Denarnice so bile narejene predvsem za shranjevanje gotovine, kreditnih kartic, osebnih izkaznic, vozniškega dovoljenja. Potem je prišel čas, ko so morali s seboj prinesti tudi druge potrebščine – na primer potne liste, čekovne knjižice itd. Primarna funkcija denarnice se je spremenila in pojavil se je nov slog dolgih denarnic. Dolge denarnice so idealne za shranjevanje v moškem prsnem žepu in so idealne med potovanjem. Dolge denarnice držijo denar v vodoravnem položaju in ni bojazni, da bi se raztrgale na gube.

Novi in ​​elegantni modeli dolgih denarnic za moške in ženske v trendu:

Tukaj je top 9 modelov denarnic v dolgih velikostih.

1. Dvojna dolga denarnica iz pravega kravjega usnja:

Dvojna zložljiva denarnica iz pravega kravjega usnja

Denarnica je ročno izdelana iz usnja iz kravje kože. Ima 8 rež za kreditne kartice in 2 okni za identifikacijo. Ima tudi žep z zadrgo in 2 žepa za shranjevanje gotovine. Usnje je mehko in trpežno. To je tudi dobra vrsta denarnice za darilo.

2. Dolga bifoldna denarnica iz pravega usnja Vintage Look:

Dolga bifold denarnica iz pravega usnja z vintage videzom

Ta elegantna denarnica je izjemno tanka in narejena iz vintage usnja. Ima 13 rež za kreditne kartice, 1 okno za prikaz ID -ja, 2 sobi za gotovino in 2 reži za sim kartice. Ima RFID blokado, ki ohranja vse naše vitalne podatke varne.

3. Ročno izdelana usnjena dolga kolesarska denarnica:

Ročno izdelana usnjena dolga kolesarska denarnica

To je popolnoma ročno izdelana denarnica. Znana je tudi kot Biker’s Wallet. Narejen je iz vegasto usnjenega usnja in je zelo trpežen. Ima 8 žepov za shranjevanje kreditnih kartic in 2 reži za gotovino. Ima tudi medeninasti medaljon, povezan z medeninasto verigo, ki mu daje eleganten videz.

4. Dolga denarnica iz oljčnega usnja:

Dolga denarnica iz oljčnega usnja

Izdelano iz dobro obrabljenega usnja, ki daje vintage videz. Ima vsestransko denarnico s stilom in vsebino. Kot držalo za denar ima 6 rež za kartice in 2 notranja žepa. Na voljo je v dveh odtenkih – temno rjavi in ​​barvi dima.

5. Denarnica z dolgo denarnico:

Denarnica z dolgo denarnico

To je večnamenska denarnica; ima gumb za zapiranje drsnika. Ima žep za potni list, 12 rež za kartice in 3 velike žepe. Na enem mestu lahko shrani različne dokumente in je idealen za potovanja. Odpravlja vso naglico in zmedo na letaliških terminalih.

6. Moška usnjena dolga denarnica:

Moška usnjena dolga denarnica

Ta dolga denarnica je iz čistega usnja in je v modi. Lahko hrani številne kreditne kartice in tudi gotovino. To je primerno za moške, ki radi ustvarijo izjavo o slogu. Ima 18 rež za kreditne kartice v treh mapah, 1 okno za identifikacijo in žepe za shranjevanje čekovne knjižice, gotovine itd..

7. Črna & Rjava izvršna dolga denarnica:

Črna & amp; Rjava izvršna dolga denarnica

Narejena je iz visoko kakovostnega usnja in je zelo mehka na dotik. Je dolgotrajen in se obdrži kar nekaj časa. Ima dodaten navpični prostor za shranjevanje, ki se zlahka prilega v žep jakne. Na voljo je v dveh barvnih kombinacijah, črna z rjavim robom in rjava s črno obrobo.

8. Dolga denarnica z zaponko:

Dolga denarnica z zaponko

Narejena je iz visoko kakovostnega usnja. Ima podlogo iz umetnega usnja in poliestra, ki je zelo trpežna. Ima 2 žepa za denar, 1 žep na zadrgo in režo za kartice z zadrgo. Ima tudi možnost shranjevanja telefona, kartic – osebne izkaznice in kredita. Ima tudi 4 reže za fotografije.

9. Denarnica z dolgo sklopko:

Denarnica z dolgo sklopko

Ima veliko kapaciteto in lahko sprejme telefone, kreditne kartice, gotovino, kovance itd. Ima prostor za 8 kartic, 3 predelke za telefon, gotovino, 2 vmesna sloja za kartice in 1 žep na zadrgo. Narejena je iz PU usnja in ima podlogo iz sintetičnega usnja. Lahko ga očistite z vodo ali majhno količino detergenta.

Dolge denarnice so idealne za potovalne denarnice. Imajo lahko potne liste, vozovnice, vstopne karte, različne valute, kreditne kartice, potniške čeke, pot, potovalno zavarovanje, hotelske rezervacije in še veliko več..