Denarnica ne velja več kot preprost pripomoček za shranjevanje gotovine in pomembnih kartic moških ali žensk. Postal je del sloga in ščiti vaše podatke pred preverjanjem in krajo tudi z žepanjem ali ropi. Tisti, ki potrebujejo elegantno in funkcionalno spremljevalno denarnico, so na indijskem trgu na voljo različne denarnice, vendar so kovinske denarnice najprimernejše.

Zaščitljivi in ​​modni modeli kovinskih denarnic s slikami:

Spodaj je seznam najboljših kovinskih denarnic z zelo vzdržljivo in zanesljivo funkcijo.

1. RFID zaščitna denarnica:

kovinske denarnice

Ta zaščitna denarnica za kreditne kartice RFID je elegantnega dizajna in je izdelana iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja gladko zunanjo površino. Omogoča shranjevanje do 7 kartic, ki jih potrebujete, in jih ščiti pred okoljskimi pogoji. Te denarnice lahko uporabljajo tako moški kot ženske.

2. Kovinska denarnica Machine Era Ti5:

strojna doba-ti5-kovinska-denarnica

Ta kovinska denarnica za moške je sestavljena iz titana in je lahka. Ima režo za palec za odstranjevanje kartic skupaj z odpiračem za steklenice in lahko hkrati shrani do 7 kartic. Zaradi svoje tanke oblike in okroglih robov je primeren za nošenje.

3. Kovina velike denarnice Sharkk:

denarnica z veliko denarnico

Ta kovinska denarnica za moške in ženske je sestavljena iz vrhunske plastike in aluminija in je v različnih barvah. Zagotavlja do 7 rež za shranjevanje približno 9 kartic za vaše potrebe. Če niste zadovoljni s kakovostjo te kovinske denarnice, potem ta blagovna znamka zagotavlja doživljenjsko garancijo, tako da lahko denarnico kadar koli zamenjate.

4. Zippo denarnica iz nerjavečega jekla:

denarnica iz zadrge-nerjavečega jekla

Ta tanka kovinska denarnica je oblikovana ustvarjalno, tako da lahko enostavno izvlečete kartice iz denarnice. Posameznikom omogoča shranjevanje približno 7 pomembnih kartic svojih potreb in namena skupaj z nekaj denarja za takojšnjo uporabo.

5. Umbra kovinska denarnica:

Kovinska denarnica Umbra5

Imetniki kartic Umbra Metallic so kombinacija plastike, elastike in kovine, kar poveča vzdržljivost in zanesljivost denarnice. Posamezniku omogoča, da skupaj s karticami hrani veliko denarja in je na voljo v različnih barvah.

6. Denarnica Apex:

apex-denarnica

Denarnica Apex je obdelana iz aluminija in omogoča enostaven dostop do kartic in gotovine s funkcijo udarne reže. Lahko vsebuje približno 2-7 kart, njegova barva hrbta pa daje eleganten videz.

7. Dizajnerska aluminijasta kovinska denarnica za ženske:

oblikovalec-aluminij-kovinsko ohišje

Dizajnerska aluminijasta kovinska denarnica za ženske je enostavna za prenašanje kjer koli in kadar koli, ne da bi pri tem tvegali, da jo bodo tatovi vzeli v žep. Denarnica je sestavljena iz plastike in aluminija in ima približno 6 rež za shranjevanje kartic. Na voljo je v različnih vzorcih in barvah, kar kaže na osebnost zlasti žensk in deklet.

8. Omega denarnica:

omega denarnica

Denarnica Omega Titanium je najboljša kovinska denarnica z oblikovanjem dveh plošč in vogalom iz nerjavečega jekla. Omogoča posamezniku, da hrani približno 2-10 vizitk skupaj z nekaterimi računi in gotovino. Reža za palec skupaj z odpiračem za steklenice dodaja dodatno funkcijo tej denarnici.

9. Ultra tanek aluminijast kovinski nosilec za kartice:

držalo za kartice iz ultra tankega aluminija in kovine

Ta tanka oblikovana denarnica je kombinacija jekla in aluminija. Ultra tanka aluminijasta denarnica je lahka in ima 6 rež za shranjevanje kartic. Lahko ga nosite kamor koli tudi podnevi. V tej denarnici lahko upravljate vse svoje stvari brez truda.

S spreminjanjem mode se spreminjajo tudi slogi in teksture denarnice. V preteklem stoletju so ljudje imeli raje usnjene denarnice, danes pa raje kovinske denarnice. Oblikovanje kovinskih denarnic je elegantno in ravno, kar se ujema s trenutnimi modnimi trendi. Na voljo so v širokem razponu cen, vendar je na seznamu le najbolj priljubljenih in najbolj priročnih.