Denarnice so pomemben in bistven pripomoček, potreben tako za moške kot za ženske. V preteklih letih je bilo veliko možnosti in variacij v vzorcih, barvah, vrstah in modelih denarnic. Ljudje se ponašajo tudi z denarnicami na različnih delih telesa, kot so podlaket, boki, zapestja, noge itd. Zapestne denarnice so znane kot zapestnice.

Elegantni in priročni modeli denarnic za moške in ženske v trendu:

Tukaj bomo preverili 9 najboljših zapestnih denarnic ali zapestnic za moške in ženske.

1. Žepna zapestna denarnica za moške:

Moška žepna zapestna denarnica

To je neverjetna zapestna denarnica za moške, ki lahko shrani nekaj stvari, kot so osebne izkaznice, ključi, gotovina itd. V denarnici ima majhen žep. Izdelan iz raztegljivega bombaža in spandex materiala, je zelo udoben za nošenje v zapestju in rokah.

2. Gumijasta zapestna denarnica za moške:

Gumijasta zapestna denarnica za moške

Kot že ime pove, je ta izdelan iz gume in je idealna zapestna denarnica za moške. Ta gumijasta zapestnica je lahko izdelana glede na velikost zapestja in ima udobno, a tesno prileganje na zapestje.

3. Usnjena zapestna denarnica Meerkat:

Usnjena zapestna denarnica Meerkat

To je oblikovalsko zasnovana denarnica v usnju z zadrgo. To je tanka denarnica iz pravega usnja, ki se ovije okoli zapestja tako kot tradicionalna denarnica. Sivi gumbi na denarnici dajejo denarnici prijeten oblikovalski občutek. Pri moških to izgleda neverjetno.

4. Unisex kvačkana denarnica:

Unisex kvačkana denarnica

Kvačkanje se resnično ujema z dejavnostjo »naredi sam« in ljudje so navdušeni nad kvačkanjem dodatkov. Te kvačkane zapestne denarnice lahko naredite pri enem ali pa jih tudi kupite. To je res lepo in pravilno hrani denar in druge stvari v zapestnici. To je lepo zavarovano z nitmi in izgleda kul tako pri moških kot pri ženskah.

5. Denarnica iz manšete iz tkanine:

Denarnica iz uniseks tkanine

To je ena elegantna denarnica v obliki manšete iz usnja in traku. S tem se lahko ukvarjajo tako moški kot ženske. Denarnica je narejena iz usnja in ima križasto vezane trakove za ta element sloga.

6. Zapestnica z gumbi za ženske:

Ženska zapestnica z gumbi

To je ena popolna zapestna denarnica, ki jo lahko podarite vsaki ženski. Zapenjanje denarnice s tremi velikimi kovinskimi gumbi, ki pripnejo denarnico. To je lep dodatek iz mehkega usnja, ki se prilega večerni obleki za ta boemski videz.

7. Krznene denarnice za ženske:

Krznene denarnice za ženske

To je zelo lep pripomoček za zapestje, ki se spremeni v zapestno denarnico iz mehkega krzna. To se dobro ujema z vsako zahodno obleko kot dodatno opremo, hkrati pa se lahko uporablja za shranjevanje gotovine, ključev in drugih skrivnih predmetov.

8. Zamenljive denarnice za ženske:

Reverzibilne zapestne denarnice za ženske

Narejena iz poliestra in spandex tkanine, narejena iz pisane tkanine za ženske. To je na zadrgo za pravilno zavarovanje stvari v notranjosti in je priročno za varno prenašanje gotovine in drugih stvari.

9. Zapestnica v slogu zapestnice za ženske:

Zapestnica v slogu zapestnice za ženske

To je en čudovit modni dodatek za ženske, ki se lahko podvoji kot skrivni žep ali denarnica za shranjevanje stvari. Denarnica za zapestnico je povsod iz svilene ali satenske tkanine. Zgornja stran je narejena iz tankih trakov z biseri, ki so videti kot široka zapestnica za zapestje, notranjost pa ima loputo za shranjevanje denarja, kartic in stvari. Tako skrita zapestna denarnica izgleda kot zapestnica.

Bolj ko so možnosti v katerem koli dodatku moški in ženske razvajeni pri izbiri. Enako velja za denarnice. Zapestne denarnice imajo veliko različic in vzorcev za moške in ženske. Ročne denarnice so priročne in enostavne za uporabo ter imajo enostaven dostop do stvari, ki jih potrebujete.