Jeklene denarnice so trendovske sodobne denarnice, ki izgledajo zelo netradicionalno. Denarnice iz kovin, kot so aluminij itd., Naredijo osupljiv videz in dajejo denarnicam mat videz ali sijoč videz. Izberite najboljše denarnice s tega seznama in zagotovo se boste obrnili. Komplimenti bodo vedno prhali, ko vas bodo ljudje videli z eno od teh lepot.

9 najboljših denarnic iz nerjavečega jekla v najnovejših modelih:

Iščete najboljše denarnice iz nerjavečega jekla v najnovejših modelih? Potem pridete na pravo mesto. Tukaj ponujamo 9 najboljših jeklenih denarnic v trendu, ki zagotovo pritegnejo pozornost vseh.

1. Potovalna RFID denarnica iz nerjavečega jekla:

Jeklene denarnice

To je prefinjena denarnica iz nerjavečega jekla RFID za shranjevanje vaših kreditnih kartic. Denarnica iz nerjavečega jekla se odpira v slogu harmonike in ima v notranjosti plastične žepe. Obstaja do 8 rež, ki lahko sprejmejo do 12 kart. V tej denarnici je prisotna tehnologija RFID, zaradi česar je kot nalašč za potovanje.

2. Dvojna jeklena denarnica za moške:

Dvojna jeklena denarnica

Tukaj je osupljiva jeklena denarnica, ki je videti kot tradicionalna usnjena denarnica. Tekstura jekla je takšna, da je zelo podobna usnjenemu zaključku. Denarnica je kot nalašč za shranjevanje vaših kartic in računov. Njena denarnica je dvakratna in pomaga ohranjati vaše račune v formi.

3. Denarnica iz nerjavečega jekla ID View za moške:

Jeklena denarnica ID View

To je kul denarnica, ki ima osupljiv videz. Denarnica ima v sredini denarnice izrez, skozi katerega lahko vidite osebno izkaznico. Reža za osebno izkaznico je le prvi žep denarnice in na ta način lahko vidite ID.

4. Dekle iz teksturiranega jekla:

Dekle iz teksturirane jeklenice

Moška denarnica je na voljo v več različnih stilih in teksturah. Navadne usnjene denarnice imajo teksture in odtise. Tudi jeklene denarnice so lahko različnih stilov in tekstur. Ta klasična jeklena denarnica ima odlične vzorce dveh tekstur spredaj in zadaj.

5. Jeklena denarnica v slogu Box:

Jeklena denarnica Box Style

Ta jeklena denarnica je narejena v škatlah. Denarnica se odpre in razkrije žepe za harmoniko. Denarnica v škatli ima reže za kreditne kartice, ki varujejo vaše predmete. Zunanjost denarnice je iz nerjavečega jekla in usnjenega vložka. To mu daje prefinjen videz.

6. Ključavnica Steel Wallet:

Jeklena denarnica s ključem

Tu je jeklena denarnica, ki ima dodatno prednost pred drugimi jeklenimi denarnicami. Denarnica ima režo za ključ za shranjevanje v ključu. Ima tudi sponko, ki ohranja vaš denar nedotaknjen. Jeklena denarnica je v trendovskem dizajnu in videzu.

7. Samodejna jeklena denarnica:

Samodejna jeklena denarnica

Izberite to ohišje za bančno kartico, ki ima samodejno pojavno odprtino. Kartice v denarnici zdrsnejo, ko jih kliknete. To je čudovit dodatek k vašim potovalnim pripomočkom. To je priročno, ko morate iskati predmete, kot so kartice, osebni dokument in računi.

8. Personalizirana moška denarnica iz nerjavečega jekla:

Prilagojena jeklena denarnica

Tukaj je odlična možnost obdarovanja za vas. To čudovito jekleno denarnico lahko prilagodite svojim najljubšim besedilom ali zapiskom. Zaradi tega je popolno darilo za rojstni dan, obletnico ali posebno priložnost. Jeklena denarnica varno hrani vse vaše osebne podatke v smislu kartic in računov.

9. Jeklena denarnica z geometrijskim vzorcem:

Jeklena denarnica z geometrijskim vzorcem

Pridobite to osupljivo edinstveno jekleno denarnico v geometrijskem vzorcu. Dvobarvna jeklena tekstura denarnice ji daje mat in sijoč učinek. Geometrijski vzorec je učinkovit zaradi dveh določenih modelov. Denarnica lahko vsebuje kartice in račune.

Jeklene denarnice so izdelane iz aluminija ali drugih zlitin, da dobimo tanko ali močno ploščo na vsaki strani. Jeklene denarnice imajo reže za kreditne kartice in račune. Lahko so dvojni, v obliki škatle in imajo tudi geometrijske vzorce.