Prilagojene denarnice so odlična možnost obdarovanja za moške. So denarnice, ki jih lahko prilagodite in oblikujete glede na vaše potrebe. Na tem bogatem seznamu denarnic izberite, da svoji ljubljeni podarite nekaj edinstvenega.

Najnovejši in elegantni prilagojeni modeli denarnic za moške in ženske v trendu:

Poglejmo si prvih 9 modelov osebnih denarnic.

1. Denarnica s ponudbami:

osebne denarnice

Te prilagojene moške denarnice so najboljše darilo, ki ga lahko podarite. Na ovitek denarnice lahko vtisnete vse posebne besede, ki jih ima moški rad. Te denarnice imajo predelke za račune in reže za kreditne kartice. Barva te denarnice je čudovita porjavelost s kremnimi nitmi kot kontrastom.

2. Poimenujte osebne denarnice:

Poimenujte osebne denarnice

Oglejte si te čudovite moške osebne denarnice, na katerih lahko vklesate ime osebe. Kakovost usnja teh denarnic je vrhunska, podrobnosti na zunanji strani pa zelo elegantne. Rjava denarnica ima kremne šive na sredini denarnice, ime pa je lahko vgravirano na dnu denarnice.

3. Denarnica, prilagojena skrivnemu sporočilu:

Prilagojena denarnica za skrivna sporočila

Ljubiš svojega moškega zelo ?? Pokažite mu svojo neskončno ljubezen s to edinstveno osebno denarnico. V denarnici je vklesano ime osebe. Skrivno sporočilo je nato vgravirano na majhen kos usnja, ki je nameščen v eni od rež. To bo darilo, ki ga še dolgo ne bo pozabil.

4. Denarnica po meri knjige:

Prilagojena denarnica za obliko knjige

To je spet čudovita denarnica za moškega, ki je v obliki knjige. Denarnica je narejena iz kakovostnega usnja in ima na dnu vgravirano ime. Na vrhu denarnice je tudi odprtina z zadrgo. Izberite to odlično denarnico v barvah, ki bodo ustrezale vašemu moškemu, vključno s črno, rjavo, rjavo itd.

5. Prilagojena denarnica Bill Flap:

Prilagojena denarnica Bill Flap

Tukaj je še ena odlična različica osebne denarnice za moške. V usnjeni denarnici je vklesano ime osebe. Denarnica ima na zunanji strani denarnice tudi položnico za shranjevanje nekaj zloženih bankovcev. Loputa je pritrjena z magneti, tako da računi ne drsijo zlahka navzdol. Izberite to kot odlično darilo.

6. Monogramska denarnica:

Monogramirana denarnica

Če vam je všeč monogram vašega imena, je to zelo dobra izbira. Monogram svojega imena lahko vklesate v usnjeno denarnico za osebni dotik. Monogram je narejen v občutljivi in ​​zapleteni pisavi in ​​doda denar v denarnico. To lahko služi tudi kot vrhunsko darilo za ljubljeno osebo ali celo za vašega šefa.

7. Denarnica, prilagojena fotografiji:

Denarnica, prilagojena fotografiji

To je odličen način, da nekomu pokažete svojo ljubezen. Tukaj je osebna denarnica, ki ima na zunanji strani denarnice natisnjeno sentimentalno sliko po vaši izbiri. Lahko se odločite, da postavite sliko sebe in svojega zakonca ali celo svojih otrok. To je zelo osebna denarnica in slika bo povedala tisoč besed.

8. Ženska denarnica, prilagojena lobanji:

Denarnica po meri Skull

Če imate radi funky in kovinske stvari, je to prava denarnica za vas. Drzna in edinstvena ta denarnica bo zagotovo dvignila nekaj obrvi. Denarnica ima po vsej denarnici majhne kovinske lobanje v vzorčasti obliki. Denarnica z zadrgo je najbolje, da vse ostane na svojem mestu. Izberite to dramatično denarnico zaradi privlačnega učinka.

9. Vstavite denarnico po meri:

Vstavite denarnico po meri

Tu je osebna denarnica, ki je minimalistične narave in je najboljša za ljudi, ki si ne želijo česa preveč glasnega. Denarnica je zelo navadna in preprosta z imenom, vgraviranim na usnju. Denarnica se zapre z zavihkom, ki je vstavljen v usnjen trak, ki teče okoli denarnice.

Izberite, da v denarnico vtisnete ime ali izrek za osebni dotik. Denarnice lahko monogramirate ali natisnete tudi z vašo popolno sliko.