabavna in ljubeča, zaradi česar je družina prijetnejša. Brat skrbi za mlajšo ali starejšo sestro, kot njihova mati, katere sestre se počutijo bolj varne in zaščitene. Za tiste brate, ki ščitijo svojo sestro, podarite tudi nekaj presenetljivih daril, ne le kot rojstni dan ali obletnico, ampak tudi kot priložnostno darilo. Če želite dobiti nekaj edinstvenih idej za darila za sestro, ta članek izpostavlja nekaj zanimivih in dragocenih idej za darila za sestro.

Edinstvene in posebne ideje za darila za sestro:

Poglejmo si dragocena darila za sestre.

1. Čokolada z medvedkom za mlajšo sestro:

Dekleta imajo rada mlajše medvedke kot mlajšo sestro v družini, bratje lahko razmišljajo o tem, da bi svojega malega bratca presenetili s to zanimivo idejo čokoladnega dečka z drobnim srčkanim medvedkom. Čokolade pomagajo dvigniti razpoloženje, dekletom pa pomagajo, da se sprostijo. Poskusite to darilo za svojo sestro ob prihajajočem rojstnem dnevu ali posebni priložnosti.

2. Pomembne besede s preprosto verižno darilno škatlo:

Če želite podariti nepozabno darilo, ki traja dlje časa, lahko vključite to verižno darilo, ki je lahko narejeno iz srebra ali vrtnice ali rumenega zlata. Z vgraviranim imenom sestra ali samo z vklesanjem besede sestra. Spominja jih, kot da je z njo njen starejši brat ali sestra. To odlično darilo za naslednjo priložnost.

3. Zapestnica za starejšo sestro:

Brat, ki ima starejšo sestro, ki skrbno skrbi za stvari in vsak dan rad nosi okraske, se lahko odloči za zlato zapestnico s preprostim dizajnom. Preprosta srebrna zapestnica je lahko najboljše darilo sestri.

4. Darilo obutve za sestro:

Prirejanje rojstnega dne za sestro, ki se stara, jih lahko razveseli tako, da pridejo s posebnimi darili za sestro, zaradi česar se počutijo mlajše. Podariti sandale in majhno smešno noto bi lahko bil trenutek nasmeha.

5. Simpatično darilo za blazino I pad za sestro:

Dekleta, ki imajo I pad in ga uporabljajo pogosteje kot kateri koli drug pripomoček, starejši ali najmlajši ali brat bi morali poudariti, da je I pad varen in razveseliti tudi vašo sestro, tako da podarite ljubko barvito prevleko za iPad.

6. Saree darilo za sestro:

Podarjanje sareeja zagotovo ni stara moda, saj saree ohranja našo indijsko tradicijo. Tradicijo nošenja sareeja je treba okrepiti tako, da jo podarite svoji sestri. Ker je danes saree oblikovanja ogromno, izberite najboljše.

7. Darilo z zlatim prstanom za sestro:

Starejši brat, ki si lahko privošči dragoceno in drago darilo, lahko izbere ta zlati prstan za darilo svoji sestri ali starejši sestri, ki želi presenetiti svojo mlajšo sestro z najdragocenejšo plemenito kovino.

8. Darilo kozmetične torbice za sestro:

Dekleta, ki imajo ogromno kozmetičnih izdelkov in jim med potovanjem primanjkuje prostora za shranjevanje, bi morali bratje ali sestra izkoristiti to priložnost, da presenetijo vašo sestro s prikupno kozmetično torbico. Poiščite oblikovalsko kozmetično torbico za svojo sestro, ki jo bo presenetila.

9. Darilo za torbico za sestro:

Prihaja sestrska poroka in starejša sestra ali brat, ki načrtujeta presenečenje pred poroko, se nato odločite za ročno izdelano torbo. Material, uporabljen pri oblikovanju takega, je lahko Juta, ki bi lahko bila idealistična pri oblikovanju nekega ustvarjalnega oblikovanja.

10. Darilni bon v zdravilišču za sestro:

Če bi svoji mlajši mlajši sestri privoščili darilni bon v Spa, bi bil najboljši način, da razvajate svojega malega bratca v eni družini. Toda to idejo lahko uporabimo tudi pri obdarovanju starejše sestre od mlajše. Dekleta zelo radi hodijo v kozmetični salon, zato kot brat dobite ta paket za svojo ljubko sestro kadar koli.

11. Komplet iger za mlajšo sestro:

Za tiste drobne sestrice, katerih starejša sestra ali brat želi veliko presenečenje in videti, kako se njihova mlajša sestra nasmehne, bi lahko bilo darilo v kompletu za igre. Izbrane igre morajo biti pod starostno mejo. V nakupovalno središče boste prišli kadar koli, poskusite to presenetiti svojo sestro.

12. Darilni bon za snaho:

Tašča, ki se po vstopu v novo družino šteje za sestro. Brat in sestra v družini, da ji bo udobno, lahko dobijo kakšno inovativno idejo za darilo dobrodošlice, na primer darilni bon. Tovrstno darilo jim pomaga, da se sprostijo v novi družini.

13. Darilo za fotookvir za snaho:

Darilo za fotookvir za svakinjo je lahko eno najbolj čustvenih in darilo za krepitev vezi, ki ji ga je podarila nova družina. Okvir za fotografije je lahko samo par ali celotna družina z nekaj dragocenimi besedami.

14. Vaza za rože za starejšo sestro:

Osebi, ki ima rad vrtnarjenje in naredi hišo bolj barvito, jim lahko z ročno izdelano vazo predstavijo nekaj inovativnih idej za sestrska darila. Vaza je lahko izdelana iz papirja ali stekla z ročno poslikano zasnovo. Vaza za rože bo zanjo primerno darilo ob naslednjem praznovanju.

15. Parfum in kozmetična darilna košarica za sestro:

Za dekleta, ki se odločajo za nakup novih parfumov in losjonov za telo, jih lahko presenetijo njihovi bratje in sestre z darili v košarici, napolnjenimi z novo izdajo parfumov in losjonov. Tovrstno košarico lahko naredite sami ali kupite v trgovini. Zagotovo jim bo všeč ta vrsta zbiranja v eni sami darilni košarici.

Nakup daril vašim dragim bratom in sestram, kar je tudi za sestro v družini vsekakor težka naloga, saj so dekleta zelo pozorna na to, kaj prejmejo darilo, zato bratje v družinskem načrtu vnaprej in starejša ali mlajša sestra zelo dobro vedo, kaj počne brat / sestra noro za!