Ugani kot blagovna znamka velja za eno najboljših za dodatke in druge darilne predmete. Blagovna znamka je znana tudi po denarnicah za moške in ženske. Tu so navedene najboljše denarnice, med katerimi lahko izbirate. Izberite svojo popolno denarnico Guess za moške in ženske.

Modni in elegantni modeli denarnic za moške in ženske:

Oglejmo si prvih 9 modelov ugibanja denarnic.

1. Denarnica z zadrgo za ženske:

Popolna ženska denarnica Zip Guess

Ta lepa ženska denarnica Guess je precej rožnate barve. Denarnica ima zadrgo po vsej dolžini. Denarnica Guess ima dva predelka za račune in vrečko na zadrgo na sredini. Emblem Guess je postavljen na sredino denarnice v trikotnem kovinskem kosu.

2. Dvotonska denarnica Guess za moške:

ugani denarnice

Tu je privlačna denarnica Guess za moške. Gre za dvojno denarnico z dvema barvnima tonoma. Črna je v kontrastu s čudovito rjavo barvo, logotip pa je pritrjen v trikotniku. Reže za kreditne kartice so na voljo, predelki za račune pa dva.

3. Blokiraj denarnico Guess za ženske:

Block Guess Wallet za ženske

Kontrast v barvah deluje zelo lepo. Tu je osupljiva denarnica Guess za ženske v črno -beli barvi. Bela in črna blok barva daje tej denarnici osupljiv videz. Denarnica je opremljena s kovinskim monogramom logotipa Guess. Denarnica ima dva oddelka za račune in reže za kreditne kartice.

4. Tanka sklopka Guess Wallet za ženske:

Tanka sklopka Guess Wallet za ženske

Med bolj tradicionalnimi vzorci denarnice je ta tanka sklopka denarnica Guess. Umirjen roza ton denarnice je najbolje prodajana barva. Lok na zavihku denarnice je privlačen. Šivanje denarnice je zelo prefinjeno in privlačno.

5. Cvetlična denarnica za ženske:

Cvetlična denarnica Guess za ženske

Tukaj je še ena čudovita ženska denarnica Guess. Denarnica ima cvetlični vzorec, ki je vtisnjen na bež tkanino. Črni obris cvetov daje zelo osupljiv rezultat. Oglejte si te cvetlične denarnice Guess in vanje se boste zagotovo zaljubili.

6. Denarnica s kariranimi luknjami za moške:

Moška denarnica Checkered Hole Guess

To je kul in prefinjena denarnica Guess za moške. Črno usnje je spredaj navadno. Nato je čudovito vzorčen z luknjami v šahovnici. To mu daje resnično moški videz. Denarnica ima reže za kreditne kartice in več predelkov za shranjevanje vaših stvari.

7. Strap Guess denarnica za ženske:

Strap Guess denarnica za ženske

Oglejte si to belo žensko denarnico Guess. Ta super kul denarnica je narejena z belimi in sivimi odtenki, črte pa so tudi v kontrastu. Denarnica ima na koncu trak za držanje ali obešanje denarnice. Stil te denarnice z zadrgo vam daje več prostora za stvari.

8. Pravokotna denarnica Guess za moške:

Pravokotna denarnica Guess za moške

To je čudovita moška denarnica Guess, ki je nekoliko drugačna od tradicionalnih denarnic. Denarnica je pravokotne oblike in se drži vzdolžno. Denarnica je narejena iz vrhunskega usnja in zelo dobro prikazuje izdelavo.

9. Denim Guess denarnica za ženske:

Denim Guess denarnica za ženske

Ta osupljiva ženska denarnica iz jeansa je zelo elegantna in trendovska. Denarnica je izdelana iz jeansa in ima čudovit dizajn vezenja na desni strani denarnice. Logotip Guess je pritrjen na sprednji strani. Denarnica je kot nalašč za mlada dekleta in ima osupljiv učinek.

Ugani denarnice za moške in ženske so zelo sofisticirane in vrhunske. Denarnice so lepo urejene z režami za kreditne kartice in predelki za račune. Ženske denarnice so v čudoviti barvi, kot sta svetlo roza in bela. Moške denarnice so tradicionalno črne in rjave.