Dizajnerske denarnice so za moške in ženske v usnju. Imajo modele in odtise, ki se razlikujejo od tradicionalnih denarnic. Uporabljene barve so zelo privlačne in naredijo denarnico osupljiv kos.

Modno & Lepi modeli oblikovalskih denarnic za moške & Ženske v trendu:

Oglejmo si najboljših 9 modelov oblikovalskih denarnic za moške in ženske.

1. Bloom Designer denarnica za ženske:

Bloom Designer denarnica za ženske

To je čudovita ženska oblikovalska denarnica, na kateri je cvetlični tisk. Logotip podjetja je natisnjen na dnu tkanine, kar dodaja njegovo luksuzno vrednost. Denarnica ima vzorec na zadrgo, ki se na harmonično odpira za shranjevanje veliko predmetov.

2. Kovinska oblikovalska denarnica za ženske:

Kovinska oblikovalska denarnica za ženske

Tukaj je še ena zadrga okoli denarnice, ki je zelo modna. Denarnica je izdelana iz črne tkanine, obložene s kovinskimi kosi. Na sprednji strani denarnice sta atraktivno nameščeni dve zaponki. Obstaja tudi notranji žep s kovinsko zadrgo. Celotna denarnica izgleda zelo osupljivo in elegantno.

3. Snap Designer denarnica za moške:

Snap Designer denarnica za moške

Ta moška usnjena oblikovalska denarnica je kot darilo odlična za darilo. Denarnica je minimalistično oblikovana, vendar je zaradi vrhunske usnjene lastnosti osupljiv kos. Denarnica ima odprtino na zadrgo in tudi zapiralo za dodaten slog. Logotip blagovne znamke je lepo nameščen na kovinskem kosu na dnu denarnice.

4. Prešita oblikovalska denarnica za ženske:

Prešita oblikovalska denarnica za ženske

Tukaj je odlična usnjena oblikovalska denarnica za žensko s prešitim vzorcem. Črno usnje je mehko in šivano v tehniki prešitanja. Kontrast roza barve na notranji podlogi denarnice razkriva čudovitost te denarnice. To bi lahko bila najboljša izbira za oblikovalsko denarnico.

5. Moška denarnica za oblikovalce Basket Weave:

Desketner denarnica Basket Weave za moške

Pridobite to osupljivo oblikovalsko denarnico za moške v črnem usnju. Denarnica je narejena iz usnjenih trakov, ki so prepleteni na način pletenja košar, kar daje zelo tesen učinek in denarnico, ki izgleda neverjetno osupljivo. Sijaj na usnju poveča tehnika tkanja.

6. Denarnica za oblikovalce slik za moške:

Oblikovalska denarnica za tiskanje slik za moške

Tukaj je oblikovalska denarnica za moškega, ki ni narejena iz usnja, ampak iz poliuretana. Denarnica je oblikovana kot dolarjev. Denarnica je v čudoviti rjavi barvi s tiskom, ki je vgraviran v črno. Kontrast naredi zelo bleščeč kos.

7. Spiked Designer Wallet za ženske:

Oblikovana denarnica za ženske z oblikovanimi rokavi

Ta oblikovalski kos je oblikovalec trendov in tisti, ki ga ljubijo številne fashionistke. Denarnica je v čudovitem rdečem usnju makrona. Nato je povsod posuta s kovinskimi konicami, ki dajejo zelo retro videz. Denarnica je zaradi svoje cene ukradena, saj je zelo oblikovalsko naravnana.

8. Denarnica za oblikovalce Cutwork za moške:

Cut work Designer Wallet za moške

Pridobite to presenetljivo oblikovalsko denarnico za svojega moškega, če ima rad rock slog. Denarnica je narejena iz usnja z izrezom zvezdice na sredini denarnice. Denarnica zlahka shrani do 12 kartic in tudi račune. Zvezdna atrakcija te denarnice je verižna veriga iz kovine, ki je pritrjena na denarnico in jo lahko pritrdite na hlače.

9. Denarnica oblikovalca pasu za ženske:

Oblikovalska denarnica za ženske v pasu

Roza je ženska najbolj priljubljena barva in ta čudovita roza in kremasto oblikovana denarnica za žensko je najboljši nakup. Denarnica ima pas, ki ga zapira, in kovinsko zanko. To daje zelo prefinjen videz. Za naslednjo denarnico izberite ta čudovit kos.

Oblikovalske denarnice za moške in ženske so vrhunski trendovski slogi, ki so zdaj zelo v slogu. Dizajnerske denarnice iz usnja ali celo poliuretana so narejene s potiski ali kovinskimi nastavki.