Ker se industrija oblačil iz dneva v dan širi, se povečuje tudi industrija dodatkov. Na trgu so na voljo različne denarnice za moške, kot so dvojna denarnica, vitka in hladna denarnica, denarnica za čekovne knjižice in še veliko več, da izpolnite svoje potrebe in pričakovanja. Denarnica s sponko za denar je posebej zasnovana za shranjevanje gotovine in plastičnega denarja in je izdelana iz različnih materialov, kot so kovine, titan, ogljikova vlakna in magneti.

denarnice s sponkami za denar

Najnovejši modeli tankih moških denarnic z zaponko za denar:

Moški zaradi svojih zmedenih zahtev veljajo za najbolj zahteven in selektiven tržni delež v primerjavi z ženskimi. Tukaj so torej različne vrste denarnic za denarnice za moške.

1. Sprednja žepna usnjena denarnica s sponko za denar:

denarnica-usnje-sprednji-žep-denar-sponka

Izdelan je iz Alpine Swiss za tiste posameznike, ki nikoli niso uporabljali vitke žepne denarnice. Sestavljen je iz treh rež za shranjevanje računov, kartic in osebnih izkaznic ter je na voljo v dveh različnih odtenkih črne in rjave barve. Kakovost te denarnice lahko izkusite s podrobnimi šivi na površinah.

2. Dosh moška denarnica z vtisnjenim denarjem:

dosh-mens-embossed-money-clip-wallet

To je najboljša denarnica s sponkami za denar, saj je sestavljena iz 6 rež, ki lahko vsebujejo vse potrebne predmete, kot so denar, papirji, kartice itd. Sestavljena je iz polimera in nerjavečega jekla s pregibom trpežnih gum, zato je zelo trpežne. Najboljše lastnosti so, da je nepremočljiva denarnica.

3. Carharttova denarnica z dolgim ​​vratom:

denarnica z dolgim ​​vratom-carhartt

Ta usnjena denarnica s sponko za denar je vitka in klasične oblike. Sestavljen je iz šestih rež z enim glavnim predelkom, ki posameznikom omogočajo shranjevanje vizitk skupaj z osebnimi izkaznicami. Ta sponka za denarnico iz usnjene denarnice se je izkazala za najboljšo za poslovneže in je na voljo v različnih barvah.

4. Denarnica z magnetnimi sponkami iz finega usnja:

denarnica s finim usnjem-magnetni-denarnica

To moško denarnico s sponko za denar izdelujejo zbirke T app. Sestavljen je iz umetnega usnja in ima 3 reže, vključno z dvema zadaj in enim ogromnim za shranjevanje kartic. Sestavljen je tudi iz magnetne sponke za shranjevanje denarja.

5. Klasična denarnica s srebrnimi denarnicami:

denarnica classic-silver-cash-money-clip-denarnica

Denarnica z izrezki za denar znamke Alaska Bear (R) ni prava denarnica, je pa znana po svojem elegantnem in oblikovalskem videzu skupaj s slogom. Izdelan je iz nerjavečega jekla, kar poveča njegovo vzdržljivost in je zelo prilagodljiv, kar pomeni, da lahko debelino prilagodite glede na njihove potrebe.

6. Adamantna denarnica z zaponko za denar:

adamant-money-clip-denarnica

Denarnica z denarnicami je odlična kombinacija trajnosti, enostavne uporabe in poceni. Narejena je iz usnja in ima majhno zaponko za shranjevanje računov, pomembnih papirjev in plastičnih kartic. Najbolje je za moške, ki zaradi poslov vedno ostajajo na turnejah.

7. Denarnica z denarnicami iz tiskanega zrna iz goveje kože:

denarnica z natisnjenim zrnom-govejo kožo-usnje-denar

Denarnico z denarnicami nežno ročno izdelujejo spretni in odlični obrtniki iz Indije in je na voljo v dveh odtenkih črne in rjave. Sestavljen je iz 5 rež za shranjevanje osnovnih kartic in osebnih izkaznic ter pomembnih računov. To je najboljša kombinacija umetnega in usnja, ki povečuje njeno vzdržljivost in zmogljivost.

8. Skrij originalno denarnico z denarnico za moške:

denarnica za skrivalnice, moški, pristni denar

Moška denarnica z 8 režami je lahka in dolgotrajna. Je popoln pripomoček za dokončanje videza in je zelo poceni.

9. Denarnica s sponkami za usnje Spredaj iz usnja:

denarnica-bosca-usnje-spredaj-denar-sponka

Ta sprednja žepna denarnica iz usnja za denar je znana po podrobnostih in šivih. Ima 4 reže za shranjevanje kartic in dva notranja žepa. Glavna atrakcija te denarnice je barva denarnice, ki doda bogato osebnost v moški kolekciji.

10. Denarnica za denarnice Distil Union:

destil-union-money-clip-denarnica

Cilj programa Distil Union je ustvariti pametnejši način prenašanja manj denarja. Ta dvojna denarnica za moške posamezniku omogoča, da s potiskom usnjenega traku vzame kup kart. Najboljša stvar, ki jo ima ta denarnica, je ena reža za skrivanje pomembnih kartic.

11. Tanka denarnica iz nerjavečega jekla SHARKK (R):

denarnica iz nerjavečega jekla

Ta ameriška srebrna denarnica z denarnico je najboljša za tiste posameznike, ki želijo prinesti gotovino za takojšnjo uporabo. Sestavljen je iz nerjavečega jekla, robovi denarnice pa so okrogli, kar daje denarnici elegantno in elegantno obleko.

12. Denarnica z denarnicami iz usnja Tumi Monaco iz usnja:

torbica-monako-usnje-denarnica-denarnica-sponka-denarnica

Ta usnjena denarnica s sponko za denar ima 2 reži in žep za shranjevanje osnovnih računov in predmetov. Ta denarnica je zelo trpežna in kompaktna ter ima strogo zaščitno funkcijo, ki ščiti kartico pred tatovi in ​​žeparji.

13. Usnjena sponka za denarnico za sprednji žep:

usnjena-spomladanska-denarna sponka-sprednja-žepna denarnica

Najboljša izbira med moškimi je usnjena spomladanska denarnica. Ima preprosto zasnovo, vendar ponuja funkcije, kot so kompaktna in elegantna, osebi, ki jo uporablja. Usnje, uporabljeno za izdelavo, je gladke teksture. Sestavljeno je iz prikaznega okna, ki ima 10 rež, tako da lahko preprosto postavite osebno ali kreditno kartico.

14. Usnjena denarnica Goson (R) z zaponko za denar:

gosonr-usnje-denar-sponka-denarnica

Ta moška denarnica s sponko za denar je sestavljena iz 5 rež za shranjevanje kartic in bistvenih računov skupaj z eno prozorno režo za okno za identifikacijo. Denarnica je narejena iz vrhunskega usnja znamke The P&P Inc., zaradi česar je močan in vzdržljiv.

15. Zlata in srebrna denarnica s sponkami:

denarnica z zlatim in srebrnim denarjem

Denarnica z denarnico je edinstven slog denarnice. Denarnica ima polno zmogljivost za shranjevanje kartic. Ta pozlačena denarnica je najboljša izbira za poslovneža, ki ne želi redno jemati kartic. Ima ukrivljene robove, zato se hlače ne raztrgajo.

Vsi vemo, da imajo vsi posamezniki različne izbire in preference glede mode in dodatkov. Ne moremo pa jamčiti, vendar smo poskušali predstaviti našo zbirko glede na sloge, specifikacije in potrebe. Denarnice za denarne sponke za moške dobijo velike pohvale in so zaradi svoje teksture in izvedljivosti ocenjene visoko.