Denarnica je kraj, kamor odložite naše osnovne stvari, kadar koli zapustite dom. Denarnica poleg svojih zmogljivosti resnično sodeluje pri ustvarjanju podobe lastnika. Kakor koli že, aranžma je zelo preprost: potrebujete le moško trojno denarnico. Z uporabo 3 -delnega orisa imajo Trifold denarnice vidno prednostno stališče, da lahko prenesejo veliko več stvari v primerjavi z dvojno denarnico.

Najnovejše in različne vrste trojnih denarnic za moške:

Tukaj je 9 vzorcev trojnih denarnic za usnje, kot so naslednji.

1. Fosilna trojna denarnica:

fosilna-trojna denarnica

Fosil je na seznamu blagovnih znamk najbolj cenjena blagovna znamka. Če nosite katero koli dodatno opremo, boste videti drzni in z alkoholom. Fosilna denarnica je najboljša trojna denarnica. Ima dva žepa z zadrgo in lahko sprejme do 10 kart.

2. Carharttova moška trojna denarnica:

carhartt-moška-trojna-denarnica

Šivanje usnjene trojne denarnice je narejeno izredno dobro, vogali denarnice pa so okrepljeni z bombažno teksturo, da v mnogih pogojih ostanejo kot gosla. Odprtine kartic so majhne, ​​kar omogoča hitro in preprosto obravnavo vaših stvari.

3. Trikratna denarnica Michael Kors:

michael-kors-trojna-denarnica

Korsova trojna akumulacija vključuje številne zaključke, od gladkih do provincialnih in od mat do bleščečih. Vsi so iz kravje kože z notranjimi oblogami iz poliestra. Mimo odločitve kostanjevega ali temnega, linija denarnic ne ponuja veliko pri metodi asortimana. Michael Kors daje sedem otvoritev razstave MasterCard in štiri različne prostore za račune, potrdila in kartice za praske.

4. Trojna denarnica z dodatno zmogljivostjo:

trojna denarnica z dodatno zmogljivostjo

Ta denarnica ima na splošno veliko shrambo v razredu. Temeljni material je usnje, zato se počuti resnično občutljivo in gladko, a izredno trdno, zaradi česar ostane privlačen še dolgo časa. Če želite redno pošiljati neštete in povezane arhive, je ta trenutna moška usnjena trojna denarnica točno tisto, kar potrebujete.

5. Cambridge Trifold denarnica:

cambridge-trifold-denarnica

Trojček Cambridge poudarja okenski prostor za hiter dostop do vozniškega dovoljenja ali katere koli druge kartice, ki se redno uporablja. Na voljo je devet prostorov za kartice in štirje dodatni skriti žepi za fotografije ali občasno uporabljene kartice. Cambridge prav tako daje dva denarna žepa za ločevanje pomembnih in majhnih odsekov.

6. Denarnica z osmimi oddelki s tremi gubami:

denarnica z osmimi predelki in tremi gubami

Ta trojna denarnica za moške je zelo pripravljena izpolniti večino vaših želja po trojni denarnici. Z 8 predelki v podobno majhnem profilu lahko shranite precejšnjo količino stvari v obliki kartic, denar v poročila in potrdila ali druge stvari, ki jih potrebujete. Zaradi odprtosti vsakega oddelka se bodo vsi brez težav prilegali.

7. Ugani trojno denarnico:

uganka-trojna denarnica

GUESS Cruz uporablja ovčje in ovčje kože ter drži do osem kart v navpični postavitvi, da ostane tanka. Poleg tega ima okna za fotografije za posameznike, ki radi prenašajo papirnate fotografije.

8. Denarnica za blokiranje moškega usnja RFID, ki blokira:

moško usnje-RFID-blokiranje-denarnica-trojno

Z do 7 prostori za kartice RFID, 2 zavihki za shranjevanje, 2 predelkoma v polni velikosti in oknom za identifikacijo lahko shranite veliko stvari brez stresa zaradi verjetnosti, da bi bile nemočne pred neodobrenim filtriranjem.

9. Levijeva moška trojna denarnica:

levis-mens-levis-trojna-denarnica

Denarnica uporablja kravjo kožo iz poštenosti. S tremi odprtinami v vsaki velikosti, preprostim oknom za osebni papir na sredini in žepom za denar, tekom postopka, ki je opremljen za odlaganje vseh osnovnih stvari.

Denarnica je ena tistih stvari, ki lahko kupca nagradijo ali obiskujejo že dolgo časa. Čeprav je nakup najbolj idealne kakovosti dober, je nakup denarnice, ki v kateri koli regiji zgreši oznako, lahko razlog za precejšnje razočaranje.