Prenos kreditnih /debetnih kartic in denarja preprosto v žepu ni dobra ideja, lahko ga izgubite. Denarnico je vedno dobro nositi s seboj, da jih zaščitite. Njegovo enaindvajseto stoletje in vsi se želijo nositi s stilom, ne glede na to, ali gre za majhno ali veliko. Tudi denarnica doda oseben slog. Denarnica s kožo iz aligatorja je danes v trendu, njeno teksturo in lepoto pa imajo radi moški. Nekatere denarnice iz aligatorja so narejene iz kože aligatorja, nekatere pa kažejo njegovo teksturo. Te denarnice so samo moške stvari.

Najnovejši in najboljši modeli denarnic iz aligatorja za moške v modi:

Tukaj je top 9 modnih denarnic iz aligatorja za vas.

1. Ročno spletena denarnica iz aligatorja:

denarnice iz aligatorja

To je denarnica iz kože aligatorja, ročno spletena na robovih. Je rjave barve in zelo edinstvena denarnica. To je denarnica z dvojnim pregibom, ki ima celo okno za identifikacijo, da ohrani vašo identiteto, njena drzna barva pa vam nikoli ne bo omogočila, da denarnico pozabite doma.

2. Sijajna denarnica iz aligatorja:

Sijajna denarnica iz aligatorja

To je moška aligatorska denarnica, ki je sijajna. Gre za denarnico sive barve, ki vam bo najbolj ustrezala za nočne zabave. Ima več žepov za shranjevanje kartic. Na robovih je celo dobro zašit, da zagotovite, da živite v žepu.

3. Velika denarnica iz aligatorja:

Velika denarnica iz aligatorja

Usnje aligatorja je zelo redko in imate srečo, če dobite pravo moško denarnico iz aligatorja. Čeprav se vam zdi drago, je vredno. Ta velika denarnica iz aligatorja ima barvo želve in daje zelo kmečki videz. Je dvojna denarnica, vendar ima vmes prostor, da ustvari več prostora v denarnici.

4. Denarnica za kožo hrbtenice iz aligatorja:

Denarnica za kožo hrbtenice iz aligatorja

To je zelo drugačna aligatorska denarnica za moške; sestavljen je iz aligatorske hrbtenice, ki je jasno vidna na denarnici. Denarnica ima mrežasto strukturo na robovih, ki izgleda elegantno.

5. Denarnica iz aligatorja s snapom:

Aligatorjeva denarnica s Snapom

Denarnica s pripenjanjem daje več varnosti našim stvarem. Ta denarnica iz kože iz aligatorja je temno rjave barve z grobim videzom. Moški s trdim videzom se jim bodo zdeli najbolj primerni. Na robovih je spletena, kar spreminja njen videz.

6. Denarnica z izrezljano nogo:

Denarnica z izrezljano nogo iz aligatorja

To je posebna denarnica iz aligatorja za moške, na kateri je izklesana noga iz aligatorja. Zdi se, da je stopalo zelo realistično, narejeno na denarnici. Fantje lahko dobijo, da dodajo čar njihovemu slogu.

7. Denarnica aligatorja kovancev:

Denarnica iz kovancev aligatorja

Ko gre za kovanec, ga vedno izgubimo, ko ga hranimo v odprti denarnici. Zdaj vam ni treba hraniti majhnih vrečk za kovanec, lahko dobite to denarnico iz kovanca iz aligatorja, ki vam bo pomagala obdržati kovance. Denarnica je nekoliko ukrivljena in ima zadrgo za zaklepanje.

8. Tanka denarnica iz aligatorja:

Tanka denarnica iz aligatorja

Ponavadi so modna oblačila tesna do kože in ne maramo dati dodatkov, ki se izbočijo, tudi če gre za denarnico. Toda denarnica je naša nuja, tukaj je tanka aligatorska denarnica, ki se ne bo izbočila in bo celo videti elegantno. Ta vitka denarnica iz aligatorja je narejena iz usnjenega krokodila Budd.

9. Tri-kratna denarnica iz aligatorja:

Trikratna denarnica iz aligatorja

Skoraj vsi imajo dvojno denarnico, vendar trojna denarnica ni pri vseh. Poskusna zložljiva denarnica ima svoj edinstven videz. Ta trojna denarnica iz aligatorja je rjave barve in ima več žepov za kartice ter vrečko za kovance. V primerjavi z dvojnimi denarnicami ima več prostora.

Aligatorji imajo trdo kožo in njihovega usnja ni mogoče zlahka prijeti. Denarnice iz aligatorja pridobivajo novo višino v modnih trendih. Moški nosijo zelo malo dodatne opreme in kar koli nosijo, si želijo najbolje. Denarnica iz aligatorja bo njihovi osebnosti zagotovo dodala čar.