Fosilne denarnice so ameriška blagovna znamka oblikovalcev, ki se je začela leta 1984 in je od takrat med najboljšimi blagovnimi znamkami, ki prodajajo različne vrste dodatkov, kot so torbe, ure, torbe, najbolj znana pa je denarnica iz čistega in pravega usnja material. Blagovna znamka Fossil ponuja edinstvene oblike, ki se zelo razlikujejo od običajnih šibkih in sijočih denarnic. Tako moški kot ženske radi nosijo denarnico z blagovno znamko, ki traja zelo dolgo, še posebej za moške denarnice veljajo za enega od dodatkov, ki so poleg njihove dame v življenju pomembni. Za dame so denarnice res pomembne in najpomembnejša lastnost, ki jo iščejo, je število predelkov v denarnici, ki zelo dobro ve, zakaj iščejo to funkcijo!!

Olajšati življenje s stabilno in modno obliko denarnice, ki pomaga prenašati naše pomembne stvari, ki so zelo potrebne v našem vsakdanjem življenju. Ta članek pomaga moškim in ženskam pri iskanju najboljše vrste denarnice, ki ustreza vašim glavnim potrebnim stvarem in oblikovanju denarnice, tako da seznani z oblikovanjem najboljših fosilnih denarnic za moške in ženske.

Najnovejši in elegantni modeli fosilnih denarnic za moške in ženske v trendu:

Oglejmo si vrhunske modele fosilnih denarnic.

1. Razširite Fossil Men’s Wallet:

fosilne denarnice

Ta preprosta denarnica v blagem rjavem usnju je ena standardnih oblik, ki se uporablja pri izdelavi moške denarnice, vendar je pri tej vrsti denarnice denarnica poudarjena z dodatnim stranskim predalom. Denarnica je, ko je zložena, videti majhna in elegantna, dejanska poraba pa je prikazana, ko je denarnica odprta. Ta denarnica je zasnovana kot zložljiva kvadratna denarnica z razširljivim stranskim predelkom, ki se uporablja za shranjevanje kartic in fotografij.

2. Moška denarnica za izrezovanje denarja:

Denarnica za izrezovanje denarnice iz fosilnih moških

Obrezovanje denarnice je novo inovativno oblikovanje blagovne znamke, ki je ime dobilo po svoji trdni zasnovi, ki je vidna na zunanjem sprednjem delu zložljive kvadratne oblike denarnice. Posnetek je izdelan iz trdnega kovinskega materiala. Kovinska sponka ima mat učinek, ki dodaja kontrast denarnici. V zasnovo posnetka lahko v nujne primere vstavite bankovce za rupije.

3. Mini RFID Designer ženska fosilna denarnica:

Mini RFID Designer ženska fosilna denarnica

Da bi se izognili kakršnim koli napakam in sledenju varnostnim geslom med postopkom ponarejenih pregledov, je ta denarnica oblikovana. Material, uporabljen za izdelavo te denarnice, je zasnovan za zaščito pomembnih podatkov, shranjenih v kateri koli Visa ali debetni kartici, tako da obloži denarnico, ki blokira prenos radiofrekvenčne identifikacije. Poleg teorije zaščite je ta fosilna ženska denarnica videti čudovito zaradi svoje fascinantne živahne barve Modrikasto-zelena, rdeča, roza.

4. Navadne zadrge okoli fosilnih denarnic za ženske:

Navadna zadrga okoli ženske fosilne denarnice4

Ta vrsta mini kvadratne denarnice je poudarjena z debelo zadrgo v kontrastni barvi, ki se popolnoma razprostira po denarnici. Zadrga je debela in vidna zaradi svoje zlate barve in ima oblikovane obese iz iste barve kot denarnica. Ta denarnica z zadrgo v dveh predelkih po odprtju denarnice in stranski žep z zadrgo na zadnji strani denarnice.

5. Moška fosilna denarnica za etuije za kartice:

Moška fosilna denarnica za etuije za kartice Bifold

Ta specializirana denarnica je namenjena samo za shranjevanje kartic, kot so vizitke, nakupovalne kartice, članske izkaznice. Ker večina moških ne mara nositi vseh kartic v denarnici, ki ima druge pomembne stvari, so predvsem gotovina in debetne ter vizumske kartice. Zaradi lažjega in manj zmedenega fosila ste pripravili to denarnico v ohišju za kartice, ki jo je mogoče zložiti. Zložljive denarnice za kreditne kartice so veliko bolj uporabne kot imetnik ene kartice.

6. Trifold usnjena ženska fosilna denarnica:

Trifold usnjena ženska fosilna denarnica

Tri zložljive usnjene denarnice so veliko bolj trpežne in lahko nosijo veliko kartic ločeno, tako da jih ne mešate z gotovino. Ko se ta tri zložena denarnica odpre, ima na sprednji strani predel za imetnike kartic in en sam raven predal za denar v obliki denarnice brez zadrge.

7. Moška denarnica iz elastičnega pripetega fosilnega čarovnika:

Moška denarnica iz elastičnega priloženega fosilnega čarobnega materiala

To vrsto elegantnega oblikovanja denarnice običajno uporabljajo mladi fantje, saj nosijo nekaj kartic in manj denarja, ta vrsta denarnice bo prava oblika. Sprednja in zadnja stran kartice, notranji del denarnice ima elastičen nastavek na zadnji strani usnjene denarnice, ki lahko hrani note. Na eni strani denarnice ima ravno elastično obliko, na drugi strani pa je elastika oblikovana v obliki črke X. Ta barvita zelena elastika pomaga oblikovati dvoslojno denarnico z obliko kaktusa, všito na sprednjem spodnjem kotu denarnice, blagovna znamka pa je vtisnjena na zadnji strani denarnice.

8. Bifold žep za kovance, moška fosilna denarnica:

Bifold žep za kovance, moška fosilna denarnica

Hranjenje velike količine kovanca v majhni denarnici je prava bolečina za moške. Moški se radi izogibajo prenašanju močno napolnjene denarnice s kovanci skupaj z gotovino in kartico, prav tako pa je neprijetno namestiti razširjeno denarnico, napolnjeno s kovanci, v zadnji žep, zaradi česar hlače dobesedno zdrsnejo navzdol. Da bi se izognili takšnim problematičnim situacijam, je oblikovana denarnica za kovance, ki ima spredaj velik kvadratni predal, ki skupaj z gotovino in karticami sprejme več kot 20 do 25 kovancev hkrati.

9. Ženska fosilna denarnica za imetnik pametnega telefona RFID:

Ženska fosilna denarnica za nosilce pametnih telefonov RFID

To je uho, kjer smo se s prsti zdaj bolj kot pogovarjali z ljudmi, začeli pogovarjati s pametnim telefonom. S tem je Fossil predstavil nekaj inovativnih modelov držanja telefona za žensko denarnico, ena takih zelo zaupanja vrednih oblik je oblika zapestnice, ki ima režo, oblikovano kot ovojnica za držanje telefona, in ima zadrgo, ki zapira denarnico. Usnjeni material je obložen z zaviralcem RFID, ki je dodaten zaščitni faktor.

Pri nakupu denarnice z blagovno znamko, kot je Fossil, ne sme biti nobenega dvoma ali pomisleka zaradi njenega čudovitega in nezaslišanega dizajna, ki ne vsebuje le potrebnih predmetov v zaporedno razporejenih predelih, ampak je tudi zmanjšal tesnobo ljudi z oblogami vrhunskega razreda. material okoli denarnice, ki preprečuje tako neznane tehnike kraje zaradi različnih načinov zlorabe pri pridobivanju pomembne kode z vizumov ali kreditnih kartic z naprednimi stroji za skeniranje, tako da podpre vrhunski material za preprečevanje takšnih neznanih tehnik kraje.