Denarnice so pomemben pripomoček za moške od njihovega izuma. Polni so vseh potrebnih stvari, ki jih morajo moški nositi s seboj. Toda sprva so bile videti zajetne zaradi velikega zneska, ki so ga nosili, ali kreditnih kartic, vizitk itd..

Tanke denarnice

Elegantni in novi moški tanki modeli denarnic s slikami:

S spreminjanjem modnih dodatkov je prišlo tudi do oblikovanja denarnic. To je dalo novo obliko denarnice, in sicer vitko obliko denarnice, ki je zelo priljubljena na trgu. Oglejmo si nekaj različnih takih vitkih denarnic za moške.

1. Ovojite tanko denarnico v rdeči barvi:

ovojnica-tanka denarnica

Nova vitka moška denarnica z obliko ovojnice je danes zelo priljubljena. Tanka usnjena denarnica ima zloženo odprtino za varnost vašega dragocenega denarja in kartic. Poleg tega rjava barva privlači predvsem vse moške s svojim očarljivim sijajem.

2. Kovinska tanka denarnica:

kovinska tanka denarnica

Iščete bolj osupljiv dodatek za nadaljevanje! Preizkusite tanko kovinsko denarnico s srebrno sijočo barvo. Kovinska denarnica zagotavlja varnost gotovine in kartic, ko zdrsnete med kovinske stene. To je najvarnejši način prenašanja dragocenosti s stilskim videzom.

3. Črna denarnica iz navadnega usnja:

navadna črna denarnica

Želite preprost, a trendovski dodatek! Tanka usnjena denarnica v navadni črni barvi je najboljše, kar vam ustreza. Modna denarnica ima poseben žep, v katerem lahko denar in kartice shranite ločeno z vodotesno embalažo. Bolj rabljeno stvar lahko shranite tudi v sprednji žep, da ne boste vsakič odprli celotne denarnice.

4. Lesena denarnica za kartice Slim:

denarnica iz lesene kartice

Edinstvena najboljša vitka moška denarnica, izdelana iz lesa, daje nosilcu varen videz. Denarnica je narejena iz lesa in usnja za edinstveno kombinacijo. Lesena sprednja stran ščiti kartice pred upogibanjem. Leseni dizajn, ki ga drži, prispeva k njegovi edinstvenosti.

5. Tanka denarnica z več žepi:

denarnica z več žepi

Zelo tanka denarnica, izdelana v usnju, poslovneži pogosto uporabljajo za shranjevanje svojih dragocenosti. Denarnica ima več žepov za shranjevanje gotovine, kreditnih kartic, vizitk itd. Na različnih mestih. To daje tudi udobje pri iskanju kartice ali gotovine.

6. C Cut denarnica za moške Slim:

c-cut-denarnica

Tanko moško denarnico s c-izrezom na robu moški pogosto uporabljajo za hitro odstranjevanje gotovine ali kartic. Denarnica je narejena iz ogljikovih vlaken, zaradi česar je privlačnejša s svojim neverjetnim dizajnom. Denarnica je dovolj tanka, da jo lahko nosite za eleganten videz.

7. Dvojna tanka denarnica za moške:

denarnica z dvema stranema

Dvojna stranska denarnica je med moškimi široko uporabljena denarnica. Tanka usnjena denarnica ima stranski žep za shranjevanje denarja, ne da bi ga zložili. Čeprav obstaja več drugih žepov za shranjevanje kartic bank in vizitk. Denarnica razdeli breme v več žepov, kar daje tanek videz, ko ga nosite.

8. Moška denarnica Slim Card:

denarnica slim-card

Super tanka denarnica, izdelana posebej za kartice, je danes priljubljena med navadnimi moškimi in podjetniki, da shranijo svoje kartice. Imetnik kartice je na eni strani odprt, kar je dovolj tesno, da zaradi svoje elastičnosti ne more zdrsniti nobene kartice z nje.

9. Tračna denarnica:

vezana denarnica

Denarnica z elegantnim videzom daje na gledalce odličen vtis. Denarnica lahko nosi s seboj denar in 6 do 8 kartic. Lahko nosi tudi majhen dnevnik, ki bi bil pritrjen s črnim pasom. Daje klasičen videz s formalnimi in priložnostnimi.

Tanke moške denarnice dajejo čudovit videz, namesto da bi nosile tiste obsežne denarnice v hlačah, ki dajejo hrbet umazan videz. Večinoma vse denarnice z blagovno znamko ponujajo več elegantnih vitkih denarnic, ki jih lahko izbirate glede na vaše potrebe.